Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Frankie Lampard
- Контакти:
Re: Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)
talkchelsea.net. Същата я имах преди за аватар.
Бих искал да обсъдим евентуален трансфер на Шеймъс Коулман от Евертън в Челси... днес четох някъде , че има интерес от страна на Челси към десния бек на карамелите... На мен лично много ми допада стилът му е подобен на този на Ашли Коул бърз и техничен... Ще е супер , ако го вземем да има кой да спори с Иванович за титулярно място. Да се махат Ферейра и Босингва...

- ChElSeA_FaN
- Контакти:
Сложи линк към тази новина и ние да видим.Иначе и аз харесвам Коулман,може да играе освен като десен бек и като крило.Проблема е,че той много скоро преподписа с Евертън за още 4 години.
[wrapimg=]http://chelsea-blues.ru/0000news/lampschampion.jpg[/wrapimg]
ChElSeA_FaN написа:Сложи линк към тази новина и ние да видим.Иначе и аз харесвам Коулман,може да играе освен като десен бек и като крило.Проблема е,че той много скоро преподписа с Евертън за още 4 години.
Забравих , къде го четох... това за новия договор не го знаех явно е било само спекулация...

- Frankie Lampard
- Контакти:
Шеймъс Коулман ми харесва, но не мисля, че има класата да играе в Челси.
Frankie Lampard написа:Шеймъс Коулман ми харесва, но не мисля, че има класата да играе в Челси.
Що Бране имаше ли я , като дойде от Локо Москва , а какъв защитник стана сега... ?

- Frankie Lampard
- Контакти:
Иванович, когато дойде едва ли някой от нас го е гледал в повече от 3 мача, докато Коулман го гледам всяка седмица. Добър играч, но нищо повече. Не мисля, че притежава нужната класа.
Frankie Lampard написа:Иванович, когато дойде едва ли някой от нас го е гледал в повече от 3 мача, докато Коулман го гледам всяка седмица. Добър играч, но нищо повече. Не мисля, че притежава нужната класа.
И аз съм на същото мнение,ако взимаме някой от Евертън,то трябва да е измежду Фелайни,Родуел,Бейнс или Мойс

Сега гледам и това момче от Атл.Билбао Икер Муниаин страхотен е , а е само на 18... Дано от ръководството да са го забелязали , вместо Мората от Реал да взимат него.. !

- Frankie Lampard
- Контакти:
Фелайни е страшен борец, но не е достатъчно креативен, какъвто е Есиен.
Родуел няма да го откажа, но не и за много голяма цена. Повече от 20 милиона за него, ще са множко.
Бейнс - имаме си Ашли, а отдолу напира Аанхолт, който е копие на Ашли, даже вкарва и голове и Бертранд.
Родуел няма да го откажа, но не и за много голяма цена. Повече от 20 милиона за него, ще са множко.
Бейнс - имаме си Ашли, а отдолу напира Аанхолт, който е копие на Ашли, даже вкарва и голове и Бертранд.