Тик-Так1892 написа:Logical person написа:Тик-Так1892 написа:Дойдохме си на думата.И как това го виждаш с това ръководство?Огромно мнозинство от фенове се отказаха да ходят в ерата титан и не се върнаха и след това,защото усетиха поредната подигравка спрямо тях,цъфна им лупи,който изгонихме със канонада от камъни и бутилки от Армията.
Как очакваш сериозен приход,след като на стадиона има 2000-3000?Едно е,че продукцията е ужасяваща,но липсва и манталитет и в повечето от нас.Аз за всички предишни сезони си купувах карта,всяка година от новите екипи и колекционирам шалчета.Но ми писна от омагьосаният кръг,в който се въртим,живуркане,живуркане.Което е най-удобното за такива като треньора ни,защото ще може да се изтъква,като спасител,ако пък случайно постига и резултати,като вездесъщ герой.
Точно това ръководство е единственото което работи по такава стратегия. Всички предишни ръководства действаха на принципа "чичко-паричко дава пари и се прави на мъж".
Как реши,че се работи вообще по-някаква стратегия?Нито съм видял да произвеждат разнообразни артикули,нито пък съм видял да има много хора на стадиона,миналата година имаше 3-4 изключения срещу определени отбори.Срещу Хасково имаше не повече от 2000 зрители,просто сравнение с Партизан,когато играят с Вождовац,Напредак и други отбори от долната им талблица на ЮНА има поне 10 000 зрители.Голеадор,както е върнал,някои хора така много хора не идват именно заради него.Как очакваш ЦСКА да влезе в групите на ШЛ със най-неуспешният си треньор в Европа?Ние 2-ри кръг на ЛЕ неможахме да минем...
Ти беше ли на мача с Хасково? Защото аз бях и ти гарантирам, че имаше пое 5-6 хиляди души. "А" и "В" сектор бяха пълни на 70-80%. Вярно, че сигурно неизлъчването на мача е повишила посещаемостта, но все пак говорим за Хасково и българските стандарти на ходене на мач.