Допинг скандала в ЦСКА !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Re: Допинг скандала в ЦСКА !

Мнениеот Rivaldo10 » 27 дек 2011 17:20

шивача написа:Тристан, истината е , че ВСИЧКИ взимат допинг, всички. Просто нас ни хванаха. В Англия и Италия са царе в тази област, луда работа. Знаеш ли, че по време на подготовките си, футболистите след закуска и преди сън взимат по една шепа хапчета. Просто там са далеч по-развити от нас, и като лаборатории, и като спортни лекари, и като химици. Иначе, ако Лудогорец бяха го инсценирали и манипулирали , то тогава най-логично щеше да бъде да хванат Мораес, Зику, Бандата или образно казано най-класните и конвертируеми играчи ;)

Ако бяха дали допинг проби и тях щяха да хванат! ;)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 27 дек 2011 17:26

тристан, шефовете казаха, че Мораес остава, а хванатите с допинг са ни дупките в отбора[изключвам Стоянов]
Ривалдо, Зику надали би дал положителна проба, на него по-скоро бастун би му помогнал или една пържола на почивката.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 27 дек 2011 17:33

шивача написа:тристан, шефовете казаха, че Мораес остава, а хванатите с допинг са ни дупките в отбора[изключвам Стоянов]
Ривалдо, Зику надали би дал положителна проба, на него по-скоро бастун би му помогнал или една пържола на почивката.

Можем само да гадаем, но да хванат трима или четирима от шест дали проби си е доста висок процент.
Какво ли ни очаква през 2012г ? Голям панаир ни е футбола, вече не се и ядосвам много-много...
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 27 дек 2011 17:37

Rivaldo10 написа:
шивача написа:тристан, шефовете казаха, че Мораес остава, а хванатите с допинг са ни дупките в отбора[изключвам Стоянов]

Можем само да гадаем, но да хванат трима или четирима от шест дали проби си е доста висок процент.
Какво ли ни очаква през 2012г ? Голям панаир ни е футбола, вече не се и ядосвам много-много...

По-скоро са хванали 3ма от 30 или 10% от далите проба, което пак си е високо. Футбола е отражение на богатите Българи, точно на едно ниво са, с малки изключения.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 27 дек 2011 17:40

Възмножно е, само че аз доста се съмнявам в тежестта на думите, изричани от вашите шефове. Добре, и това не е изключено - да изхвърлят дупките в отбора и ако това им е целта, определено е постигната. Хванатите ще бъдат наказани и едва ли някога ще намерят място в ЦСКА. Това разбира се е при положение, че наказанието е за повече време - примерно повече от 6-8 месеца. Ама пак няма много логика, понеже нали някой трябва да запълни местата на наказаните, което от своя страна води до "трансферната" цел на цялата схема. Но помисли, дали има уважаващ себе си футболист, който ще дойде в отбор бавещ (а понякога забравящ) възнагражденията на играчите и служителите си, като същият този отбор е разтърсен от допинг скандал :roll: Никак не ми се връзва. А от друга страна, ако тези играчи наистина са ненужни, защо не ги продадат? Все ще състържат едно 300 000 примерно, които ще дойдат екстра в касичката на шейх Гърнето :?: Много въпросителни има в тая схема ...дано някой ден да се разбере цялата истина.
Последна промяна от TristaNNN на 27 дек 2011 17:52, променено общо 1 път.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 27 дек 2011 17:48

Всички казват "клубът е виновен, трябва да си понесе наказанието". По принцип съм съгласен и по принцип сте прави, че ако няма наказание за клуба, то всеки може да назначи някой псевдо-лекар и да натъпче играчите преди даден мач.
НО! Как трябва да се реагира, ако лекар, на който си вярвал дълго време е взел определена сума от конкурент и е натъпкал играчите ти със забранена субстанция, заради което изхвърлят отборът от състезанието? Не казвам, че точно това се е случило, но е една от възможностите. Знаете, че няма как нито ръководството, нито играчите да знаят какви са съставките на тези хранителни добавки, още по-малко дали се съдържат забранени такива в тях. Вие, като отидете на лекар и той ви изпише определено лекарство, знаете ли точните му съставки? Сигурно някои от вас четат листовката, но най-много да обърнат внимание на показанията и противопоказанията. Едва ли съставките на самото лекарство ви говорят нещо!
Още повече, че лекарят и писмено, а вече и устно заяви, че никой друг не е знаел какво взимат играчите, освен него.
Изобщо ситуацията е меко казано притеснителна, и то не само за ЦСКА. Защото утре в същата ситуация може да се окажат и други отбори.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 27 дек 2011 17:56

Не съм навътре в нещата, Но чух имената на "фет бърнърите" и поне със суплементите съм доста наясно. Просто като ги потърсиш тия имена в google не излиза нито марка нито нищо. Не може да се дава на професионални спортисти фет бърнър зад който не стои реномирана фирма/марка. Има доста доказани добавки и просто това звучи несериозно. Склонен съм да вярвам, че става дума за небрежност, което говори за "високото" ниво на БГ футбола.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 27 дек 2011 18:06

Всеки един клуб има листовка със забранените неща и този списък постоянно се обновява.
Това което е давано на играчите е забранено за ползване от 5 години и тук идва въпросът, защо е даден този медикамент/добавка и защо до сега не беше зададен точно този въпрос към лекаря за да чуем неговият отговор.

Лекарят не купува с лични средства тези възстановяващи средства, а се купуват със средства на клуба за което се издават фактури, е аджеба как пък никой не се интересува да погледне това което е купено дали е в списъка на забранените вещества?

Всеки уважаващ себе си спортист ще се интересува какви медикаменти му се дават и сам може да провери забранени ли са или не, защото едва ли лапат без да знаят, че то така може да им даде отрова.

Основната вина е на клуба, след това на лекаря и тогава на футболиста.

Все едно да си шофьор в автобусна фирма и да не провериш твоят автобус всичко дали му е платено и ако не е плащано, утре като бъдеш спрян за проверка и те хванат в нередност да кажеш, ама аз какво съм виновен, че не е плащано и това не те оправдава и има глоба за теб, има глоба и за фирмата.
Изображение

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 27 дек 2011 18:21

PFC Litex написа:Все едно да си шофьор в автобусна фирма и да не провериш твоят автобус всичко дали му е платено и ако не е плащано, утре като бъдеш спрян за проверка и те хванат в нередност да кажеш, ама аз какво съм виновен, че не е плащано и това не те оправдава и има глоба за теб, има глоба и за фирмата.

Говориш абсолютни глупости. Не може всеки да отговаря за всичко в една фирма. Работата на шофьора е да провери има ли лепнат стикер за гражданска отговорност, преглед и винетка (не говоря за техническото състояние на автомобила), както и да си напише пътния лист. Шофьора нито знае дали е регистриран автомобила в данъчното, дали му е платен данъка, дали пътните листи се осчетоводяват и т.н. Това не е НЕГОВА РАБОТА!
Последна промяна от mistreated на 27 дек 2011 18:24, променено общо 1 път.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 27 дек 2011 18:23

шивача написа:По-скоро са хванали 3ма от 30 или 10% от далите проба, което пак си е високо. Футбола е отражение на богатите Българи, точно на едно ниво са, с малки изключения.

Дали са 6 човека проби, по двама срещу Левски,Литекс и Лудогорец.

Върни се в “Архив”