Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Re: Зимен трансферен прозорец - 2011

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 23 дек 2011 11:31

Кашчей написа:
BLUE CHAMPIONS написа:
Кашчей написа:[
Кои сме ние, че ми е интересно :mrgreen:

...

Е да, то си е твърде интересно да не заемаш никаква позиция, а само да хулиш мъката на българския спорт и да се "гордееш" с подпис на емблемата на нечии еврогранд :shock:

Мъката на българският спорт и в частнот футбола се състои в две неща-липса на пари и некадърно управление от една страна и съществуването на отбори, които от повече от 60 години са над всякакви закони и правилници!

А какъв ще е подписът ми си решавам аз, а не някой друг.При всички положения е по-малък от повечето ми мнения, което не би могло да се каже за много други колеги 8-)

За отбора на 63 години съм напълно съгласен с теб, ама за къв чеп ти е да се дръгнеш със 100 годишния народен отбор :mrgreen:
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 23 дек 2011 15:28

Мениджърът на Макриев пред БЛИЦ: Няма шанс да заиграе в "Левски"

Нападателят Димитър Макриев няма да подсилва "Левски". Това категорично обяви мениджърът на играча Мирчо Димитров пред БЛИЦ.

Както вече стана ясно, Макриев вчера се раздели с руския Криля Советов по взаимно съгласие и стана свободен агент.

"Преговаряме с много отбори, но категорично заявявам, че Макриев няма шанс да играе в "Левски". Информациите за Амкар също не отговарят на истината. Други отбори го желаят и по всичко личи, че ще остане в Русия", заяви Мирчо Димитров.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 23 дек 2011 15:28

Мирчо Димитров: Макриев може да дойде в Левски, ама само ако го искат

Футболният мениджър Мирчо Димитров призна, че напусналият Криля Съветов Димитър Макриев има предложения от няколко руски клуба. „Желанието ни е той да остане в Русия. Разбира се, има интерес от страна на няколко клуба“, сподели Димитров, след като колегите в Русия написаха за интерес от страна на Амкар Перм към българина.

„Не казвам, че е изключено Макриев да се върне и в Левски, но не знам, защо се пише такова нещо в България. Може да ме цитирате. Макриев може и да дойде в Левски, но само ако от клуба го искат и му направят добро предложение“, завърши по темата импресариото, който има прекрасни позиции в Русия и Украйна.
Gong.bg

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 23 дек 2011 15:52

tevez написа:Мирчо Димитров: Макриев може да дойде в Левски, ама само ако го искат

Футболният мениджър Мирчо Димитров призна, че напусналият Криля Съветов Димитър Макриев има предложения от няколко руски клуба. „Желанието ни е той да остане в Русия. Разбира се, има интерес от страна на няколко клуба“, сподели Димитров, след като колегите в Русия написаха за интерес от страна на Амкар Перм към българина.

„Не казвам, че е изключено Макриев да се върне и в Левски, но не знам, защо се пише такова нещо в България. Може да ме цитирате. Макриев може и да дойде в Левски, но само ако от клуба го искат и му направят добро предложение“, завърши по темата импресариото, който има прекрасни позиции в Русия и Украйна.
Gong.bg

" Макриев може и да дойде в Левски, но само ако от клуба го искат..."
Браво Мирчо,браво Димитров!Браво български соколе!Сега остава да обясниш как един футболист може да отиде в клуб,в който не го искат! :o

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 23 дек 2011 16:18

Levski 1914 написа:Иво Тонев води Мартин Камбуров в Левски

Нападателят Мартин Камбуров е много близо до трансфер в Левски. Трикратният голмайстор на "А" група е бил предложен на старши-треньора Николай Костов от новия директор на "Герена" Иво Тонев. Бившият шеф на Локо (София) е гарантирал, че без проблем може да доведе играча в клуба. Единствено изчаква одобрението на наставника.

Според запознати Тонев вече е говорил с Камбуров, който в момента играе в китайския Далиен. Очаква се азиатците да се съгласят да продадат играча за сума от порядъка на 200 хиляди евро.

Иво Тонев е близък приятел с Камбуров от времето, когато и двамата бяха в "Надежда". Именно това е големият коз на новия "син" шеф в опита да привлече играча.

Както е известно Николай Костов иска непременно да бъде привлечен нов нападател, тъй като не е доволен от представянето на Шюрд Арш. В Левски се надяват да си върнат Гара Дембеле, но за момента шансовете не са много големи. Скаутите на клуба са набелязали още няколко играчи от чужбина, но според запознати няма да се предприемат офанзиви на трансферния пазар поне до 10 януари, когато се очаква да се разсеят много въпросителни на "Герена".

"Меридиан мач"

:?
Завчера Лавината пропусна да спомене за тази "сензационна" новина. :)

Тонев още не е дошъл при нас официално, но и вече нападател е набелязал.
Това е несериозно!
:evil:
Левски завинаги в моето сърце![

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 23 дек 2011 16:26

tevez написа:Мирчо Димитров: Макриев може да дойде в Левски, ама само ако го искат

Gong.bg

Много ясно, че ще предпочете руски отбор, а не бг тим!

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 24 дек 2011 09:10

Sisi 1914 написа:Тонев още не е дошъл при нас официално, но и вече нападател е набелязал.
Това е несериозно!

Трябва Локото да фалира, за да не назначат Тонев в управата ни. Ти, какво предлагаш? Да изчака до 9-10 януари, да го назначат официално и да тръгне да търси играчи, когато вече времето ще е по-малко? Много добре се прави, че се търсят от сега нови, дано не си останат само с търсенето, защото не е като да няма нужда от нови. ;)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 24 дек 2011 09:16

Левски засилва Арш към Айндховен

Нападателят на Левски Шюрд Арш може да премине в редиците на Айндховен, съобщават холандските медии. Не става въпрос обаче за гранда ПСВ Айндховен, където играе българският национален защитник Станислав Манолев, а за клуба от втора дивизия на Холандия ФК Айндховен. В момента тимът е втори в класирането на Ееерсте дивизи и е амбициран да стане част от елита на Холандия.

Арш е добре познат във втора лига: русокосият футболист има над 100 гола с екипите на Цволе, Го Ахед Ийгълс, Омниуърлд и Розендаал. Медиите в Холандия споменават цена от 350 000 евро - малко повече, отколкото "сините" платиха за неговите услуги на Цволе през лятото на 2011 година.
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 24 дек 2011 09:18

Таланти от Бразилия пред трансфер в Левски

Левски има съгласието на трима футболисти да подсилят тима за пролетта, твърди "Стандарт". Според изданието, става дума за таланти от Бразилия. Очаква се последна среща между треньори и ръководители, за да бъде подписан договор с евентуалните наследници на Жоазиньо и Зе Соареш. Преди това "сините" ще огледат още веднъж всички предложени им играчи. Тяхната бройка беше сведена до 10 от старши треньора Николай Костов. Очаква се селекцията в Левски да бъде приключена до 4-5 януари.

Спортал
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 24 дек 2011 10:06

Rivaldo10 написа:
Sisi 1914 написа:Тонев още не е дошъл при нас официално, но и вече нападател е набелязал.
Това е несериозно!

Трябва Локото да фалира, за да не назначат Тонев в управата ни. Ти, какво предлагаш? Да изчака до 9-10 януари, да го назначат официално и да тръгне да търси играчи, когато вече времето ще е по-малко? Много добре се прави, че се търсят от сега нови, дано не си останат само с търсенето, защото не е като да няма нужда от нови. ;)

Аз не съм сигурна, че Тонев ще дойде при нас и за това ще чакам да се съобщи официално.
Иначе, няма лошо да се търсят нови футболисти, но Камбуров едва ли ще подпише с нас.

Върни се в “Архив”