Трансферите в клуба
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- glover
- Контакти:
Re: Трансферните бомби продължават - Йордан Минев в Ботев!
За в Ботев не се сещам но при нас все е на първата линия изпокара се с треньори със съотборници дори щеше да си тръгне на стоп от Виена след първото полувреме на мача с Рапид
сърцето ми завинаги червено е
Браво, това е Ботев Пд. При цялото ми уважение към Минев.....не е за ЦСКА. Но пък ако наистина отиде в Ботев........то Минив, Манчев, Тимонов - тези футболисти захвърлят парите заради емблемата и зарад футбола - дай боже всеки му - такива играчи - от към сърце
- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
k_oleto написа:Браво, това е Ботев Пд. При цялото ми уважение към Минев.....не е за ЦСКА. Но пък ако наистина отиде в Ботев........то Минив, Манчев, Тимонов - тези футболисти захвърлят парите заради емблемата и зарад футбола - дай боже всеки му - такива играчи - от към сърце
Респект! Аватара ти показва подобен играч от вашия отбор.
Не натискайте ТУК!
k_oleto написа:Браво, това е Ботев Пд. При цялото ми уважение към Минев.....не е за ЦСКА. Но пък ако наистина отиде в Ботев........то Минив, Манчев, Тимонов - тези футболисти захвърлят парите заради емблемата и зарад футбола - дай боже всеки му - такива играчи - от към сърце
Абсолютно! Взеха да липсват тези играчи по терените ни!
Дано е истина, Минев е страхотен играч за нашия отбор!
не е ли малко рано да коментираме това. Аз не смея да повярвам и няма да повярвам, докато не го видя в сайта ни. Толкова много хубави неща наведнъж,,, 

НАПРЕД, МОЙ БОТЕВЬ!
Re: Тимонов се завърна в Ботев
според мен има по-добри качества от маркиньос. съжалявам че толкова малко игра за нашия отбор. страхотен трансфер и му желая успех.
- PLOVDIV PEE 1912
Re: Тимонов се завърна в Ботев
Лимон,вече го няма митю,така че внимавай с манекенските номера.
- PLOVDIV PEE 1912
glover написа:Данчо Минев е много добър бранител но и също толкова голям скандалджия тъй,че внимавайте с него въпреки това аз уважавам Ботев и ви желая скорошно връщане у "дома"
Ти ще ни предупреждаваш за Йордан?!?!Пич ,много се излагаш..
Дано е истина само.И предупрежанията от други фенове са излишни но по всичко личи че са добронамерени.Данчо и Веско никога не са си позволявали своеволия на терена до като са играли за нас.Промяната при тях дойде с идването им в София.Както и да е винаги са добре дошли.Сега Данчо после Веско