Frankie Lampard написа:Кога се очаква да излязат интервютата на Моу и Пеп ?
Моуриньо - "Какво да направим сега? Мачът вече свърши. На две точки сме от лидера, не на 20. Трябва да продължим напред", това са първите му думи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Frankie Lampard написа:Кога се очаква да излязат интервютата на Моу и Пеп ?
ivkoni_1 написа:Ларго е прав,пусни си мача до първите два гола да видиш,че Реал не разиграва топката изобщо.Дълги безмислени подавания напред,това не е надиграване.
mormona написа:Абе клуб като Real МАдрид - вижда , че Барселона играе успешно, вижда защо играе успешно... и не си прави изводи.Мен това ме потресе.На първо място си мисля , че този дето е президент трябва да бъде изритан с вмирисан цървул от Бернабеу.Абе колко трябва да си прост , че да виждаш как конкурента ти си вади играчи от школата , и те бие като бръшнян чувал - и въпреки това да вадиш всяка година към 90 милиона за нови играчи... да се пробва най - добрия тренер за периода, да ги нагоди да играят добре и посел да се маха... Сигурен съм , че ако МОУ се провали а този сезон примерно в Лига Европа направи пробив примерно Борусия Дортмунд... нищо чудно на тренйора им да му пуснат оферта на него , понеже и около него ще се шуми много.
Никаква ясна политика... и резултата е ясен.
Не говоря за факта , че клуба спечелил най - много трофей от Европа ( 9 ) , вече 6 сезона неможе да мине стъпало Осмифинал... ( поне спечелих пари от единия резил на Real , когато Рома ги би насред МАдрид...)
След онова 4-1 за Real срещу Барселона последваха ( засега) 5 поредни загуби...Обща голова разлика 16-2... ТИя резултати ми пасват повече на статистика срещу Алмерия или Бетис но не и срещу Real.
2-0,6-2,1-0,2-0,5-0. Нещо повече , за последните 3 години в историята се записаха 2 разгромни победи за Барселона...това не се случва редовно.
( айде пак да се появи някой да ми каже как Манчестер United или Милан са най-добрите клубове в света.. )
LaRgO написа:Я пак си пусни мача и гледай до двата гола на Барса.Как точно Реал са излезли да се надиграват ?
MORSKI написа:LaRgO написа:Я пак си пусни мача и гледай до двата гола на Барса.Как точно Реал са излезли да се надиграват ?
Ти сега правиш ли се или нарочно ми ги гивориш тези неща? Не виждаш ли, че при 3 и 4 гол на Барса в полето на защитата има само централи бранители? Рамос и Марсело са в атака! Или това е в стил Моу? Айде стига глупсоти!
Един мач доколкто знам трае 90 минути, а не до първите два гола... Разбирай до 20 и някоя минута...
MORSKI написа:Мормон не знам откога си фен на Барса, но периода 98- 2003 точно 5 години Реал беше тотален хегемон с Испания и света.... Тогава пък вие един сезон едвам не изпаднахтеВИе тогава бяхте отбора с гръмките траснфери.... Сега нещата са в обратната посока... Колелото се върти... Така като гледам поне още 5-6 години ще сте във върхова форма, а на нас ще ни трябват поне още 4-5 цикъла, евентуално някой да реши, че така не става;)
LaRgO написа:MORSKI написа:LaRgO написа:Я пак си пусни мача и гледай до двата гола на Барса.Как точно Реал са излезли да се надиграват ?
Ти сега правиш ли се или нарочно ми ги гивориш тези неща? Не виждаш ли, че при 3 и 4 гол на Барса в полето на защитата има само централи бранители? Рамос и Марсело са в атака! Или това е в стил Моу? Айде стига глупсоти!
Един мач доколкто знам трае 90 минути, а не до първите два гола... Разбирай до 20 и някоя минута...
Еми нормално все пак е при 3:0.Ти при 3:0 и при 4:0 искаш Барса да продължи да мачка ли ? Не казвам,че Реал са играели бетон,това не е така,но не са и излезли да се надиграват.
Мадридиста го каза много точно в неговият коментар.Не може Реал да е излязал да се надиграва,а да няма нито едно чисто положение за гол !
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта