tprodanov написа:PFC Litex написа:Критиките към Бербатов валят отвсякъде, но той се разсърди само на опърпаните си сънародници, дето и без друго никой не ги бръсне за нищо.
Колко изненадващо......
Родоотстъпничеството е характерна българска черта, пък и... никой не хапе ръката, която го храни.
Кое е родоотстъпничество?
За да не си преписвам чужди думи, ще цитирам едно мнение като ще цензурирам някои думи:
нямаш топки, демек не си мъж, не си смел...!
за мен барбука е *****! първо да кажа, че аз съм ЦСКА-рче, не че това е от значение, но знам че повечето пикльовци тука се влияят от такива факти! тъ - защо е *****...
защото колкото и да е обиден на журналисти, папараци и глупаци - тва не е причина да изостава Бг - защото участието в националния отбор е преди всичко игра за Бг... не за БФс, не за сашо диков, не за алекс фъргюсън.... квито и проблеми да има в съблекалнята или извън неа - един мъж би се изправил срещу тах, а не да бега като *****! без да даде даже адекватно обяснение, ами вместо това да ми казва, че след години щял да дойде и да ни оправи футбола! омг! и от манчо ще го изхвърлят....
ми тва е - като кишишев едно време дето се обиди, че не го направиха капитан и се отказа от националния - разглезени ПИШЛИГАРИ! ненавиждам ******* ПОВЕДЕНИЕ! прав му път!
Толкова около Бербатов, имало е национален отбор и преди него, ще има и след него.
За националния отбор се играе за честа на родината, но явно на него му е през **** за тази родина, е сори никой не е по-голям от родината си, за това е родоотстъпник.
Прав му път на мен няма да ми липсва.