Ексклузивно - Бербатов се отказва от националния!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Бербатов се отказа от националния! Част 2

Мнениеот PFC Litex » 14 май 2010 11:43

tprodanov написа:
PFC Litex написа:Критиките към Бербатов валят отвсякъде, но той се разсърди само на опърпаните си сънародници, дето и без друго никой не ги бръсне за нищо.
Колко изненадващо......
Родоотстъпничеството е характерна българска черта, пък и... никой не хапе ръката, която го храни.

Кое е родоотстъпничество?

За да не си преписвам чужди думи, ще цитирам едно мнение като ще цензурирам някои думи:

нямаш топки, демек не си мъж, не си смел...!

за мен барбука е *****! първо да кажа, че аз съм ЦСКА-рче, не че това е от значение, но знам че повечето пикльовци тука се влияят от такива факти! тъ - защо е *****...

защото колкото и да е обиден на журналисти, папараци и глупаци - тва не е причина да изостава Бг - защото участието в националния отбор е преди всичко игра за Бг... не за БФс, не за сашо диков, не за алекс фъргюсън.... квито и проблеми да има в съблекалнята или извън неа - един мъж би се изправил срещу тах, а не да бега като *****! без да даде даже адекватно обяснение, ами вместо това да ми казва, че след години щял да дойде и да ни оправи футбола! омг! и от манчо ще го изхвърлят....

ми тва е - като кишишев едно време дето се обиди, че не го направиха капитан и се отказа от националния - разглезени ПИШЛИГАРИ! ненавиждам ******* ПОВЕДЕНИЕ! прав му път!

Толкова около Бербатов, имало е национален отбор и преди него, ще има и след него.
За националния отбор се играе за честа на родината, но явно на него му е през **** за тази родина, е сори никой не е по-голям от родината си, за това е родоотстъпник.

Прав му път на мен няма да ми липсва.
Изображение

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 14 май 2010 11:48

Добре де Литекс, а ако отказването му се окаже добре за национала, значи не е родоотстъпничество?

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 14 май 2010 11:56

tprodanov написа:Добре де Литекс, а ако отказването му се окаже добре за национала, значи не е родоотстъпничество?

В случая коментирам Бербатов, а не състоянието на националния отбор.

Начина по който завърши пресконференцията си за мен беше крайно обиден.
Да футбола ни е каша, в това две мнения няма, но да ми казваш от високо след години ще дойда да ВИ оправя футбола, айде лека нощ, приятни сънища, мерси.

От високо като паднеш много боли и дано не го усети на клубно ниво, че тогава ще стане господин НИКОЙ, кариера трудно се гради и лесно се опропастява.
Изображение

Потребителски аватар
Vailo
Контакти:

Мнениеот Vailo » 14 май 2010 11:56

PFC, проблема изобщо не е ще липсва ли Бербатов! Ясно е, че национала е толкова слаб, че и с Лео Меси в атаката пак няма да се класираме. Така, че липсата на Бербо изобщо няма да се усети

За мен родоотстъппници са тези, които изливат помия по адрес на успели българи с повод и без повод. Не е родоотстъпничество да откажеш играеш в национален отбор превърнат в битпазар за продан на посредствени футболисти в посредствени турски и руски отбори :x НЕ Е!!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 14 май 2010 11:58

Vailo написа:PFC, проблема изобщо не е ще липсва ли Бербатов! Ясно е, че национала е толкова слаб, че и с Лео Меси в атаката пак няма да се класираме. Така, че липсата на Бербо изобщо няма да се усети

За мен родоотстъппници са тези, които изливат помия по адрес на успели българи с повод и без повод. Не е родоотстъпничество да откажеш играеш в национален отбор превърнат в битпазар за продан на посредствени футболисти в посредствени турски и руски отбори :x НЕ Е!!

Подкрепям.Твърдо Да.
Само Черно море.

KRETINES
Контакти:

Мнениеот KRETINES » 14 май 2010 12:00

[offtopic]
PFC Litex написа:
tprodanov написа:
PFC Litex написа:Критиките към Бербатов валят отвсякъде, но той се разсърди само на опърпаните си сънародници, дето и без друго никой не ги бръсне за нищо.
Колко изненадващо......
Родоотстъпничеството е характерна българска черта, пък и... никой не хапе ръката, която го храни.
[/offtopic]

Кое е родоотстъпничество?

За да не си преписвам чужди думи, ще цитирам едно мнение като ще цензурирам някои думи:

нямаш топки, демек не си мъж, не си смел...!

за мен барбука е *****! първо да кажа, че аз съм ЦСКА-рче, не че това е от значение, но знам че повечето пикльовци тука се влияят от такива факти! тъ - защо е *****...

защото колкото и да е обиден на журналисти, папараци и глупаци - тва не е причина да изостава Бг - защото участието в националния отбор е преди всичко игра за Бг... не за БФс, не за сашо диков, не за алекс фъргюсън.... квито и проблеми да има в съблекалнята или извън неа - един мъж би се изправил срещу тах, а не да бега като *****! без да даде даже адекватно обяснение, ами вместо това да ми казва, че след години щял да дойде и да ни оправи футбола! омг! и от манчо ще го изхвърлят....

ми тва е - като кишишев едно време дето се обиди, че не го направиха капитан и се отказа от националния - разглезени ПИШЛИГАРИ! ненавиждам ******* ПОВЕДЕНИЕ! прав му път!

Толкова около Бербатов, имало е национален отбор и преди него, ще има и след него.
За националния отбор се играе за честа на родината, но явно на него му е през **** за тази родина, е сори никой не е по-голям от родината си, за това е родоотстъпник.

Прав му път на мен няма да ми липсва.

А пък аз ще ти кажа, какво е моето мнение за родоотстъпничество?
1. Да построи стадион Васил Левски в този си вид
2. Да не си го сринал още.
3. Да няма повече от 2-3 читави стадиона.
4. Да не си изхвърлил всичките отбори дето нямат читави стадиони.
5. Да изпасат тревата на нац. стадион преди един от най-важните мачове.
6. Да не уволниш тоя отговорен за изпасването - това е съвет на Бербатов.
7. Да викаш Кишишев в нац. отбор.
8. Да викаш Пеев в нац.отбор - лично на него трябва да му вземат даже и поданството.
9. Да не си направил поне 200 терена в БГ за футбол.
10. Да си Купя билет от 15лв, за БГ-Шв и да няма къде да седна щото Боби е продал 10хиляди билета повече.
11. Да чакам 1час за билет от 1лев за важен мача на младежи. А Бобката и Костадинката си изгледаха целия мач от ложите. Ако трябва те ще ми продават билетите ама ще ме пуснат вътре навреме, а не за второто полувреме.
.... да ги изброявам ли още или ми схвана мисълта.
Разликата между твоето и моето мнение е, че аз мисля че трябва държавата в частност БФС се грижи за здравето и комфорта на децата ни и за развитието на спорта ни, а от там и за развитието на РОДИНАТА ни, а ти искаш Бербатов да поеме всички техни негативи.
Последна промяна от KRETINES на 14 май 2010 12:07, променено общо 1 път.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 14 май 2010 12:06

Прав си, с изключение на 7ма точка :mrgreen: - уволниха го.

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Мнениеот Ki Cho » 14 май 2010 12:06

KRETINES написа: ...
А пък аз ще ти кажа, какво е моето мнение за родоотстъпничество?
1. Да постои стадион Васил Левски в този си вид
2. Да не си го сринал още.
3. Да няма повече от 2-3 читави стадиона.
4. Да не си изхвърлил всичките отбори дето нямат читави стадиони.
5. Да изпасат тревата на нац. стадион преди един от най-важните мачове.
6. Да не уволниш тоя отговорен за изпасването - това е съвет на Бербатов.
7. Да викаш Кишишев в нац. отбор.
8. Да викаш Пеев в нац.отбор - лично на него трябва да му вземат даже и поданството.
9. Да не си направил поне 200 терена в БГ за футбол.
10.... да ги изброявам ли още или ми схвана мисълта.
Разликата между твоето и моето мнение е, че аз мисля че трябва държавата в частност БФС се грижи за здравето и комфорта на децата ни и за развитието на спорта ни, а от там и за развитието на РОДИНАТА ни, а ти искаш Бербатов да поеме всички техни негативи.

Добре казано.
Единственото, което ме оставя с леко горчив вкус в устата от цялата тази щуротия е защо Бербатов се отказва сега, а не преди контролата с Малта. ... Суета :(
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 14 май 2010 12:08

Vailo написа:PFC, проблема изобщо не е ще липсва ли Бербатов! Ясно е, че национала е толкова слаб, че и с Лео Меси в атаката пак няма да се класираме. Така, че липсата на Бербо изобщо няма да се усети

Под критика за слаба игра и критика без повод разлика правиш ли?
Когато е видимо с просто око, че в мачове на националния отбор играе слабо, както и другите, медиите какво да напишат според теб, че са били страхотни ли?

Кой не е критикуван, покажи ми един който да не е отнесъл тонове критика. Както посрещаш суперлативите, така ще посрещаш и критиката. Изморил се бил, но само за националния. В Англия го разпъват като ластик, а феновете песни пеят за него, но там не дава пресконференции за да им каже "това ме изморява"

Стенли и той преди време спря за известно време, но пресконференции не даде, премисли на спокойствие и прецени, че все пак става дума за родината му, върна се мълчалив и така ще продължи, но е в отбора и играе, и не му пука кой пишлегар (такива като мен и теб), и кой журналист какво пишат и казват за него. Викат го играе, не го викат няма да играе.
Изображение

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 14 май 2010 12:11

Литекс, решението му е добро за България. Това е всичко.

Върни се в “Архив”