msm написа:Кашчей написа:Дори и да съм сбъркал с определението календарна година, има ли това значение, след като миналата календарна година, в рамките на 3 последователни мача, имахте изцепки на публиката, но ви наказаха по най-смешният и лек начин.Или ще кажеш, че не съм прав, че правилото важи за състезателна година, ама и ти да се изкажеш, че да не останеш назад... нищо, че реши точно под мен да се навреш с поста си.
Ами прочетох ти доста неадекватни мнения до сега (споко , не съм чел само теб).И забелязах , че ти се вреш навсякъде , така че не ми прави забележка , къде ще пиша. А когато се правиш на остроумен, поне асимилирай написаното и тогава оспорвай. Има много голяма разлика от сезон, календарна година и състезателна! И понеже си специалист по всичко, ще ти кажа , че когато е имало нарушения е имало и наказания ( без значение на теб как ти се струват - леки или тежки) . Сега отново ще ни накажат. Но съм сигурен , че каквото и решение да се вземе , специално ти , ще си страшно недоволен.
Хайде пак, отново:
сезон 2008-2009, месец май.първи мач във Варна, следващ мач в софия, срещу локомотив, третият мач срещу литекс-3 мача един след друг, с изцепки на публиката на един и същи отбор:това рецидив ли е, или не е?
Ако нечия публика направи такава изцепка за първи път в края на есенния ПОЛУсезон и същата в началото на пролетният ПОЛУсезон, това ще се счита ли за рецидив, според казаното от Диков?
Я ми кажи каква е разликата между състезателна година и сезон, че нещо не вдявам, както и това, какво общо имат термините с това, че сте гамени по стадионите и заслужавате жестоко наказание.
Докато не бъде наказан някой от двата самозабравили се отбора от София за изцепките си, няма как да се оправят нещата с реда по стадионите и редовността на клубовете.
Заради изцепките на левскарите с хвърлени предмети, промениха правилото за наказание за хвърлени предмети.Сега заради вас сигурно трябва да напишат, че нахлуване има, ако не по-малко от 7/8 от феновете на гостуващият отбор са навлезли на терена по време на мача.
то затова, за вашите два отбора все няма свестни съдии-нито в България, нито в Европа, щото все трябва да ви побутват, да ви пробутват, да ви се прощава всичко, понеже сте ЦСКА или "Левски".Що не нахлухте в Цюрих бе.... пичове, или в Рим?нали и там губехте мачовете си?