Ще извадят ли ЦСКА, заради нахлуването на феновете в Мездра?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Re: Ще извадят ли ЦСКА, заради нахлуването на феновете в Мездра?

Мнениеот garfild8 » 21 мар 2010 23:26

rsk написа:Тия титаните малоумни ли са или се правят? Дучето и той не е глупав човек, на какъв се прави...

Ами такива са си.Ако не са,макар че мисля противното,са много нагли.Дучето и той не е стока,като гледам и слушам.Изобщо не са по-различни от Лупи,Батков и Селяка,дето не знаят да водят клуб...ама само ''съвети'' дават.
Само Черно море.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 21 мар 2010 23:27

angelov написа:В момента Сашо Диков говори с Димитър Борисов и според "титанът", нахлулите не са фенове на ЦСКА, защото нямали шалове на ЦСКА и били с маски :o :o :o

Да бе,тоя вярва ли си???
Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 мар 2010 23:33

msm написа:
Кашчей написа:
kartago написа:Ами явно няма да ги извадят. Сашо Диков току що обясни, че за вадене от групата трябва да има рецидив, а за такъв се приема ако събитията са извършени в рамките на една календарна година. Но с интерес ще чакам решението на Дисципа. ;)

Не календарна, защото тогава си им е рецидив-мачът с Литекс в Ловеч беше през май.Става въпрос за рецидив в един състезателен сезон, или в един шампионат, както ти е по-удобно на теб.При тях рецидивът беше миналата година, когато имаха в 3 последователни мача изцепки, но им се размина.

А, става въпрос не за нахлуване на терена, като рецидив, а за рецидив, с наказания, заради лошо поведение на публиката на даден отбор.Поведение, което води до лишаване от домакинство в 2 или повече случая за състезателна година.

Ти изобщо знаеш ли коя година сме и кой месец? Или просто за спорта, трябва да правиш опровержение на всичко.

Не, не знам!Дори и да съм сбъркал с определението календарна година, има ли това значение, след като миналата календарна година, в рамките на 3 последователни мача, имахте изцепки на публиката, но ви наказаха по най-смешният и лек начин.Или ще кажеш, че не съм прав, че правилото важи за състезателна година, ама и ти да се изкажеш, че да не останеш назад... нищо, че реши точно под мен да се навреш с поста си.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 21 мар 2010 23:51

Кашчей написа:Дори и да съм сбъркал с определението календарна година, има ли това значение, след като миналата календарна година, в рамките на 3 последователни мача, имахте изцепки на публиката, но ви наказаха по най-смешният и лек начин.Или ще кажеш, че не съм прав, че правилото важи за състезателна година, ама и ти да се изкажеш, че да не останеш назад... нищо, че реши точно под мен да се навреш с поста си.

Ами прочетох ти доста неадекватни мнения до сега (споко , не съм чел само теб).И забелязах , че ти се вреш навсякъде , така че не ми прави забележка , къде ще пиша. А когато се правиш на остроумен, поне асимилирай написаното и тогава оспорвай. Има много голяма разлика от сезон, календарна година и състезателна! И понеже си специалист по всичко, ще ти кажа , че когато е имало нарушения е имало и наказания ( без значение на теб как ти се струват - леки или тежки) . Сега отново ще ни накажат. Но съм сигурен , че каквото и решение да се вземе , специално ти , ще си страшно недоволен.

SkyLLeNd
Контакти:

Защо тръгнахте към нашите

Мнениеот SkyLLeNd » 22 мар 2010 00:03

Може ли да попитам добре нахлухте на терена но защо хвърляхте какво ли не радио станции факли камъни седалки към ФЕНОВЕТЕ НА ЦСКА в сектора на Мездра 80% от хората в тази част на сектора бяха с червени шалчета и фланелки тръгнахте към "нашите" ЗАЩО??? Това ми е интересно защо не отидохте при агитката на Локомотив Мездра а към нашите останали без място в сектора за гости? Почти всички над 80 процента бяха с червени фланелки и шалчета в частта най-близко до сектора за гости ЗАЩО? Защо никои от журналистите не обърна внимание една радиостанция едва на удари човек счупи две седалки ! МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ ?

SkyLLeNd
Контакти:

Мнениеот SkyLLeNd » 22 мар 2010 00:09

И тези нещастници от Мездра с 5 човека охрана..

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 мар 2010 00:29

msm написа:
Кашчей написа:Дори и да съм сбъркал с определението календарна година, има ли това значение, след като миналата календарна година, в рамките на 3 последователни мача, имахте изцепки на публиката, но ви наказаха по най-смешният и лек начин.Или ще кажеш, че не съм прав, че правилото важи за състезателна година, ама и ти да се изкажеш, че да не останеш назад... нищо, че реши точно под мен да се навреш с поста си.

Ами прочетох ти доста неадекватни мнения до сега (споко , не съм чел само теб).И забелязах , че ти се вреш навсякъде , така че не ми прави забележка , къде ще пиша. А когато се правиш на остроумен, поне асимилирай написаното и тогава оспорвай. Има много голяма разлика от сезон, календарна година и състезателна! И понеже си специалист по всичко, ще ти кажа , че когато е имало нарушения е имало и наказания ( без значение на теб как ти се струват - леки или тежки) . Сега отново ще ни накажат. Но съм сигурен , че каквото и решение да се вземе , специално ти , ще си страшно недоволен.

Хайде пак, отново:
сезон 2008-2009, месец май.първи мач във Варна, следващ мач в софия, срещу локомотив, третият мач срещу литекс-3 мача един след друг, с изцепки на публиката на един и същи отбор:това рецидив ли е, или не е?
Ако нечия публика направи такава изцепка за първи път в края на есенния ПОЛУсезон и същата в началото на пролетният ПОЛУсезон, това ще се счита ли за рецидив, според казаното от Диков?

Я ми кажи каква е разликата между състезателна година и сезон, че нещо не вдявам, както и това, какво общо имат термините с това, че сте гамени по стадионите и заслужавате жестоко наказание.
Докато не бъде наказан някой от двата самозабравили се отбора от София за изцепките си, няма как да се оправят нещата с реда по стадионите и редовността на клубовете.
Заради изцепките на левскарите с хвърлени предмети, промениха правилото за наказание за хвърлени предмети.Сега заради вас сигурно трябва да напишат, че нахлуване има, ако не по-малко от 7/8 от феновете на гостуващият отбор са навлезли на терена по време на мача.
то затова, за вашите два отбора все няма свестни съдии-нито в България, нито в Европа, щото все трябва да ви побутват, да ви пробутват, да ви се прощава всичко, понеже сте ЦСКА или "Левски".Що не нахлухте в Цюрих бе.... пичове, или в Рим?нали и там губехте мачовете си?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 22 мар 2010 00:35

Дай боже ,но не вярвам !
Трябва да се спрат лумпените на стадионите !
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 22 мар 2010 01:04

Кашчей написа:Хайде пак, отново:
сезон 2008-2009, месец май.първи мач във Варна, следващ мач в софия, срещу локомотив, третият мач срещу литекс-3 мача един след друг, с изцепки на публиката на един и същи отбор:това рецидив ли е, или не е?
Ако нечия публика направи такава изцепка за първи път в края на есенния ПОЛУсезон и същата в началото на пролетният ПОЛУсезон, това ще се счита ли за рецидив, според казаното от Диков?

Я ми кажи каква е разликата между състезателна година и сезон, че нещо не вдявам, както и това, какво общо имат термините с това, че сте гамени по стадионите и заслужавате жестоко наказание.
Докато не бъде наказан някой от двата самозабравили се отбора от София за изцепките си, няма как да се оправят нещата с реда по стадионите и редовността на клубовете.
Заради изцепките на левскарите с хвърлени предмети, промениха правилото за наказание за хвърлени предмети.Сега заради вас сигурно трябва да напишат, че нахлуване има, ако не по-малко от 7/8 от феновете на гостуващият отбор са навлезли на терена по време на мача.
то затова, за вашите два отбора все няма свестни съдии-нито в България, нито в Европа, щото все трябва да ви побутват, да ви пробутват, да ви се прощава всичко, понеже сте ЦСКА или "Левски".Що не нахлухте в Цюрих бе.... пичове, или в Рим?нали и там губехте мачовете си?

Казах ти го и пак ще ти кажа. Имало е провинения , имало е и наказания. Това , че на теб не ти изнасят, си е лично твой проблем. И не знам , какво са ти виновни Левски и ЦСКА, че в България са се изродили олигофрени. Или ще ми кажеш , че в Русе всичко е по мед и масло и цари пълна идиля. Явно не си ходил много по стадионите, за да видиш , че и други го могат това с нахлуването. В една Италия и война се водше преди няколко години. А закони не се правят , когато каруцата се обърне. В белите държави си има закон за футболното хулиганство има си пропускателен режим , който е със строгостта на митниците, има си охрана , която действа на момента, а не когато вече тълпата залее терена, с една дума има ред. Та в тоя ред на мисли, да те питам : а, защо не нахлухме в Цюрих, а?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 мар 2010 01:17

Ами ти ми кажи защо не нахлухте в Цюрих?

Има една стара приказка, която гласи, че всяко идиотско начинание си има и философско оправдание, та и вие сега така:нямаше полицие и затова нахлухме.В Ловеч имаше полиция, но пак нахлухте, а после се оплаквахте, че ви били полицаите.Тази вечер слушам неадекватните и нагли изказвания на Дучето и на Живков (Борисов не съм го слушал)-е, няма такова безочие, освен в синия лагер, ма те май не са се сещали да искат преигравена на мач, прекратен по тяхна вина-вие сте първопроходци в тази област.
Като се окапеш, иди се изпери, но не казвай, че е виновна вилицата, понеже са и по-редки зъбите.
То вашето не беше наследство, не беше даване на концесия, плач, че само вие "плащате" наем, претенции към всички, които си позволят да ви спрат шампионските амбиции.Като сте толкова ербап и силни-що не водехте още до почивката с 2-3 гола, ъм?

ПП-Забрави да ми кажеш разликата между състезателна година и сезон, но го отдавам на умората ти :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “Архив”