Левски.Подготовка за пролетният дял

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Re: Левски.Подготовка за пролетният дял

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 12 фев 2010 16:59

Пак загубихме, след 2 дузпи.
За пореден път не съумяваме да си реализираме положенията, които създаваме.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 12 фев 2010 17:19

за пореден път отличен резултат, днес и цска изкара малко пари за шопинг

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 12 фев 2010 19:14

crap написа:
niki87 написа:Егати...за 3 мача-4 дузпи :shock: ...и няколко черврни картона...Трябва да се вземат мерки!

Не няколко, а три! Прав си за мерките, трябва ви нов треньор, с Гонзьо на чело играте слабо, и адски грубо... в мача с Литекс дори трябваше още хора да бъдат изгонени, но както и да е.

Въпрос към Дийп Блу, и тази загуба, облята в дузпи, ще оправдаеш с борбата за титулярно място? :lol: :lol:

"...и адски грубо...".Обясни!Червен картон на Цв.Димитров за игра с ръка извън нак.поле,червен картон за Христов-неизвестно за какво.Дефинирай:"адски грубо".
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 12 фев 2010 19:19

"Мениджърът на Левски Георги Иванов заяви, че ще удължи лагера на „сините” в Кипър с няколко дни. Престоят бе предвиден да завърши във вторник, 16 февруари, но след промяната „сините” ще се приберат в петък, на 19.
Георги Иванов ще търси още един съперник, освен предвидения мач срещу Слован Либерец в понеледник, на 15 февруари. Левски иска да играе и контрола на 18 февруари, четвъртък."
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 12 фев 2010 19:22

deepblue1963 написа:
crap написа:
niki87 написа:Егати...за 3 мача-4 дузпи :shock: ...и няколко черврни картона...Трябва да се вземат мерки!

Не няколко, а три! Прав си за мерките, трябва ви нов треньор, с Гонзьо на чело играте слабо, и адски грубо... в мача с Литекс дори трябваше още хора да бъдат изгонени, но както и да е.

Въпрос към Дийп Блу, и тази загуба, облята в дузпи, ще оправдаеш с борбата за титулярно място? :lol: :lol:

"...и адски грубо...".Обясни!Червен картон на Цв.Димитров за игра с ръка извън нак.поле,червен картон за Христов-неизвестно за какво.Дефинирай:"адски грубо".

Не е нужно да ти го дефинираме!От както тоя ръгбист ви е треньор,футболистите му постоянно използват в играта повече лакти,отколкото крака!Не съм гледал нито една контрола на вашия отбор,защото ми е през трибуквието за вас,но съм гледал ваши официални мачове начело с Гонзо!То не бяха лакти,то не беше ФУТБОЛ!
Последна промяна от delqnski47 на 12 фев 2010 19:23, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 12 фев 2010 19:23

Е, загуба......е и ?
До колкото разбирам.....сме ги газили като игра......ама много сме пропускали.....то пак добре, че има кво да изспускаме !
Щото пък....без положения, нещата нямаше да изглеждат никак добре !
Може да изспускаме.....но щом има по 4-5 добри положения на мач.....все някога ще започнат да влизат !
И подозирам......че това някога.....ще е по време на пролетният полусезон..... ;)
Сега очаквам....една хубава игра в последната контрола.....и позитивен резултат преди прибирането в България.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Dr Avalanche
Контакти:

Мнениеот Dr Avalanche » 12 фев 2010 19:24

delqnski47 написа:Не е нужно да ти го дефинираме!От както тоя ръгбист ви е треньор,футболистите му постоянно използват в играта повече лакти,отколкото крака!Не съм гледал нито една ваша контрола,защото ми е през трибуквието за вас,но съм гледал ваши официални мачове начело с Гонзо!То не бяха лакти,то не беше ФУТБОЛ!

То не бяха 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15 ...нанизвания
Dear Doktor, I am unattractive, sexually immature, lazy, stupid and mean. What career would suit me best?
Journalism. If you fail there, try music journalism.

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 12 фев 2010 19:26

Siegfried написа:[quote=" :)

Бъди малко по-мил с ЛЕВСКАРСКА . :roll:[/quote]
Не е задължително да бъдат всички мили с мен.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 12 фев 2010 19:26

Dr Avalanche написа:
delqnski47 написа:Не е нужно да ти го дефинираме!От както тоя ръгбист ви е треньор,футболистите му постоянно използват в играта повече лакти,отколкото крака!Не съм гледал нито една ваша контрола,защото ми е през трибуквието за вас,но съм гледал ваши официални мачове начело с Гонзо!То не бяха лакти,то не беше ФУТБОЛ!

То не бяха 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15 ...нанизвания

И още толкова от Жеков :mrgreen: Земете та се скриийте с тва 15,че сте смешни...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 12 фев 2010 19:32

delqnski47 написа:
deepblue1963 написа:
crap написа:Егати...за 3 мача-4 дузпи :shock: ...и няколко черврни картона...Трябва да се вземат мерки!

Не е нужно да ти го дефинираме!От както тоя ръгбист ви е треньор,футболистите му постоянно използват в играта повече лакти,отколкото крака!Не съм гледал нито една контрола на вашия отбор,защото ми е през трибуквието за вас,но съм гледал ваши официални мачове начело с Гонзо!То не бяха лакти,то не беше ФУТБОЛ![/quote]
Ми като ви е през оная работа,какво правите във форума на Левски?Че и да искате обяснения:как сме играли и защо!Да давате акъли,които никой не ви е искал!

Върни се в “Архив”