Много хора са на мнение, че Сити няма да имат проблем със спечелването на титлата.
Може би е така, но аз не съм особено съгласен, ... поне още не съм готов да го призная ;))
След 5 кръга Сити изглеждат най-добре подготвени за началото на сезона, факт.
Мисля, че Ливърпул, Манчо, Челси, Нюкасъл и Тотнъм имат сериозни възможности за подобрение.
По-скоро въпросът е дали ще се намери поне един отбор, който да успее да поддържа темпото на Сити в по-голямата част от сезона.
Арсенал са приятна изненада на този етап, но пък и програмата им беше сравнително лесна.
Висша лига (сезон 2022/2023)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Висша лига (сезон 2022/2023)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Не ме притеснява, с тоя сезон на световно много неща могат да станат. А и ние имаме навика да правим по 10-15 поредни победи когато сме отписани
-
Тогава имахте по-стойностен отбор. Тия новите момченца с девствен мустак ако си мисли някой че ще заместят току така фигура като Мане, доста се лъже.
То не е само Мане, проблемът е, че основните им играчи, а именно Трент, ВВД, Фабиньо, Робо и Салах са бледи сенки на себе си и нямат нищо общо с това, което бяха преди. Много ми е интересно дали Клоп ще има топките да остави ВВД пейка след като се върнат контузените защитници.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

-
Те тези основните в един момент ще си върнат формата, няма как все да са зле...но Мане няма как да се върне, а той е според мен основна загубена фигура.
kingofpop написа:То не е само Мане, проблемът е, че основните им играчи, а именно Трент, ВВД, Фабиньо, Робо и Салах са бледи сенки на себе си и нямат нищо общо с това, което бяха преди. Много ми е интересно дали Клоп ще има топките да остави ВВД пейка след като се върнат контузените защитници.
На кого пейка, на Гомез ли?
wolf написа:kingofpop написа:То не е само Мане, проблемът е, че основните им играчи, а именно Трент, ВВД, Фабиньо, Робо и Салах са бледи сенки на себе си и нямат нищо общо с това, което бяха преди. Много ми е интересно дали Клоп ще има топките да остави ВВД пейка след като се върнат контузените защитници.
На кого пейка, на Гомез ли?
Дори Гомез няма как да е по-зле от него в момента. Колко гола ви вкараха заради него за 5 кръга ? 3 или 4. Но имах предвид Конате и Матип като се оправят, ако са здрави едновременно изобщо :Д
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Все пак Ливърпул взеха халф и ще спасят сезона.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
Не съм много сигурен, че с Хааланд сме си повишили нивото,затова очаквам от Ливърпул отново да са наблизо,независимо че изглеждат разклатени.