По време на втори пореден мач на Челси чета тука някакви странни коментари как защитата им била толкова зле колкото миналия сезон и къде били тръгнали да се борят за титлата с такава слаба защита и вратар. Чета и се чудя хората, които пишат тези неща, толкова ли не забелязват, че нито един от новите играчи на Челси отзад не игра в тези мачове. И ми е интересно тогава каква разлика очакват да видят спрямо миналия сезон.

Изчакайте да видите Силва, Чилуел, евентуално Сар (макар че той е млад и се съмнявам изцяло нова централна двойка да пусне Лампард), на вратата Менди, който уж е почти сигурен, пък тогава правете сравнения. Нито съм почитател на Челси, нито техен адвокат, ама такива лаишки коментари меко казано ме побъркват. И не говоря за онези, които само се шегуват - има някои, които си ги пишат съвсем сериозно тези неща. Иначе според мен Рюдигер трябва да е титуляр (предполагам, че в момента нещо е контузен, щом изобщо не беше в групата днес), а пък пускането на Джеймс за сметка на вече застряващия и все по-неубедителен Аспиликуета е добър ход.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...