Италианска Серия ''А'' - сезон (2017/18)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Италианска Серия ''А'' - сезон (2017/18)
Италия - Македония 1:1 

Имобиле носи първа победа на Лацио като гост на Ювентус от 2003 година насам .
Голяма драма в края на срещата , Дибала отново изпусна дузпа , както бе и при гостуването на Аталанта .
Голяма драма в края на срещата , Дибала отново изпусна дузпа , както бе и при гостуването на Аталанта .
Поредната гавра с футбола от страна на съдията в мач на Ювентус..
Офтопик:
Офтопик:
Колкото и да не ги харесвам, влизането беше много грубо и въпреки, че докосна топката, можеше да се даде дузпа. Въпрос на преценка. Но пък Дибала все повече ме радва как ги бие.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
При мен е точно обратното-винаги съм ги харесвал,ама тия изцепки идват в повече..
Дибала защо беше резерва изобщо?
Дибала защо беше резерва изобщо?
Офтопик:
Офтопик:
Пореден успех за Наполи и така те продължават да са с пълен актив от точки към този момент от сезона .
Утре предстои дерби между Интер и Милан .
Утре предстои дерби между Интер и Милан .

Влизането беше глупаво, дори и да е имало докосване на топката, не може да посягаш така. За мен беше по-скоро дузпа и 193467394073097 пъти повече, отколкото тази срещу Аталанта.
Наполи надиграха Рома категорично. Изглеждат наистина солидно, но още е рано.
Наполи надиграха Рома категорично. Изглеждат наистина солидно, но още е рано.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- Furious_Monk
Още е рано да се каже, но Лацио имат огромен шанс да направят втори пореден силен сезон, нещо което не се е случвало от доста години. Рома от друга страна изглеждат ужасно отслабени. Салах правеше разликата в някои мачове, .Наинголан като няма ден и халфовата им линия е ужасна.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
- bilyaletdinov
- Контакти:
Безумни решения на Алегри, слаба форма на Игуаин, тролеите отзад в действие, липса на адекватни бекове, контузията на Пянич, "чоукване" на Дибала. Всичките ни слабости накупнв един мач.

И този път ще победиш шампионе!
Посредствена игра на Рома вчера и честно казано, очаквах тази загуба. Натрупаха се и някои контузии, които хептен отслабиха отбора точно за този мач. Наполи не блестеше като в предните си рецитали, но направи достатъчно, за да победи.
За другия мач наистина бе странно, че Дибала бе резерва. За Аржентина дори не игра с Еквадор. Лацио стартират много стабилно, а Имобиле няма спирка. Въобще, май най- накрая ни предстои много интересен и оспорван сезон. Ювентус не ми изглеждат в състояния да направят някоя серия от десетина поредни победи, което допълнително подсилва интригата.
За другия мач наистина бе странно, че Дибала бе резерва. За Аржентина дори не игра с Еквадор. Лацио стартират много стабилно, а Имобиле няма спирка. Въобще, май най- накрая ни предстои много интересен и оспорван сезон. Ювентус не ми изглеждат в състояния да направят някоя серия от десетина поредни победи, което допълнително подсилва интригата.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley