ШЛ - ФИНАЛ | Реал Мадрид - Атлетико Мадрид 4:1 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Re: ШЛ - ФИНАЛ | Реал Мадрид - Атлетико Мадрид |24.05.14г.|

Мнениеот Tobacco » 25 май 2014 12:22

Alexx написа:
Gary Shaw написа: то с пари всеки може да си накупи Гарет Бейл за 100млн и после да се бие в гърдите ,че е ''велик'' .

Гарет Бейл, който единствено може да бяга и има един финт струва 100 млн.. :mrgreen: Вярно футболът се е побъркал.

Само че този Гарет Бейл на практика вкара двата най-важни гола за Реал през сезона.Победния за КНК срещу Барса и втория срещу Атлети,който си ги довърши.
Офтопик:

Офтопик:

Потребителски аватар
realmadrid_fan
Контакти:

Re: ШЛ - ФИНАЛ | Реал Мадрид - Атлетико Мадрид 4:1 (FT)

Мнениеот realmadrid_fan » 25 май 2014 13:16

Интересно ми е защо някои говорят само за това колко са похарчили Реал. Кажете и с какви приходи е Реал!!!
Също така искам да помоля тези, които не са съгласни с 5-те минути продължение да изгледат второто полувреме отново, както направих аз, и ако искат да си пуснат и един хронометър да си засекат изгубеното време. Всъщност тези 5 минути са си напълно реални. Само при фала на Миранда (когато получи жълт картон) се изгуби минута и половина както и при последната смяна на Атлети се изгуби малко повече от минута и половина. А гола пада преди края на 93 минута, така че не виждам защо толкова се оплаквате (ако искате да играят до 80 минута и съдията да свири края или пък направо на полувремето да беше прекратил мача). Ако ще се търсят грешките на рефера, то може да споменете и за момента, когато избиха зъбите на Марсело или за лакътя, който Габи удари на Коентрао и можеше да бъде изгонен, но според мен ако съдията беше дал дузпата или картоните щеше да развали мача.
И пак честито на всички фенове на Реал.
Офтопик:
Най-сетне и аз дочаках да видя Реал шампиони на Европа :mrgreen:
Изображение Изображение
HALLA MADRID

Потребителски аватар
Eric_Cantona
Контакти:

Мнениеот Eric_Cantona » 25 май 2014 13:21

Футболът отдавна е само пари не знам защо сега обръщате толкова голямо внимание на Реал заради покупките които направиха, всеки от така наречените грандове в Европа харчи по много пари за трансфери.
Честита да ви е 10тата
Офтопик:

Офтопик:

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 25 май 2014 13:27

Не е грозен мача, беше си много хубав, поне така трябваше да изглежда! :)
Честито на феновете на Реал, но титлата е малко незаслужена с оглед на показаното от двата отбора. Просто Реал имаше един футболист, който направи разликата и това не е Марсело, а Анхел Ди Мария (ще се радвам да го привлечем в Арсенал, ама вече едва ли ще се случи :) )- футболистите на Атлетико не съумяха да се справят единствено с него през целия мач и бяха наказани. За Марсело вече бяха изцедени според мен, не е направил кой знае какво. В продълженията беше вече ясно как ще свърши този двубой- те нямаха никакви сили за нова битка. :| Крайният резултата от мач е 1:1 в редовното време, а 4:1 вече е за блясък. :P

Както и да е, феноменален Атлетико Мадрид тази година, много ми стана жал за тях, защото бяха и снощи по-добрия отбор в редовните 90 минути- страхотно себераздаване, но това трае до едно време иска си и някой по-класен футболист да имаш в отбора, Реал ги имаше много затова и победи. За съжаление, това е поредният мач за мен, който попада в графата съмнителни, всякакви други твърдения са нереални. :)

Реал М също направи доста силен сезон според мен и може би затова се срещнаха на финала двата най-добри отбора в света в момента, малко по-силният според мен загуби, но и това го има във футбола. Като се има предвид, че през второто полувреме голът във вратата на Атлетико висеше непрекъснато, в продълженията вече и опитът си каза думата според мен. Може да бяха по-добри дюшекчиите, но не са влагали достатъчно, за да вдигнат трофея в Шампионска лига, докато вложенията на Реал са 1 милиард най-малко. Това не говори много добре за случилото се през годините.
Атлетико със 100-тина млн. няма как да го оставят да стане шампион на Европа, абсурдно щеше да звучи. :) На тях все още им трябва слава и те си я завоюваха с изявите си през този сезон- за трофеите все още не са съвсем дорасли от финансова гледна точка, от игрова са, но от финансова не, а това е водещото в днешния футбол.
Въпреки всичко, титлата си е титла, длъжни сме да честитим на Реал М! :)

Офтопик:
Нищо не става от тоя футбол вече, само си губим времето... и Световното ще е същата позорна гледка. :cry:

Офтопик:
След снощи още по-лоши работи изпитвам към Реал, винаги са ме дразнели, но сега вече ще е в много по-голяма степен! Това си ми е усещане спрямо "белия балет"от детинство, така че едва ли ще се променят нещата някога, просто сега ще е два пъти по-силно това усещане. :( Барса май си върна най-старият фен след снощи без да иска...:)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Re: ШЛ - ФИНАЛ | Реал Мадрид - Атлетико Мадрид |24.05.14г.|

Мнениеот LaRgO » 25 май 2014 13:33

Madridist написа:Феновете на Атлетико Мадрид са се събрали на Нептун и чакат отбора. Браво, велики.

Колкото и да ми е неприятно да го кажа, от гледна точка на феновете, Атлетико е отборът на Мадрид. Качествените фенове са към Атлетико. Ние имаме футболните успехи, те имат истинските фенове. Днес за пореден път се доказа. Феновете на Атлетико почти не спряха да пеят, а тези на Реал мълчат като риби. Да са се обадили 4-5 пъти за 50 сек.
Отборът ти е на финал в ШЛ срещу градския съперник, а ти си седиш и мълчиш, не мога да го разбера.
Последна промяна от LaRgO на 25 май 2014 13:54, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 25 май 2014 13:48

RedeviL написа:Между другото да добавя още нещо за феновете, понеже редовно се пише, че привържениците на Ман Юн били глорихънтъри и т.н. - ако Реал беше в позицията на Ман Юн този сезон, трибуните на Бернабеу щяха да синеят на фона на празните седалки във всеки домакински мач, а феновете щяха да развяват бели кърпички вместо знамена на отбора.. ;)

Вашите фенове са още по-жалки. Надуваеми кукли да сложиш на стадиона, по-добра атмосфера ще има.

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 25 май 2014 14:19

Интересно ми е какво би направли Анчелоти със сегашния състав на Атлетико? Ще успее ли поне да достигне това което направи Симеоне? Едва ли.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
Inmessionante
Контакти:

Мнениеот Inmessionante » 25 май 2014 14:34

Атлетико Мадрид - моралните победители! Заслужаваха повече,бориха се мъжки и спечелиха симпатиите на много хора. За съжаление нямаха съдийски неутралитет, не случиха на безпристрастен съдия, не знам как по-правилно да се изразя. На Атлетико не им трябваше съдийска подкрепа, за да победят, нужно беше само съдията да е неутрален.
Реал Мадрид обаче без съдийска подкрепа бяха кръгла, огромна НУЛА. Видя се вчера, кой е най-тикания от съдиите отбор. Жалко за Атлетико, но още по-жалко за Реал. ;)
#‎THEREWILLBEHATERS‬ ....... винаги
`

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 25 май 2014 14:44

Inmessionante написа:Атлетико Мадрид - моралните победители! Заслужаваха повече,бориха се мъжки и спечелиха симпатиите на много хора. За съжаление нямаха съдийски неутралитет, не случиха на безпристрастен съдия, не знам как по-правилно да се изразя. На Атлетико не им трябваше съдийска подкрепа, за да победят, нужно беше само съдията да е неутрален.
Реал Мадрид обаче без съдийска подкрепа бяха кръгла, огромна НУЛА. Видя се вчера, кой е най-тикания от съдиите отбор. Жалко за Атлетико, но още по-жалко за Реал. ;)

Очакваше се предварително съдията да свири малко повече за "Реал", но наистина нека не се говори така. С оглед на успехите на двата отбора в турнира той свири много добре. Трябваше още малко да издържат "дюшекчиите". Къде са ти обвиненията към него? Аз имам нещо предвид, но искам да кажа, че "Атлетико" не трябваше да играе така страхливо. Със страх в последните минути не се печели. Това е финал и трябва самочувствие. Как "Борусия" излъга "Ювентус"? Как "Аякс" би с голям късмет "Милан"? Трябва да вярваш до последно, че победата е твоя.
Световното първенство няма да го гледам. Ще спечели този, който даде най - много пари. Така не е справедливо.

Слабият обвинява страничните фактори за неуспеха. Силният успява да покаже гордост, сила и да продължи напред, макар че понякога продължаването не води до желания резултат. Всичко е въпрос на характер.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 25 май 2014 14:47

СВОБОДЕН написа:Интересно ми е какво би направли Анчелоти със сегашния състав на Атлетико? Ще успее ли поне да достигне това което направи Симеоне? Едва ли.

Анчелоти е ВЕЛИК! Не е като моуриньо.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Върни се в “Архив”