Мнениеот ros » 03 ное 2013 21:16
Гузната съвест на Съдийската комисия, в лицето на нейния шеф се вижда от това инревю!!!
Джугански: "Гледах мача и сигурно съм превъртял по няколко пъти всички ситуации. Много тежки моменти за решаване. Ако всяка една разгледаме отделно, то ние можем да намерим причини и то обективни, за да застанем зад решенията на съдиите.
Всички тези ситуации са във вреда на ЦСКА. Това е лошото.
Свикваме утре Съдийската комисия извънредно, за да разгледаме съдийството на Тодоров. Така ще отговорим на "червените" претенции.
Чух как Георги Илиев каза, че е излъгал съдията. Не съм говорил със Станислав. Ще се чуем с него.
Не ми се иска да коментирам всяка ситуация поотделно, защото искам да чуя какво мислят колегите. За дузпата - има допир между Янчев и нападателя на Черно море. Достатъчно силен ли е контактът - ще решим утре.
Като бивш асистент-съдия много ми се иска да оправдая асистентът за отменения гол на ЦСКА. Той обаче не беше на правилната позиция в конкретния момент. Беше изостанал. От неговата гледна точка Илиев е в засада, но не е ясно дали това е така. Ръката на бранителя не се брои, както знаете.
Ако предварителната информация, от която са се притеснявали в ЦСКА, при назначаването на Станислав за мача, беше потвърдена или пък ако бяхме получили сигнал, може би имаше вариант Тодоров да не ръководи двубоя."
Ясно е, че нещо е ставало на "тихия фронт"... кой, какво, защо и как няма да разберем. Видно е и друго - сега всички ще си измият ръцете с Тодоров, който също си го заслужава. Въпросът е кой ще е следващия
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН