Teo написа:Комичното в случая е че Левски имат финансова стабилност, спокойствие, направиха си лятната подготовка като хората, направиха си трансферните цели и пак не могат да играят... как става това по дяволите
Не става само с ядене, трябва и акъл

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Teo написа:Комичното в случая е че Левски имат финансова стабилност, спокойствие, направиха си лятната подготовка като хората, направиха си трансферните цели и пак не могат да играят... как става това по дяволите
„Титлата? За Левски най-голямата цел този сезон ще бъде изграждането на Сектор „А" на стадиона, а не спечелването на титлата. Виждате, че правим отбор в движение. Още утре очаквам да подпишем с нов футболист, до Нова година ще привлечен общо 4 играчи", разкри Сираков.
Parmalat написа:Най ми беше смешно да чета набирането и заканите на Левскарите.Тези хора си живеят в техен син свят.
CS -KA -KA написа:CS -KA -KA написа:caci написа:току що Сираков призна,че все пак Ранти Мартинс ще бъде привлечен и то още утре
Къде го е казал,в интервюто след мача ли?
да,след мача каза,че още утре ,ще бъде вземат ,дано не го е казал ,само за да се измъкне
ето,вече и в гонг го съобщават официално
На въпрос, свързан с Кевин Бру и неговото представяне, спортният директор заяви: „Това са играчите, които имаме в момента. С тези играчи ще завършим сезона. Надявам се утре да имаме ново попълнение – чужденец. Ние ще играем във всеки мач за повече точки, но разликата с челниците е голяма.“
tevez написа:Ако съм на мястото на Сираков още утре пращам Родригез и бру при Мюлдер да тренира. Щом Гаджев може да бъде пратен при юношите, защо тия боклуци не могат?
tevez написа:Ако съм на мястото на Сираков още утре пращам Родригез и бру при Мюлдер да тренира. Щом Гаджев може да бъде пратен при юношите, защо тия боклуци не могат?
Siegfried написа:„Титлата? За Левски най-голямата цел този сезон ще бъде изграждането на Сектор „А" на стадиона, а не спечелването на титлата. Виждате, че правим отбор в движение. Още утре очаквам да подпишем с нов футболист, до Нова година ще привлечен общо 4 играчи", разкри Сираков.
Човекът е поне реалист.
mikata написа:tevez написа:Ако съм на мястото на Сираков още утре пращам Родригез и бру при Мюлдер да тренира. Щом Гаджев може да бъде пратен при юношите, защо тия боклуци не могат?
Гари нещо спука гумите
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта