radorezila написа:halaha написа:Абе вие честно ли казвате, че това са високи билети. И се водите "фенове"Мура където са супер беден клуб искат 30 лв. билет......ние тука 5 лева и олееееее ужас (защо не е 1-2
) Ми то в киното ми земат по 12 лева
На мач на Левски 5
Дори съм недоволен, защото можехме малко повече да спечелим от билети. С 5 лв да бяха по-скъпи билетите за всички сектори и по 30-40% отстъпка за ученици и пенсионери.
П.С : Парите искате да идват от небето, 600 000 евро за селекция са ви били малко, ама 5 лева билет са ви много........![]()
И да не се ядосвам, да си кажа САМО ЛЕВСКИЛЕВСКИ 4-0 Сараево
Там земат 2000 евро заплата, а тука хората зимат 500 лева
Това си ми е ясно.....за жалост е така. Но от къде искате да дойдат свежи пари. И публиката трябва да има принос. Все пак сме отбора на народа, а не отбора на феновете дето са сърдити, че имат 2-ри спонсор на екипа, (затова няма да си го закупят) който дава 1 500 000 евро (може и лева да са - вече съм позабравил), а казват, че 5 лева са им много за мач от Лига Европа на любимия клуб.
Знам, че не е лесно във България, но все пак мисля, че нужната промяна идва от нашето мислене, че не всичко трябва да ти се предоставя на готово.
Да не се отклонявам много, че мога да пиша много на тази тема :

Знам, че не всички ще приемат мнението ми, но щом искаме да направим нещо трябва да го правим заедно, но нямам предвид заедно да псуваме и плюем по-управлението и футболистите, а да допринесем с нещо за клуба. Поне се надявам четвъртък да ми сгреят сърцето едни 15 000 сини сърца.