Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- PLOVDIV PEE 1912
Re: Каде сте бе гонг
mike28 Преди много месеци сме водили подобни спорове по тези въпроси/теми.Аз все още не мога да резбера каква позиция заемаш,кава ти е тезата?
Стенли,
И аз чакам , но ме съмнява днес да се разбере нещо....И аз като луд рефрешвам спортните сайтове нон-стоп.....
И аз чакам , но ме съмнява днес да се разбере нещо....И аз като луд рефрешвам спортните сайтове нон-стоп.....
Katochimoto!
Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .
Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .
- itsoVIII
- Местоположение: Старите "форумци" ви благодарят за "коректното" ви отношение
- Контакти:
portokal написа:Стенли,
звъннете на рецепционистката в новотела

Да, той и Георги Илиев направи Локото шампиони, и Славия бяха преди време, ама какво от това. Вярвам ти, че Гришата може да направи Литекс когато си поиска шампиони, това обаче прави ли Литекс постоянен фактор в бг. футбола? Вярвате ли, че Левски или ЦСКА, ще позволят отново да се случи това, което Гришата направи преди време?
- PLOVDIV PEE 1912
itsoVIII написа:portokal написа:Стенли,
звъннете на рецепционистката в новотела![]()
![]()
Или поне един от вас да се направи на мъж и да я почерпи, все ще каже нещо
![]()
![]()
За другото - не си губете времето. Утре също е ден!
Итсе ,ти не си ли легна бе?
PLOVDIV PEE 1912 написа:mike28 Преди много месеци сме водили подобни спорове по тези въпроси/теми.Аз все още не мога да резбера каква позиция заемаш,кава ти е тезата?
Ами изписах доста постове в тази тема. Ако все още см неясен- съжалявам. Не искам да ви налагам моето мнение, това в крайна сметка си е ваш , чисто вътрешен проблем. Аз не се меся, само си изказвам моята гледна точка, няма нужда да се съобразявате с нея. Единствено ви моля, да си спомняте, че има и други градове и други отбори, в многократно по-тежко положение от вашето и да не ги наричате селяни.
Последна промяна от mike28 на 26 мар 2009 22:58, променено общо 1 път.
mike28 написа:Да, той и Георги Илиев направи Локото шампиони, и Славия бяха преди време, ама какво от това. Вярвам ти, че Гришата може да направи Литекс когато си поиска шампиони, това обаче прави ли Литекс постоянен фактор в бг. футбола? Вярвате ли, че Левски или ЦСКА, ще позволят отново да се случи това, което Гришата направи преди време?
абе ице да освободим Пловдив а после и другите градове

100 години ПЛОВДИВСКИ футбол
- itsoVIII
- Местоположение: Старите "форумци" ви благодарят за "коректното" ви отношение
- Контакти:
По принцип имам идеи и знания да ви кажа какво да правите, ама сте много крайни
Чао!

-
- Контакти:
Когато искаш да ти уважават мнението , уважавай и на другия мнението.
И не прави на другия ,това което на теб не искаш да ти направят !
На теб приятно ли ще ти е някой да ти трие мненията !!!
Нали тука е форума на Ботев и на ботевистите защо не ни оставите да си пишем ,каквото си искаме ??
На вас от другите населени места какъв ви е проблема ???
И защо модератора на ФОРУМ Ботев не е ботевист ?? Според вас това нормално ли е ???
Нали тука е форума на Ботев и на ботевистите защо не ни оставите да си пишем ,каквото си искаме ??
И защо модератора на ФОРУМ Ботев не е ботевист ?? Според вас това нормално ли е ???
OBICHAM_BOTEV написа:Когато искаш да ти уважават мнението , уважавай и на другия мнението.
Ми не е

Точно нищо от това което каза не беше вярно. С изключение на това: