Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Каде сте бе гонг
2 ма4а на 4ужд терен и пак сме първи по посещаемост нали. КАДЕ СТЕ БЕ ГОНГ, ТОМИСЛАВЕ КВО СТАВА?????
Абе момко neoje отвори КОЙТО САЙТ ИСКАШ и провери бре.Писна ми да се занимавам с глупости . Когато статистиката говори и ти трябва да мълчиш.ВТОРО този сайт не е пловдивски бе момко.... И ТОВА е ОФИЦИАЛНА статистика..
Katochimoto!
Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .
Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .
Пичове, направо разводнихте темата. Къде тръгнахте, къде стигнахте. Нека да ви кажа как правя аз- не слушам радио Гонг, ако си го пусна, това ще е 3-4 пъти в годината. Ники и Томислав ме кефят, но само когато са заедно и то най- вече като коментатори. Останалите от екипа, не мога да ги коментирам, по причина , че не слушам предаванията. Относно сайта- мисля, че пускат дадена информация, само когато са сигурни в нея и за разлика от другите спортни сайтове- разчитат най- вече на собствените си ресурси, лесно е да използваш чужда информация на готово. Основателно се оплаквате, че инфото за Левски и ЦСКА преобладава, но замисляли ли сте се някога, че освен София и Пловдив, в тази държава има и градове като Русе, Стара Загора, Варна, Бургас, Благоевград, Търново, Плевен, Хасково, Видин и мн. други, където също има многобройни фенове и които също почти не получават инфо за любимия си отбор и изобщо за спорта в града си от спортното шоу и сайта? Сигурно и това е умишлено, а?
Вярно е, че в момента съдбата и на двата водещи пловдивски отбора е нерадостна, вярно е, че не заслужават подобна участ нито играчите, нито вие - феновете. А какво да кажат, отборите и феновете на Марица и Спартак?
Помня началото на 90-те, когато брокерите бяха начело на БФС, дори и тогава въпреки силния състав на Ботев, пак не можахте да бъдете водещ отбор. Та, вие сте се разцепили на 5-6 фракции, искате хората да застанат зад вас ?!?
Много пъти съм ви казвал- вие майните сте много готини, независимо дали сте канари, буфери или някакви други - уважавам ви всичките, ама с извинение- вие сте превзели половината форум, пишете си свободно тука, нещата които си позволявате да пишете, по принцип не са позволени за останалите форуми и въпреки всичко пак сте недоволни?
Ако всеки един от нас, почне всеки ден да се оплаква, колко е нередостна съдбата на любимия му отбор- вас ще ви интересува ли?
Вярно е, че в момента съдбата и на двата водещи пловдивски отбора е нерадостна, вярно е, че не заслужават подобна участ нито играчите, нито вие - феновете. А какво да кажат, отборите и феновете на Марица и Спартак?
Помня началото на 90-те, когато брокерите бяха начело на БФС, дори и тогава въпреки силния състав на Ботев, пак не можахте да бъдете водещ отбор. Та, вие сте се разцепили на 5-6 фракции, искате хората да застанат зад вас ?!?
Много пъти съм ви казвал- вие майните сте много готини, независимо дали сте канари, буфери или някакви други - уважавам ви всичките, ама с извинение- вие сте превзели половината форум, пишете си свободно тука, нещата които си позволявате да пишете, по принцип не са позволени за останалите форуми и въпреки всичко пак сте недоволни?
Ако всеки един от нас, почне всеки ден да се оплаква, колко е нередостна съдбата на любимия му отбор- вас ще ви интересува ли?
- PLOVDIV PEE 1912
Има голяма вероятност Христолов да поднови преговорите с Ирена Кръстева за акциите на отбора ни.Освен проблемите с които се сблъсква Христолов в Пловдив и тоталното му безпаричие,той е получил и нов удар-депеша от УЕФА с която ултимативно му е наредено да плати в кратък срок 25 000 евро за правата на Мапока!!!
-
- Контакти:
Пловдив е уникален с това ,че е единствения град в България ,където не се делим на Левски и ЦСКА ! Има и левскари и цесекари , но в Пловдив те са селяни дошли от селата . Някой каза че нямало инфо за Плевен , Русе , Бургас.
Ами няма ,защото аз съм ходил в Русе и ги слушам не центъра спорят за Левски и ЦСКА. И ги питах абе пичове, що не си говорите за вашите си отбори ??
Ами сте фенове на отбор от друг град ?? Нима футболния отбор не представя града ? Нима футболния отбор да не играе за честта на града ???
И значи ли това че не си обичате града ???
Те нищо не ми отоговориха... Само се нацупиха...
Пловдив е най-футболния град в България. Пловдив е побратимен с Рим и двата града са Древни и Вечни !
В Пловдив са излезнали най-голям брой и най-великите ни футболисти !!!
Така че журналисти отделяйте внимание на Пловдив !! Знам че вие може да сте от някое село и за вас българския футбол да се асоциира с Левски и ЦСКА , но това е много мноого далече от истината... Левски и ЦСКА са най-вредните отбори за българския футбол , защото те са отбори мафия. Те са отборите ,които пречат на другите отбори. Имат съдийска , журналистическа , властова подкрепа ! Затова обръщайте внимание и на отборите ,които искат да играят футбол !! И Нека няма дежурни шампиони !!
Ами няма ,защото аз съм ходил в Русе и ги слушам не центъра спорят за Левски и ЦСКА. И ги питах абе пичове, що не си говорите за вашите си отбори ??
Ами сте фенове на отбор от друг град ?? Нима футболния отбор не представя града ? Нима футболния отбор да не играе за честта на града ???
Пловдив е най-футболния град в България. Пловдив е побратимен с Рим и двата града са Древни и Вечни !
Така че журналисти отделяйте внимание на Пловдив !! Знам че вие може да сте от някое село и за вас българския футбол да се асоциира с Левски и ЦСКА , но това е много мноого далече от истината... Левски и ЦСКА са най-вредните отбори за българския футбол , защото те са отбори мафия. Те са отборите ,които пречат на другите отбори. Имат съдийска , журналистическа , властова подкрепа ! Затова обръщайте внимание и на отборите ,които искат да играят футбол !! И Нека няма дежурни шампиони !!
- PLOVDIV PEE 1912
Има една вълшебна думичка и тя е МАНТАЛИТЕТ...
OBICHAM_BOTEV написа:Пловдив е уникален с това ,че е единствения град в България ,където не се делим на Левски и ЦСКА ! Има и левскари и цесекари , но в Пловдив те са селяни дошли от селата . Някой каза че нямало инфо за Плевен , Русе , Бургас.
ама да има и кой да си вземе бележка

100 години ПЛОВДИВСКИ футбол
- whitesnake
- Контакти:
PLOVDIV PEE 1912 написа:Има една вълшебна думичка и тя е МАНТАЛИТЕТ...
Ами майна представи си,че Левски и ЦСКА са като нас - на 10-то и 15-то място.Колко човека ще им отидат на мачовете?

Най-старият футболен клуб в България е:
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г
Здравейте момчета и наздраве от мен . Току що се прибирам и преглеждам новините. Нямах възможност днес да съм на Колежа, защото бях по работа извън Пловдив. Някой може ли да ми даде някаква по-актуална информация.
Опс в момента дават по Ринг за Ботев......
Опс в момента дават по Ринг за Ботев......
Има и една друга- нарцисизъм. Пич, в Русе бяхме смазани, буквално като град. Лично мен с вашето държание , просто няма как да ме привлечете за вашата кауза, та вие дори собствените си клубни легенди не можете да накарате да застанат на ваша страна.
Ще ви разкажа нещо. Преди 2 или 3 години, в шоуто на Слави, гост беше Горан Брегович, както знаете сърбина живее от години в Париж. На въпроса на Слави, какъв ни е проблема на всички народи на Блаканите, Брегович отговори така- проблема е, че не можем да спрем поне за миг , да не бъдем толкова екзотични. Вечно се лашкаме от едната крайност в другата.
Знам за прословутия ви пловдивски шовинизъм. Евала ви правя, че въпреки всичко силно си обичате и подкрепяте отборите. Но проблема при вас идва от омразата. Кога тя е водила до нещо градивно?
Ще ви разкажа нещо. Преди 2 или 3 години, в шоуто на Слави, гост беше Горан Брегович, както знаете сърбина живее от години в Париж. На въпроса на Слави, какъв ни е проблема на всички народи на Блаканите, Брегович отговори така- проблема е, че не можем да спрем поне за миг , да не бъдем толкова екзотични. Вечно се лашкаме от едната крайност в другата.
Знам за прословутия ви пловдивски шовинизъм. Евала ви правя, че въпреки всичко силно си обичате и подкрепяте отборите. Но проблема при вас идва от омразата. Кога тя е водила до нещо градивно?