Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот ralka_levskarka » 15 юли 2012 11:41

zlobul написа:
blue avalanche написа:
zlobul написа:Хубав или лош ,Диамутен е с класа над Милията и Иванов ! А факта че го оставиха в София заради пари говори единствено , че приоритетите в Левски си остават същите . Все пак Тонев (вероятно) му е предлагал условията зимата .
Изгледах целия материал от подоготвката в Австрия и сериозно започвам да се чудя как са селектирани играчи като Опоку , Ели , Прохазка и Марсиньо , който е на 34г и едва ли ще изкара повече от полувреме в мач с висок заряд . Не ми прилича на Кафу , Роберто Карлош или Боримиров , който имаха сили да бягат по 180 мин .
Та след всичко казано дотук би трябвало да се надяваме на случайни изригвания на Карвальо , Рамос и Марсиньо (едно полувреме) и чудеса от Станислав Ангелов в зашиването на дантелата изплетена от Иванов , Ели , Милията или Диамутен .

Нито Марсиньо е на 34г.,нито Боримиров бягаше по 180 мин.И ние сме го гледали...

Образно казано 34 е края на футболната кариера , а 180 мин би трябвало да означават , че бяга повече от останалите , но както и да е .
Мнението си е мое и ако искаш се съгласявай , ако искаш недей .Проблема си е твой .

Ми щом 34 е краят значи Марсиньо има още цели три години - идеално, някой младок да се научи от него. Та личи ли му на Марсиньо че е на 31? Що говориш (zlobul)глупости не знам, това е най- доброто ни попълнение.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 15 юли 2012 12:12

ралке ,
поради факта , че три години се нагледахме на ментета , а резултатите ни бяха отчайващи ще ти кажа че такива като Марсиньо в момента изглеждат като Иниеста и Меси в очите на повечето левскари. За мен обаче този е на нивото на шуменския деко , нищо повече . Дори съм убеден че шуменския има сили за малко повече от 55 минути например ,защото и тоя каталясва бързо .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 15 юли 2012 12:14

Преди 4-5 месеца Марсиньо игра 90 минути на Бернабеу, не знам сега колко може да издържи... :lol:
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 15 юли 2012 12:15

zlobul написа:ралке ,
поради факта , че три години се нагледахме на ментета , а резултатите ни бяха отчайващи ще ти кажа че такива като Марсиньо в момента изглеждат като Иниеста и Меси в очите на повечето левскари. За мен обаче този е на нивото на шуменския деко , нищо повече . Дори съм убеден че шуменския има сили за малко повече от 55 минути например ,защото и тоя каталясва бързо .

Не мога да го разбера къде го сравняваш този с човек играл в Шампионска Лига срещу Реал Мадрид и то преди няколко месеца :|

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 15 юли 2012 12:17

zlobul написа:Хубав или лош ,Диамутен е с класа над Милията и Иванов ! А факта че го оставиха в София заради пари говори единствено , че приоритетите в Левски си остават същите . Все пак Тонев (вероятно) му е предлагал условията зимата .
Изгледах целия материал от подоготвката в Австрия и сериозно започвам да се чудя как са селектирани играчи като Опоку , Ели , Прохазка и Марсиньо , който е на 34г и едва ли ще изкара повече от полувреме в мач с висок заряд . Не ми прилича на Кафу , Роберто Карлош или Боримиров , който имаха сили да бягат по 180 мин .
Та след всичко казано дотук би трябвало да се надяваме на случайни изригвания на Карвальо , Рамос и Марсиньо (едно полувреме) и чудеса от Станислав Ангелов в зашиването на дантелата изплетена от Иванов , Ели , Милията или Диамутен .

Марсиньо е на 31 години.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Wishes
Контакти:

Мнениеот Wishes » 15 юли 2012 12:28

Rivaldo10 написа:Преди 4-5 месеца Марсиньо игра 90 минути на Бернабеу, не знам сега колко може да издържи... :lol:

Подробности. :lol:
Всеки от нас се появява тук не по собствено желание и без да е молил за кратък престой, без да знае защо и за какво, във всекидневния живот ние само чувстваме, че човек е тук заради тези, които обича, и много други свързани с него човешки същества.Айнщайн

way
Контакти:

Мнениеот way » 15 юли 2012 12:53

Wishes написа:
Rivaldo10 написа:Преди 4-5 месеца Марсиньо игра 90 минути на Бернабеу, не знам сега колко може да издържи... :lol:

Какво ми сравняваш Бернабеу със селска ливада ?

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 15 юли 2012 12:54

way написа:Какво ми сравняваш Бернабеу със селска ливада ?

Правилно, понеже имаме селски ливади, ще се задоволим и със селски иргачи, те нещата са навързани. ;)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 15 юли 2012 12:57

way написа:
Wishes написа:

Какво ми сравняваш Бернабеу със селска ливада ?

Ами той човека наблегна на игровото време, което е направил Марсиньо, ама НЕ то все за друго да се хванете. Иначе няма да сте вие ;)

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 15 юли 2012 13:03

ralka_levskarka написа:
zlobul написа:ралке ,

Не мога да го разбера къде го сравняваш този с човек играл в Шампионска Лига срещу Реал Мадрид и то преди няколко месеца :|

Ами то по тази логика и Давид Бистрон от Виктория пилзен игра с една камара грандове в ШЛ . То и един един Mариан игра срещу Челси , ама кво от това ?
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Върни се в “Архив”