zlobul написа:blue avalanche написа:zlobul написа:Хубав или лош ,Диамутен е с класа над Милията и Иванов ! А факта че го оставиха в София заради пари говори единствено , че приоритетите в Левски си остават същите . Все пак Тонев (вероятно) му е предлагал условията зимата .
Изгледах целия материал от подоготвката в Австрия и сериозно започвам да се чудя как са селектирани играчи като Опоку , Ели , Прохазка и Марсиньо , който е на 34г и едва ли ще изкара повече от полувреме в мач с висок заряд . Не ми прилича на Кафу , Роберто Карлош или Боримиров , който имаха сили да бягат по 180 мин .
Та след всичко казано дотук би трябвало да се надяваме на случайни изригвания на Карвальо , Рамос и Марсиньо (едно полувреме) и чудеса от Станислав Ангелов в зашиването на дантелата изплетена от Иванов , Ели , Милията или Диамутен .
Нито Марсиньо е на 34г.,нито Боримиров бягаше по 180 мин.И ние сме го гледали...
Образно казано 34 е края на футболната кариера , а 180 мин би трябвало да означават , че бяга повече от останалите , но както и да е .
Мнението си е мое и ако искаш се съгласявай , ако искаш недей .Проблема си е твой .
Ми щом 34 е краят значи Марсиньо има още цели три години - идеално, някой младок да се научи от него. Та личи ли му на Марсиньо че е на 31? Що говориш (zlobul)глупости не знам, това е най- доброто ни попълнение.