Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Re: Виктор Генев и Бистрон

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 24 мар 2009 19:35

Моето мнение е, че Генев трябва да играе, за да трупа опит. Бистрон не е концентриран и не играе на 100 процента.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

Потребителски аватар
BS1913
Контакти:

Re: дайте прогноза черноморе левски

Мнениеот BS1913 » 24 мар 2009 19:45

Чета някакви смешни мнения как левскарите ще бъдат повече и че щели сме да бъдем като гости на Тича :D АЛО мечтателите.Нека някои ми напомни кога сте ни надвиквали на Тича и кога сте били повече от нас.Последния път едвам напълнихте клетката, да не говорим че имаше и цигани в сектора ви а смешниците от Варна Блу ядоха боя из уличките на квартала.Повечето само си пишете тука а мачовете ги гледате по ТВ-то май ;) 8-)
Вратарят на "Тича" през 1919 д-р Кирчо Ангелов в първия мач със "Славия" във Варна поискал стол, седнал пред вратата си, запалил лула и невъзмутимо зачел вестник! Тичанци победили с 3:0.

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 24 мар 2009 19:57

Айде по-добре замълчете, защото като гледах последните ви домакински мачове имах чувството че сте наказани да играете пред празни трибуни, а особено срещу Локо /пд/ бяхте като гости, на стадиона се чуваше само едно 'Локо але але..."
Това е факт, на софиянци не им пука за вас, а на гостуванията имате повече агитка защото се събират хора от малките градове и села, които си нямат техни отбори и викат за вас. Изображение

Bully_Blue
Контакти:

Мнениеот Bully_Blue » 24 мар 2009 20:34

Ticha написа:Айде по-добре замълчете, защото като гледах последните ви домакински мачове имах чувството че сте наказани да играете пред празни трибуни, а особено срещу Локо /пд/ бяхте като гости, на стадиона се чуваше само едно 'Локо але але..."
Това е факт, на софиянци не им пука за вас, а на гостуванията имате повече агитка защото се събират хора от малките градове и села, които си нямат техни отбори и викат за вас. Изображение

Хахах,това беше най-голямата изцепка,играли сме пред празни трибуни.Ние ако играем пред празни трибуни,то вие играете в гробището.И моля ти се не се занимавай със Сектор Б и особено да казваш,че не сме се чували,при положение,че бях на стадиона и направихме страхотна хореография и надвикахме тотално Локото,защото ставаш смешен.Направихте 3-4 победи и вече големия отбор.
Със синъо знаме в нашите ръце
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 24 мар 2009 20:41

BS1913 написа:Чета някакви смешни мнения как левскарите ще бъдат повече и че щели сме да бъдем като гости на Тича :D АЛО мечтателите.Нека някои ми напомни кога сте ни надвиквали на Тича и кога сте били повече от нас.Последния път едвам напълнихте клетката, да не говорим че имаше и цигани в сектора ви а смешниците от Варна Блу ядоха боя из уличките на квартала.Повечето само си пишете тука а мачовете ги гледате по ТВ-то май ;) 8-)

Май не си бил на последното ви домакинство с Левски. Аз поне бях и не си спомням да сте ни надвиквали. Кои от Варна блу са яли бой? Клетката си беше напълнена а цигани в клетката не помня да имаше... Пиша и ходя на мачове, и гледам мачове по телевизията. 3 в 1 :)
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Bully_Blue
Контакти:

Мнениеот Bully_Blue » 24 мар 2009 21:22

BS1913 написа:Варна Блу ядоха боя из уличките на квартала. ;) 8-)

И от кого са яли бой,от детската ви градина ли?Мечтите са безплатни!
;)
Със синъо знаме в нашите ръце
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Потребителски аватар
peho
Контакти:

Re: Следващите три мача на Левски

Мнениеот peho » 24 мар 2009 21:24

Мисля ,че ще вземем първите два мача, а с Литекс може и равен да направим.Макар , че ако имаме само победи до мача с тях ние трябва да сме в по-добра позиция.Мача с Локо ще е най-лесния.Ако някой помни кога са ни били на герена да ми каже ,че аз не помня.Каквото и да стане до мача с ЦСКА задължително трябва да си ги треснем.Да е пълно щастието от титлата.
През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!

Потребителски аватар
peho
Контакти:

Re: ПЕРФЕКТЕН ТЕРЕН СНОЩИ НА ГЕРЕНА!

Мнениеот peho » 24 мар 2009 21:32

Коефициента на ЦСКА е 14.250.С новия формат на ект няма да са подставени (имам предвид крага за влизане в групи) още доста години.Коефициента на Левски е 24.250 достатъчен да сме подставени до групите.И още нещо отборът отпаднал в кръга преди групите на ШЛ ,влиза директно в групите на УЕФА(групи с 4 отбора и 6 мача като ШЛ).Така ,че и тази година ще се дават пари за билети поне 12 мача.
През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!

Потребителски аватар
peho
Контакти:

Re: Топла информация:Мачът е уреден!

Мнениеот peho » 24 мар 2009 21:42

Който твърди ,че мача е уреден да ми каже кога беше последната загуба на Левски на Герена.И въобще знаете ли колко загуби има Левски на Герена.Трябва да си луд за да говориш , че Левски го е страх от който и да било на Герена.

plamak
Контакти:

Re: Гръцки слабак на път да остави Левски без вратар

Мнениеот plamak » 24 мар 2009 21:58

Ако дават добри пари за Гошко вратарчето, може и да го пуснат и това ще бъде проблем за известно време, но Левски винаги са имали най-добрите вратари. Все пак дано да остане поне още една година.

Върни се в “Архив”