Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Виктор Генев и Бистрон
Моето мнение е, че Генев трябва да играе, за да трупа опит. Бистрон не е концентриран и не играе на 100 процента.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
Re: дайте прогноза черноморе левски
Чета някакви смешни мнения как левскарите ще бъдат повече и че щели сме да бъдем като гости на Тича
АЛО мечтателите.Нека някои ми напомни кога сте ни надвиквали на Тича и кога сте били повече от нас.Последния път едвам напълнихте клетката, да не говорим че имаше и цигани в сектора ви а смешниците от Варна Блу ядоха боя из уличките на квартала.Повечето само си пишете тука а мачовете ги гледате по ТВ-то май

Вратарят на "Тича" през 1919 д-р Кирчо Ангелов в първия мач със "Славия" във Варна поискал стол, седнал пред вратата си, запалил лула и невъзмутимо зачел вестник! Тичанци победили с 3:0.
- Ticha
- Контакти:
Айде по-добре замълчете, защото като гледах последните ви домакински мачове имах чувството че сте наказани да играете пред празни трибуни, а особено срещу Локо /пд/ бяхте като гости, на стадиона се чуваше само едно 'Локо але але..."
Това е факт, на софиянци не им пука за вас, а на гостуванията имате повече агитка защото се събират хора от малките градове и села, които си нямат техни отбори и викат за вас.
Това е факт, на софиянци не им пука за вас, а на гостуванията имате повече агитка защото се събират хора от малките градове и села, които си нямат техни отбори и викат за вас.

-
- Контакти:
Ticha написа:Айде по-добре замълчете, защото като гледах последните ви домакински мачове имах чувството че сте наказани да играете пред празни трибуни, а особено срещу Локо /пд/ бяхте като гости, на стадиона се чуваше само едно 'Локо але але..."
Хахах,това беше най-голямата изцепка,играли сме пред празни трибуни.Ние ако играем пред празни трибуни,то вие играете в гробището.И моля ти се не се занимавай със Сектор Б и особено да казваш,че не сме се чували,при положение,че бях на стадиона и направихме страхотна хореография и надвикахме тотално Локото,защото ставаш смешен.Направихте 3-4 победи и вече големия отбор.
Със синъо знаме в нашите ръце
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- bigbonusprize
- Контакти:
BS1913 написа:Чета някакви смешни мнения как левскарите ще бъдат повече и че щели сме да бъдем като гости на ТичаАЛО мечтателите.Нека някои ми напомни кога сте ни надвиквали на Тича и кога сте били повече от нас.Последния път едвам напълнихте клетката, да не говорим че имаше и цигани в сектора ви а смешниците от Варна Блу ядоха боя из уличките на квартала.Повечето само си пишете тука а мачовете ги гледате по ТВ-то май
![]()
Май не си бил на последното ви домакинство с Левски. Аз поне бях и не си спомням да сте ни надвиквали. Кои от Варна блу са яли бой? Клетката си беше напълнена а цигани в клетката не помня да имаше... Пиша и ходя на мачове, и гледам мачове по телевизията. 3 в 1

Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
-
- Контакти:
BS1913 написа:Варна Блу ядоха боя из уличките на квартала.![]()
И от кого са яли бой,от детската ви градина ли?Мечтите са безплатни!

Със синъо знаме в нашите ръце
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!
Re: Следващите три мача на Левски
Мисля ,че ще вземем първите два мача, а с Литекс може и равен да направим.Макар , че ако имаме само победи до мача с тях ние трябва да сме в по-добра позиция.Мача с Локо ще е най-лесния.Ако някой помни кога са ни били на герена да ми каже ,че аз не помня.Каквото и да стане до мача с ЦСКА задължително трябва да си ги треснем.Да е пълно щастието от титлата.
През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!
Re: ПЕРФЕКТЕН ТЕРЕН СНОЩИ НА ГЕРЕНА!
Коефициента на ЦСКА е 14.250.С новия формат на ект няма да са подставени (имам предвид крага за влизане в групи) още доста години.Коефициента на Левски е 24.250 достатъчен да сме подставени до групите.И още нещо отборът отпаднал в кръга преди групите на ШЛ ,влиза директно в групите на УЕФА(групи с 4 отбора и 6 мача като ШЛ).Така ,че и тази година ще се дават пари за билети поне 12 мача.
През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!
Re: Топла информация:Мачът е уреден!
Който твърди ,че мача е уреден да ми каже кога беше последната загуба на Левски на Герена.И въобще знаете ли колко загуби има Левски на Герена.Трябва да си луд за да говориш , че Левски го е страх от който и да било на Герена.
Re: Гръцки слабак на път да остави Левски без вратар
Ако дават добри пари за Гошко вратарчето, може и да го пуснат и това ще бъде проблем за известно време, но Левски винаги са имали най-добрите вратари. Все пак дано да остане поне още една година.