Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Re: Каде сте бе гонг

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 26 мар 2009 21:30

itsoVIII написа:Че кой ви спира? Базите и сега могат да ги вземат на концесия за 35 години. Защо не ги вземат???? Големи наивници сте ИзображениеИзображениеИзображение

Итсо,моля ти се не се напъвай......

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 26 мар 2009 21:31

neoje написа:Като чета тези коментари ми идва наум да вярно е че малко хора ходят по мачовете на ЦСКА и Левски но извинявайте но как да отидат на мач като играем с отбори като Ботев?Защо Армията се напълни с тулуза,блекбърн,ливерпул,байер......левски бяха с огромна публика с/у 3те отбора в ШЛ както и в УЕФА?По същата причина всички българи пълним националния само като играем с Италия или Холандия.....не знам за какво спорим ЦСКА и Левски имат най-много фенове и точка на въпроса.....Вярно признавам че феновете на Ботев и Локо са феноменални но слезте малко на земята моля ви се!!!

Викаш "истинските фенове" ходите само с големите отбори? Малките не си струват, вярно, не е толкова интересно да се фукаш с победа над Вихрен или Беласица, а нали 90% от шопските фенове по селата затва сте "фенове" ;)

Колкото и да ти е трудно да го проумееш - съществува такова нещо като любов към клуба. Не стремеж към фукане с победите. Затова борещи се да не изпаднем сме повече от домакинства на ЦСКА и Левски.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
bultrasa
Контакти:

Мнениеот bultrasa » 26 мар 2009 21:32

WIND написа:аааааа,сега вече някои от провинция шопия прекаляват! може да е всичко но за футбол, най-напред може да се говори първо в пловдив,после в стара-загора,после в търново после.......и някъде накрая софия! тука съм абсолютно съгласен със бултраса! може да мразя жълтите но когато става въпрос за футбол публика и дерби,тогава съм на страната на жълтите,спартак и марица! прочетете пак написаното от бултраса за да не се повтаряме и разберете че това е истината за двата"гранда"! колкото и да се мразим,грандовете у нас винаги са били във пловдив и поради тази причина е това умишленно мачкане на футбола в най-древния и славен град в бг. а именно пловдив! само да ни дадат един ден базите,да направим стадионите и тогава и господ неможе да ни спре! локото и ботеф и дай боже марица,ще са като ман.юнайтед и ливърпул в българия! само да сме живи и здрави! тук в пловдив футбола извира а в софия си го купуват!

;)
100 години ПЛОВДИВСКИ футбол

neoje
Контакти:

Мнениеот neoje » 26 мар 2009 21:33

veseo написа:
neoje написа:Като чета тези коментари ми идва наум да вярно е че малко хора ходят по мачовете на ЦСКА и Левски но извинявайте но как да отидат на мач като играем с отбори като Ботев?Защо Армията се напълни с тулуза,блекбърн,ливерпул,байер......левски бяха с огромна публика с/у 3те отбора в ШЛ както и в УЕФА?По същата причина всички българи пълним националния само като играем с Италия или Холандия.....не знам за какво спорим ЦСКА и Левски имат най-много фенове и точка на въпроса.....Вярно признавам че феновете на Ботев и Локо са феноменални но слезте малко на земята моля ви се!!!

Викаш "истинските фенове" ходите само с големите отбори? Малките не си струват, вярно, не е толкова интересно да се фукаш с победа над Вихрен или Беласица, а нали 90% от шопските фенове по селата затва сте "фенове" ;)

Колкото и да ти е трудно да го проумееш - съществува такова нещо като любов към клуба. Не стремеж към фукане с победите. Затова борещи се да не изпаднем сме повече от домакинства на ЦСКА и Левски.

пич на мен лично няма какво да ми обясняваш тъй като хода на всеки домакински мач на ЦСКА...айде бегаите се със селските ви отбори !!!!
YNWA!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 мар 2009 21:34

С други думи, не ходите да подкрепята любимят си отбор, а да гледате известните европейски отбори и после да се хвалите, че сте гледали Барса, Ливърпуул, Челси.
Фенове!!!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Модератор Ботев

Мнениеот Модератор Ботев » 26 мар 2009 21:36

neoje написа:
veseo написа:

пич на мен лично няма какво да ми обясняваш тъй като хода на всеки домакински мач на ЦСКА...айде бегаите се със селските ви отбори !!!!

Първо и последно

Потребителски аватар
itsoVIII
Местоположение: Старите "форумци" ви благодарят за "коректното" ви отношение
Контакти:

Мнениеот itsoVIII » 26 мар 2009 21:37

PLOVDIV PEE 1912 написа:
itsoVIII написа:Че кой ви спира? Базите и сега могат да ги вземат на концесия за 35 години. Защо не ги вземат???? Големи наивници сте ИзображениеИзображениеИзображение

Ами питайте кмета си, нали това му беше част от предизборната компания? Нали уж точно затова го избрахте? Ами отивате всички и го питате. Иска, не иска, ще ви даде някакъв отговор. Така се прави в белите държави, с мрънкане - не става. Макар че не точно това ви е проблемът, а проблемът ви е Селския.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
whitesnake
Контакти:

Мнениеот whitesnake » 26 мар 2009 21:39

В случая подкрепям ботевистите.Нула внимание от журналистите! А иначе се наслушахме на коментари за Томов,Чичовото,Бай Ганьо,Кокала,Реброто,Бижутера,Властелина на пръстена и прочее Мечовци,Топчовци...Ама като дойде "трансферния прозорец" купуват по двама-трима от Локо или Ботев :evil: Смешници!
Най-старият футболен клуб в България е:
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 26 мар 2009 21:40

itsoVIII написа:
PLOVDIV PEE 1912 написа:

Ами питайте кмета си, нали това му беше част от предизборната компания? Нали уж точно затова го избрахте? Ами отивате всички и го питате. Иска, не иска, ще ви даде някакъв отговор. Така се прави в белите държави, с мрънкане - не става. Макар че не точно това ви е проблемът, а проблемът ви е Селския.

Да,точно така не се напъъъъъваааааай

neoje
Контакти:

Мнениеот neoje » 26 мар 2009 21:41

whitesnake написа:В случая подкрепям ботевистите.Нула внимание от журналистите! А иначе се наслушахме на коментари за Томов,Чичовото,Бай Ганьо,Кокала,Реброто,Бижутера,Властелина на пръстена и прочее Мечовци,Топчовци...Ама като дойде "трансферния прозорец" купуват по двама-трима от Локо или Ботев :evil: Смешници!

Купуваме защото школите явно са ви доста добри,но да ми обяснявате че сте с повече фенове от ЦСКА и Левски....
YNWA!

Върни се в “Архив”