Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

petko.h.markov
Контакти:

Re: Вариантите пред ЦСКА според Гриша Ганчев

Мнениеот petko.h.markov » 08 юни 2013 10:11

Тежка финансова криза е и времето е трудно.В такива случай хората се обединяват за да оживеят.По цял свят
фирми се обединяват.Да не мислиш че при вас няма да дойде такъв момент-Батков едва издържа сигурно.
Моята логика е -от две злини човек избира по-малката.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 08 юни 2013 10:14

1982 написа:Вариантът, при който ЦСКА да продължи да съществува, без значение в коя група, е само един - дълговете трябва да се платят.

Всичко друго не е ЦСКА. Другите 2 варианта са - създаване на нов клуб или преместване на Литекс в София и прекръстване на ЦСКА 1948, да речем.

Цесека 2013 не е ли по-добре?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
redhooligan
Контакти:

Мнениеот redhooligan » 08 юни 2013 10:15

groti написа:Добре де. Аз да попитам нещо. На никой от цесекарите тук ли не му е странно взаимните федерки,които си правят ГГ и Титаните в момента? ГГ обяснява,как за последните няколко години "хората" били изляли 50-60 мил в ЦСКА (?!?!?!) ,но въпреки това сега отборът дължи 30 мил. (така му били казали "хората",дето иначе твърдяха,че нямат дългове?!)? Тук въпроса за лиценза няма да го отварям. В същото време Титаните се свалят и нямат против ФК ГГ да погълне отборът,който (пак според информации) им дължи доста пари от вътрешно-фирмени кредити. Не виждате ли нещо смущаващо в това? Кой се отказва така лесно от пари? Какви са тия суми,дето джуджето ги приказва? Защо така четка титаните? Мислите ли,че този човек,който отсега явно върти далавери с тях ще ви донесе хубаво бъдеще? Да не се окаже,че тия дългове не са 30 мил,ами 3 мил. ,обаче на ГГ и тях не му се дават. Та сега само раздуват цифри и Литекс ще ви погълне и ще ви вкара във фолклора.. Колко глупави трябва да са титаните за да вземат ЦСКА преди 5 години с такива дългове? Или те за 5 години изляха 60 милиона и направиха дългове за още 30? Защо лъже Гриша Ганчев и кого лъже всъщност? В еуфорията си забравяте да попитате някои много важни въпроси.

Този въпрос които ти задаваш се дискутираше във по предни мнения. Сега ме мързи да търся защото не са 1 или 2 страници. Но това се знае. Дълговете не са 35 мил. защото просто е немислимо да се влеят 50 мил. във клуба и да си 35 мил. назад , защото реално погледнато това са 85 мил. Ако наистина бяха влети тези пари във клуба сигурно всяка година трябваше да играем във ШЛ поне 1/16 финал и да имаме супер стадион със супер школа и т.н. Просто в момента се правят някакви схеми за които ние все още не знаем,а може и никога да не разберем. Също така преди известно време Д.Борисов каза че ЦСКА има някакви си 4-5 мил. задължения мисля,а сега излиза със тези 35 мил. Има някаква задкулисна игра и рано или късно сигурно ще излезе на яве.
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Re: Понеделник среща на феновете с Гриша Ганчев

Мнениеот danko_sot » 08 юни 2013 10:28

Най-важният въпрос от срещата е колко процента акции ще вземат Титан от собстевността на клуба след сливането!? И изобщо ролята на Титан след сделката като управление в клуба, но ме съмнява, че Гришата ще каже всичко точно както са се разбрали с Титан по въпроса. Само г-н Ганчев да не съжалява след известно време, че се е хванал на хорото с Титаните :idea: :idea: :idea:
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 08 юни 2013 10:30

Борисов в интервю от вчера казва, че 50% от финансирането остава в титан. Значи ли това, че 50% от акциите са за Титан. Логично е да е точно така. Аз като фен не мога да приема, че Боклуците отново ще управляват, макар и на равно с Ганчев ;)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 08 юни 2013 10:30

petko.h.markov написа:
groti написа:Така като ви слушам от твърдо против минавате на твърдо за.. Ама както каза новият ви собственик :"какво е ЦСКА? 4 свещени букви и една емблема сменяна 18 пъти през годините " хаха.. Ами явно е това :) между другото пак питам защо на никой цесекар не му е странно от лъжите на ГГ и четкането, което прави на титаните? На бас че дълговете ви не са такива. На бас, че на джуджето не му се дават пари за придобиването ви. Протеснителното е, че и титаните са навити.

Нали предполагаш че се съмняваме в доброто ти намерение и предложение.Титан нямат финанси да издържат клуба
в тези размери/Борисов каза че ако останат продължават с юноши/Те нямат друг избор.Ако ЦСКА фалира дълговете
не се опрощават.Когато през 1985г създадоха витоша и средец нали продполагаш какво скандираше публика
на мачовете.Г.Г. не четка титан-просто те са дали много пари и ще бъдат ортаци известно време.

Витоша и Средец бяха насила наложени на нас и на вас. Както и обединението със Спартак и т.н. с цел намаляване на популярността и "наказание" на любимите ни отбори. Дали се съмнявате в добрите ми намерения не ме вълнува. Честно казано на мен не ми пука за вас или за Литекс персонално. Пука ми за Левски,а Левски ще е силен само ако има силни противници. Вие сте важни единствено и само за нас феновете,тъй като сте по-голям дразнител от другите. Тоест хич не ми дреме за срамът да сте ФК Гриша Ганчев..За това вечно ще ви подиграваме. Пука ми за това,че един силен отбор- този на Литекс си отива. Изкуствен,естествен - този отбор вдигаше нивото на А група и съответно на любимия ми Левски. Аз виждам А група и моят Левски по-слаби догодина. А,това че и с джуджето от Микрево ви чакат неприятности съм сигурен. Единствения резултат от цялото това ухажване и този брак ще е загубата на един силен отбор - Литекс. Това е. Съжалявам,ако съм създал погрешни впечатления,че ми дреме за ЦСКА :) Добрите намерения са единствено и само за Левски. Просто обичам Левски по-силно,отколкото мразя вас и Литекс и осъзнавам,че за нас е по-добре да ви има и вас и тях
110 години любов!

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 08 юни 2013 10:32

Г.Г не е глупав-марката името емблемата на ЦСКА ще си останат.Защо според вас с Ицо идват най-добрите
футболисти на Литекс. Защо футболисти от Сърбия и Хърватка се продават по-скъпо от нашите.Защото са си
извоювали добро име и марка.Ние продадохме Тонев за 350хил.вижте каква му е цената сега.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 юни 2013 10:32

danko_sot написа:Най-важният въпрос от срещата е колко процента акции ще вземат Титан от собстевността на клуба след сливането!?

Сливане няма да има, не разбрахте ли ??! При сливане дълговете остават.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 юни 2013 10:33

petko.h.markov написа:Г.Г не е глупав-марката името емблемата на ЦСКА ще си останат.

А защо няма да играем в ЕКТ догодина, щом ЦСКА си оставало, задавал ли си си този въпрос ?? ЦСКА си се класира за ЛЕ, нали така ??!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 08 юни 2013 10:34

danko_sot написа:Борисов в интервю от вчера казва, че 50% от финансирането остава в титан. Значи ли това, че 50% от акциите са за Титан. Логично е да е точно така. Аз като фен не мога да приема, че Боклуците отново ще управляват, макар и на равно с Ганчев ;)

След влизането на Гришата, боклуците единственото което ще могат да правят е дават пари, абсолютни нищо друго! Цялата тежест за, треньори, ръководите и всякакви подобни неща ще ги взима само и единствено Гриша Ганчев, а боклуците просто ще спонсорират с пари!

Върни се в “Архив”