Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Don Rumen
Контакти:

Re: Каде сте бе гонг

Мнениеот Don Rumen » 26 мар 2009 20:00

Уж имаше преговори днес, а никаква информация няма. Аз мислех да се напивам, като казак тази вечер, но пак ще го направя от мъка.

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 26 мар 2009 20:01

hlucho написа:
PLOVDIV PEE 1912 написа:
hlucho написа:А дали въобще някой ви иска?

Ами ние това се питаме ,ти кво ще кажеш?

Ми надявам се да си намерите читав собственик! И отново да станете фактор в България! Но всичко до сега ми изглежда хвърляне на прах в очите!

Може би си прав ,може би не......

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Re: standartnews.com:СТАРТИРАХА ПРЕГОВОРИ ЗА ПРОДАЖБАТА НА БОТЕВ

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 26 мар 2009 20:02

BPFC1912 написа:Днес няма да има резултат.Преговорите сигурно ще продължат , но до края на паузата трябва да е ясно дали ще има сделка. Ако нищо не стане , вадим отбора и спираме временно агонията.

И аз споделям това мнение.

broadbander
Контакти:

Мнениеот broadbander » 26 мар 2009 20:03

kishe написа:каде ги търсиш бе брато тези псевдо журналисти за нищо не стават с малки изклучения ама в гонг е пълно с пълнеж.аз се надявам на инфо от пловдив24 ако се свържат евентуално с андреев

Ми като се надяваш на инфо от майна(та си)24 какво правиш в тоя форум? В гонг е пълно с пълнеж, а в твоята глава е пълно с празнеж. Аман от идиотските ви теми и идиотските ви и неграмотни коментари!

kishe
Контакти:

Мнениеот kishe » 26 мар 2009 20:11

broadbander написа:
kishe написа:каде ги търсиш бе брато тези псевдо журналисти за нищо не стават с малки изклучения ама в гонг е пълно с пълнеж.аз се надявам на инфо от пловдив24 ако се свържат евентуално с андреев

Ми като се надяваш на инфо от майна(та си)24 какво правиш в тоя форум? В гонг е пълно с пълнеж, а в твоята глава е пълно с празнеж. Аман от идиотските ви теми и идиотските ви и неграмотни коментари!

абе говедо некадърно каде се обаждаш кадете не ти е работата,всички медий са слепи за проблемите извън софия било за спорт политика или каквото и да е било такаче не ми се прави на интересен лайняр а си гледай се на село прасетата и си мълчи
селски вземи си скункса не се сърди

Потребителски аватар
bultrasa
Контакти:

Мнениеот bultrasa » 26 мар 2009 20:16

Добре.... доайени на журналистиката :P Вие неразбрахте ли че отделянето на внимание към ЦСКа и Левски в сравнение с Пловдивските отбори не е правопорпорционално към интереса от феновете на двата града. ;)
100 години ПЛОВДИВСКИ футбол

Потребителски аватар
sorcererals
Контакти:

Мнениеот sorcererals » 26 мар 2009 20:20

stenly, не се дръжте като ощипана девица. Вие не сте никакви журналисти, вие сте едни жалки слагачи. Ако стане такова нещо с Левски и ЦСКА ще строшите телефоните освен на конкретните хора и на сульо и пульо, ,които ще си дават мненията за дадена ситуация. Обаче сега не можте да намерите хората.
Ние ли да ви кажем кого да търсите? Нали уж сте големите журналисти, обективната медия.
Потърсете ветераните и легендите на Ботев, потърсете хора от общината(и те имат пръст в цялата работа), потърсете футболисти, треньори, заинтересовани лица. Странични наблюдатели, свързани по някакъв начин с клуба. Ама не, нали не става въпрос за книжните грандове и как гонзо се насрал, а циганина от Лом кихнал.
Вие сте едни жалки драскачи. А предаванията ви как винаги търсите истината, направо са трогателни, ама за хората незапознати със симпатиите и слагачеството ви.

Потребителски аватар
bultrasa
Контакти:

Re: standartnews.com:СТАРТИРАХА ПРЕГОВОРИ ЗА ПРОДАЖБАТА НА БОТЕВ

Мнениеот bultrasa » 26 мар 2009 20:27

За какво да го вадим Отбора като той сам ще излезне.После всички ръцете с нас ще си мият.Не.........Отбора трябва да излезне за некадърно управление......и в Б група да го побъркаме селяка от чудеса :twisted: Ако все още е там гнидата :evil:

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 26 мар 2009 20:27

За шопските отбори пращат журналисти в други държави дори за подготовките, за преговорите да бяха пратили един, то телефоните и ние ги въртим. На място му е майката, ама ей на то не е за левски или цска.

Потребителски аватар
bultrasa
Контакти:

Мнениеот bultrasa » 26 мар 2009 20:31

sorcererals написа:stenly, не се дръжте като ощипана девица. Вие не сте никакви журналисти, вие сте едни жалки слагачи. Ако стане такова нещо с Левски и ЦСКА ще строшите телефоните освен на конкретните хора и на сульо и пульо, ,които ще си дават мненията за дадена ситуация. Обаче сега не можте да намерите хората.
Ние ли да ви кажем кого да търсите? Нали уж сте големите журналисти, обективната медия.
Потърсете ветераните и легендите на Ботев, потърсете хора от общината(и те имат пръст в цялата работа), потърсете футболисти, треньори, заинтересовани лица. Странични наблюдатели, свързани по някакъв начин с клуба. Ама не, нали не става въпрос за книжните грандове и как гонзо се насрал, а циганина от Лом кихнал.
Вие сте едни жалки драскачи. А предаванията ви как винаги търсите истината, направо са трогателни, ама за хората незапознати със симпатиите и слагачеството ви.

БРАВО много добре казано :D

Върни се в “Архив”