sin4ec написа:peliforewer написа:Синчец,последно време нещо много олекваш ,това което става в ЦСКА си е наш проблем и няма нужда фенове на други отбори да ни учат на морал ,колкото до това че баскетболния Левски няма публика,той я няма от двадесетина години и тъй като почти съм сигурен че си ходил на баскетболен мач два-три пъти в живота си /извинявам се ако бъркам,но интуицията ми много рядко ме лъже/,ще ти обясня че има голяма разлика между баскетболна и футболна публика.Тити Папазов вкара футболните фенове в баскетболните зали и станаха най-големите скандали в историята на баскетбола в България,а сега феновете на Левски не ходят на баскетбол не защото клуба не бил автентичния,а защото Тити не се е разплакал и не ви е поканил и защото нямате вече спонсор като КТБ.А на СЕВЕР само ще му кажа че враговете му са от сектор Б/ожков, и това че сините фенове го подкрепят би трябвало да го смущава.
Нещо много си се объркал! Аз никого не уча, а изказвам мнение- и това ли е забранено? За баскетбол не ми говори изобщо. Имаше в зала Христо Ботев един феноменален обрат с Фенербахче от 20 точки за тях, когато запалихме залата!
Колкото до Север, не сините фенове, а аз единствен съм му казал нещо. Дали е подкрепа или не-той ще определи. В този подфорум споря и изказвам мнение от 6 години. Ако някои от вас са решили да се подложат на ловешко-етрополския цирк, това си е ваш проблем. Но в този случай вие сте фенове на друг отбор, не на ЦСКА, и сте гости в този подфорум точно толкова, колкото и аз. От такива не приемам съвети, лозунги и препоръки. Ясно ли е?
Сега си сложи ръка на сърцето и кажи от 2001г.,когато се игра този мач ,гледал ли си друг.Като говориш за циркове,те при вас не са по-малко,как пък всички от УС на Левски си подадоха оставките без адвоката на Делян Пеевски,бяхте единствени в света които имахте в УС двама получовеци,Иван и Андрей,защото двамата имаха право на 1 глас.Достатъчно панаири има при Левски,а ти се занимаваш с ЦСКА.