ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

peliforewer
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот peliforewer » 10 юни 2016 10:07

sin4ec написа:
peliforewer написа:Синчец,последно време нещо много олекваш ,това което става в ЦСКА си е наш проблем и няма нужда фенове на други отбори да ни учат на морал ,колкото до това че баскетболния Левски няма публика,той я няма от двадесетина години и тъй като почти съм сигурен че си ходил на баскетболен мач два-три пъти в живота си /извинявам се ако бъркам,но интуицията ми много рядко ме лъже/,ще ти обясня че има голяма разлика между баскетболна и футболна публика.Тити Папазов вкара футболните фенове в баскетболните зали и станаха най-големите скандали в историята на баскетбола в България,а сега феновете на Левски не ходят на баскетбол не защото клуба не бил автентичния,а защото Тити не се е разплакал и не ви е поканил и защото нямате вече спонсор като КТБ.А на СЕВЕР само ще му кажа че враговете му са от сектор Б/ожков, и това че сините фенове го подкрепят би трябвало да го смущава.

Нещо много си се объркал! Аз никого не уча, а изказвам мнение- и това ли е забранено? За баскетбол не ми говори изобщо. Имаше в зала Христо Ботев един феноменален обрат с Фенербахче от 20 точки за тях, когато запалихме залата!
Колкото до Север, не сините фенове, а аз единствен съм му казал нещо. Дали е подкрепа или не-той ще определи. В този подфорум споря и изказвам мнение от 6 години. Ако някои от вас са решили да се подложат на ловешко-етрополския цирк, това си е ваш проблем. Но в този случай вие сте фенове на друг отбор, не на ЦСКА, и сте гости в този подфорум точно толкова, колкото и аз. От такива не приемам съвети, лозунги и препоръки. Ясно ли е?

Сега си сложи ръка на сърцето и кажи от 2001г.,когато се игра този мач ,гледал ли си друг.Като говориш за циркове,те при вас не са по-малко,как пък всички от УС на Левски си подадоха оставките без адвоката на Делян Пеевски,бяхте единствени в света които имахте в УС двама получовеци,Иван и Андрей,защото двамата имаха право на 1 глас.Достатъчно панаири има при Левски,а ти се занимаваш с ЦСКА.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

crvena.zvezda

Мнениеот crvena.zvezda » 10 юни 2016 10:07

1982 написа:
GOLEADOR написа:
Новото дружество на ЦСКА, с което „червените" се завръщат в елита, има намерение да направи още сделки, за да си осигури наследственост.

На първо място е покриването на футболните дългове, признати от съда, които се изчисляват на около 2,5 милиона лева, пише вестник "24 часа".

След това ще се предприеме и офанзива за подписване на договор за стадион „Българска армия".

Как ги сметнаха тези дългове само Топспорт си знаят. :o

Това са пълни глупости, наследственост не се осигурява, като платиш нечии дългове. То така и Левски може да плати "футболните" дългове и да ни вземе историята. :mrgreen: :mrgreen:

Е ми хайде да ги платят де!Стига с тия неедакветни примери,чудите се каква небивалица вече да измислете...от безсилие!
Анархия мать порядки!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 10 юни 2016 10:08

Teo написа:Абе, не сте ли в А окръжна с шеф Б(ожков)... Вие вече изоставихте един път ПФК ЦСКА АД... може да го направите отново, не е проблем нали? :lol:

Точно ти, фен на Литекс, да пишеш за изоставяне на ЦСКА ?? :shock:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

crvena.zvezda

Мнениеот crvena.zvezda » 10 юни 2016 10:08

peliforewer написа:
sin4ec написа:
peliforewer написа:Синчец,последно време нещо много олекваш ,това което става в ЦСКА си е наш проблем и няма нужда фенове на други отбори да ни учат на морал ,колкото до това че баскетболния Левски няма публика,той я няма от двадесетина години и тъй като почти съм сигурен че си ходил на баскетболен мач два-три пъти в живота си /извинявам се ако бъркам,но интуицията ми много рядко ме лъже/,ще ти обясня че има голяма разлика между баскетболна и футболна публика.Тити Папазов вкара футболните фенове в баскетболните зали и станаха най-големите скандали в историята на баскетбола в България,а сега феновете на Левски не ходят на баскетбол не защото клуба не бил автентичния,а защото Тити не се е разплакал и не ви е поканил и защото нямате вече спонсор като КТБ.А на СЕВЕР само ще му кажа че враговете му са от сектор Б/ожков, и това че сините фенове го подкрепят би трябвало да го смущава.

Нещо много си се объркал! Аз никого не уча, а изказвам мнение- и това ли е забранено? За баскетбол не ми говори изобщо. Имаше в зала Христо Ботев един феноменален обрат с Фенербахче от 20 точки за тях, когато запалихме залата!
Колкото до Север, не сините фенове, а аз единствен съм му казал нещо. Дали е подкрепа или не-той ще определи. В този подфорум споря и изказвам мнение от 6 години. Ако някои от вас са решили да се подложат на ловешко-етрополския цирк, това си е ваш проблем. Но в този случай вие сте фенове на друг отбор, не на ЦСКА, и сте гости в този подфорум точно толкова, колкото и аз. От такива не приемам съвети, лозунги и препоръки. Ясно ли е?

Сега си сложи ръка на сърцето и кажи от 2001г.,когато се игра този мач ,гледал ли си друг.Като говориш за циркове,те при вас не са по-малко,как пък всички от УС на Левски си подадоха оставките без адвоката на Делян Пеевски,бяхте единствени в света които имахте в УС двама получовеци,Иван и Андрей,защото двамата имаха право на 1 глас.Достатъчно панаири има при Левски,а ти се занимаваш с ЦСКА.

Така му е по-леко-мисли си,че сме по-зле от тях :lol:
Анархия мать порядки!

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Мнениеот HekakaB » 10 юни 2016 10:08

crvena.zvezda написа:Я ги сметни ти,твоята „елка“ може да е по-точна :lol:

Какво ме боли мене фара колко са, че да ги смятам.Аз на никой нищо не дължа.
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 10 юни 2016 10:09

"Чистия, моралния и автентичния" ЦСКА е тоя дето го създадоха същите тези дето плюят по братята си в момента.
Същите се отрекоха и отидоха да се молят на Б(ожков) да прави ново АД и да се почва от А окръжна, при положение, че ПФК ЦСКА АД си му нямаше нищо и си изпадаше във В група заради не платена вноска към НАП.

crvena.zvezda

Мнениеот crvena.zvezda » 10 юни 2016 10:09

1982 написа:
Teo написа:Абе, не сте ли в А окръжна с шеф Б(ожков)... Вие вече изоставихте един път ПФК ЦСКА АД... може да го направите отново, не е проблем нали? :lol:

Точно ти, фен на Литекс, да пишеш за изоставяне на ЦСКА ?? :shock:

Що да е фен на „Литекс“ :roll:
Анархия мать порядки!

crvena.zvezda

Мнениеот crvena.zvezda » 10 юни 2016 10:10

HekakaB написа:
crvena.zvezda написа:Я ги сметни ти,твоята „елка“ може да е по-точна :lol:

Какво ме боли мене фара колко са, че да ги смятам.Аз на никой нищо не дължа.

Тогава що си завираш гагата тука и даваш акъл!?
Анархия мать порядки!

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Мнениеот River Plate » 10 юни 2016 10:11

HekakaB написа:
GOLEADOR написа:Ми като са обявени да излезне ПОНЕ ЕДИН журналист и да ги оповести в прав текст,какво ги крият тия задължения.Виж писанията на Топспорт,спортните задължения са ОКОЛО 2,5 милиона.За какво говорим?

Ти за какво говориш?Никой не ти е длъжен да те информира за дълговете на частно дружество в процедура по несъстоятелност.Като се интересуваш - калкулатора.Какво пак не си разбрал?

Това не е вярно. За това, когато в едно дружество се стигне до влизане на синдик (който трябва да защити интересите и на кредиторите и на самото дружество), се дава рамков срок, в който всеки, който има претенции ги обявява. Синдикът разгледжа претенциите и преценява, кои да уважи и кои не (ако някоя претенция не бъде уважена, кредиторът има право да обжалва пред съда), когато изтече срокът за обявяване на претенциите и съдът вземе решение на крайна инстанция, се обявява какви са дълговете на дружеството към кредиторите.

От тук нататък, всеки кандидат собственик на дружеството може да предложи оздравителен план (може да се предложат и 1000000 оздравителни плана).
Това се случа по следната процедура:

1. Кандидат собственика на дружеството предлага какъв процент от сумите на кредиторите може или е склонен да възстанови.
2. Предлага се срок, в който може да се разсрочат плащанята.
3. Синдикът е посредник на двете страни.
4. Дълговете към НАП няма как да се редуцират, но може да се разсрочат и за 20 години (по 5-600 хил. на година).

Тези 20-25 млн. лева дългове не са нищо особено за дружество с годишен оборот от около 7-8 млн. лева.
С правилна политика, могат да се изчистят и за 5-6 години.

Проблемът е, че родните "бизнесмени" предпочитат вратички, схеми, далавери и да не са "преебани", никога.
Последна промяна от River Plate на 10 юни 2016 10:12, променено общо 1 път.
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]

[center]
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)
[/center]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 10 юни 2016 10:11

Първо ЦСКА трябва да умре за да се наследи.След това е лесно,клуба който бъде приет в ОСК ЦСКА е наследник на историята и традициите на ЦСКА!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Върни се в “Архив”