ЦСКА - Лудогорец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Rooster1912
Контакти:

Re: ЦСКА - Лудогорец

Мнениеот Rooster1912 » 29 ное 2011 01:36

Viktor4o_Rs написа:
Rooster1912 написа:
Viktor4o_Rs написа:Повечето от вас или наистина са луди, или са много прости и дрогата им е изпила мозъка Изображение Къде го видяхте тоя уреден мач, как се урежда мач с гол в последната минута от воле, айде обяснете :lol:

Еми ей така се прави - пусни си на запис изравнителния гол, да видиш какво прави защитата на ЦСКА при центрирането и как се дърпат и оставят необезпокоявани двама души ....Абсолютно нареден мач!

:lol: Защитата на ЦСКА не прави нищо по-различно от другите мачове, просто е слаба и допуска положения пред вратата си ;) То за вас когато не биете, винаги мача е нареден, вече ставате смешни :lol: :lol:

Приятел, аз съм фен на Ботев и нито знам как играе защитата на ЦСКА ,нито колко е слаба, нито ги следя и нито ме интересуват.Просто приеми, че съм неутрален. Днес си пуснах ТВ-то да погледам сблъсък между два от водещите БГ отбора и станах свидетел на поредния тотомач в БГ. Защитата на ЦСКА остави с умисъл Лудогорец да изравнят - казвам какво видях и какво ми направи впечатление ;)

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 29 ное 2011 08:32

Първо да кажа, че приказките за уговорен мач са абсолютни глупости и само болни мозъци може да го твърдят (говоря специално за вчерашния двубой).
За мача: Не очаквах нещо по-различно в игрови план и от двата отбора. Неведнъж казвах, че няма как да ги надиграем, поне не и към този момент. Целта беше да ги излъжем. И бяхме изключително близо до това. Понякога обаче шансът напуска и чичо Митко.
Страничния съдия направи груба грешка при отменения гол на Лудогорец, но второто полувреме главния реши да компенсира и започна да свири всяко докосване в полза на разградчани. В същото време се подминаваха явни нарушения в наша полза, най-вече срещу Галчев.
За мен главна вина за головете има Румен Трифонов. Това момче за пореден път не знаеше къде се намира. Бавен, притеснен и незнаещ къде да застане. Така мога да го определя. През неговата зона станаха доста атаки през второто полувреме, включително и при първия гол на Лудогорец. За втория пък не си беше покрил човека (И. Стоянов) в наказателното поле. Да не говорим, че десетина минути по-рано имаше абсолютно копие на това положение, когато Стоянов не може да уцели топката.
Каквото е такова. Надявах се на 10 точки от последните 4 мача, но успяхме да спечелим само 8. Все пак изоставане само по голова разлика от първия не е болка за умиране. Програмата ни втория полусезон включва 2-3 тежки гостувания, но почти всичко друго ще се играе в София. Лудогорец имат мачове, като гост на Славия, Левски, Локо Пд. Не мисля, че ще им е лесно и в гостуванията на изпадащите отбори.
А бе като цяло ни предстои интересна пролет с 2 отбора, които ще се борят със зъби и нокти за титлата и други 2, които се надяват да атакуват от "втора позиция". Няма да се учудя и нещата да се решат чак в последния кръг.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 29 ное 2011 09:42

blue avalanche написа:
Old_death написа:Не е станало нищо страшно.Играхме срещу един много добре построен и надъхан отбор.Нашите се бориха и изиграха едно перфектно първо полувреме.Не мога да разбера защо в пореден мач след като поведем се връщаме да браним резултата?Тоя път стомната се счупи.Не мога да разбера и синия оргазъм.Няма нужда да се хабят.През пролетта ги бием,падат от Ловеч и почват да въртят подуенски номера за да се класират за ЕКТ.

"Играхме срещу един много добре построен и надъхан отбор."
Вие що не се "построихте"?Що не се надъхахте?Нали Симонович беше "великият построител и надъхвач"?
ПП.На Делев му "тръгнаха" засадите и му спряха головете.Защо ли?

Не бързай да се радваш чак толкова много.Въпреки рамото от ББ за вас предстои лютата борба за ЛЕ.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 29 ное 2011 09:57

pomiqrat написа:
Red Warrior написа:
dodo7271 написа:Имам два въпроса към феновете на ЦСКА. И ако може, някой със собствена мисъл в главата да ми отговори, а не дежурните зомбита и подлоги на Г.А.
1. Пичове, ако този мач е уреден, не е ли редно да се обърнете към БФС и УЕФА с искане за разследване и ако се докаже уговорката, двата отбора не трябва ли да бъдат изхвърлени от А група. Все пак уговарянето на мачове вече е престъпление (наскоро беше приет закон). Апропо, УЕФА има телефон, на който можете да се обадите и да кажете - така и така, тук два отбора уредиха мача, елате да разследвате.
2. Ако мачът е уреден, на вас не ви ли омръзна - та вие от 2006-а година насам само продавате. Черепа продаде титлата на Левски (онази със 7-те точки), после Томов продаде лиценза, после Титан продадоха титлата 2009-а година. Който и да е на власт при, само продава. И изобщо, нали знаете кой само се продава?

Може ли ти да ми отговориш, ако мача не е уреден защо Пенев - Дуци (не знам кой е треньора) вади най-добрият ни футболист Мораеш?!?! За къде го пази, за третодивизионния Спартак Плевен ли?

Ако беше го оставил щеше да получи втори жълт картон!!!

Това в "кристалната топка" ли го видя?Значи,дай да вадим от игра всички със жълти картони! :?
ПП.И,ако получи втори жълт,какво?Ще пропусне мача с "гигантите" от Плевен?Въх,въх...

fen0212
Контакти:

Мнениеот fen0212 » 29 ное 2011 10:17

Според мен нямаше никакви уговорки за резултата ------всичко стана от поредния фатален гаф на Тошко ,пиша пореден ,защото този сезон прави много често фатални гафове ,въпреки тичането си до около 60 мин. ,както и от поредното недобро позициониране на Румен пред противников нападател -пак поредно ,защото имаме получени голове и в други мачове именно при такива ситуации. Друг момент е факта ,че всички издъхнаха през второто полувреме и явно или ст-лейтенанта Йовановски не е бил толкова добър ,или химията на Домусчиев е пък толкова добра . Друг момент --нямаме пълноценни сменници -тези които влязоха за Лудогорец внесоха живот в играта на отбора , а нашите съвсем се загубиха.В заключение ---нищо непоправимо не е станало, ако през зимната пауза се променят слабите звена в отбора и се направи добра физическа подготовка.Значи е нужен и един наистина добър кондиционен треньор --явно нестандартните методи са за настроение ,но не и за пълноценна форма.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 29 ное 2011 10:27

С такава дефанзивна игра цяло второ полувреме не се печелят дербита. Тази тактика с добра игра през първата част и треперене през втората се появи при Радуканов и на мен лично ми е адски противна. Задача на треньорите е да я премахнат - ако го сторят, ще сме шампион. Изходните позиции не са лоши.
През пролетта трябва да вземем победи във всичките си домакински мачове + гостуванията на Видима и Миньор. Имаме съвсем реални шансове да бием и в "Овча Купел" и на "Лаута". Срещу Левски, Черноморец и Лудогорец и хиксове са приемливи, като мачът в Разград е в последния кръг и може да е без значение. Най-тежката среща по мое мнение ще бъде гостуването в Бургас.
Иначе много добра игра на Лудогорец - този отбор определено всеки мач излиза да играе ФУТБОЛ в най-добрия смисъл на думата! Надявам се, че втория полусезон леко ще започнат да издишат, както се случи с Хофенхайм при първото им участие в Бундеслигата.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 29 ное 2011 10:33

Udoji90 написа:С такава дефанзивна игра цяло второ полувреме не се печелят дербита. Тази тактика с добра игра през първата част и треперене през втората се появи при Радуканов и на мен лично ми е адски противна. Задача на треньорите е да я премахнат - ако го сторят, ще сме шампион.

Тя може да се премахне само с добра физическа подготовка. А такава този полусезон повече от явно е, че нямаше. Нямаме нито един мач тази есен, в който да сме играли по-добре през второто полувреме, отколкото първото. За разлика от Лудогорец, които пък спечелиха почти всичките си точки през втората част на мачовете.
Така че освен за попълнения на дупки в състава, ръководството трябва сериозно да се замисли за нови и то много добри кондиционни специалисти.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 29 ное 2011 10:53

mistreated написа:
Udoji90 написа:С такава дефанзивна игра цяло второ полувреме не се печелят дербита. Тази тактика с добра игра през първата част и треперене през втората се появи при Радуканов и на мен лично ми е адски противна. Задача на треньорите е да я премахнат - ако го сторят, ще сме шампион.

Тя може да се премахне само с добра физическа подготовка. А такава този полусезон повече от явно е, че нямаше. Нямаме нито един мач тази есен, в който да сме играли по-добре през второто полувреме, отколкото първото. За разлика от Лудогорец, които пък спечелиха почти всичките си точки през втората част на мачовете.
Така че освен за попълнения на дупки в състава, ръководството трябва сериозно да се замисли за нови и то много добри кондиционни специалисти.

На мен ми прави впечатление също, че почти всяка смяна през вторите полувремена на мачовете води до някакво разпокъсване на нашата игра. Така беше при Радуканов, така е и в някои от мачовете при Пенев - влезе някой на смяна и играта ни става хаотична, влезе още един и става съвсем безидейна, а влезе ли трети, изобщо губим владеенето на топката... Не знам на какво се дължи, но и в тази насока трябва да се поработи.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 29 ное 2011 10:59

Udoji90 написа:На мен ми прави впечатление също, че почти всяка смяна през вторите полувремена на мачовете води до някакво разпокъсване на нашата игра. Така беше при Радуканов, така е и в някои от мачовете при Пенев - влезе някой на смяна и играта ни става хаотична, влезе още един и става съвсем безидейна, а влезе ли трети, изобщо губим владеенето на топката... Не знам на какво се дължи, но и в тази насока трябва да се поработи.

Как няма да е така, като нямаме равностойни смени. Да не говорим, че в халфовата и защитната линия ИЗОБЩО нямаме такива. Ако искаме да сме голям отбор, трябва да имаме дълга скамейка, ама не само на брой, а като качество. Явно обаче няма пари за такова нещо...

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 29 ное 2011 11:09

mistreated написа:
Udoji90 написа:На мен ми прави впечатление също, че почти всяка смяна през вторите полувремена на мачовете води до някакво разпокъсване на нашата игра. Така беше при Радуканов, така е и в някои от мачовете при Пенев - влезе някой на смяна и играта ни става хаотична, влезе още един и става съвсем безидейна, а влезе ли трети, изобщо губим владеенето на топката... Не знам на какво се дължи, но и в тази насока трябва да се поработи.

Как няма да е така, като нямаме равностойни смени. Да не говорим, че в халфовата и защитната линия ИЗОБЩО нямаме такива. Ако искаме да сме голям отбор, трябва да имаме дълга скамейка, ама не само на брой, а като качество. Явно обаче няма пари за такова нещо...

Да, разбира се, че нямаме равностойни смени, но дори в случаите, когато като резерви се появят някои силни играчи, пак не могат да влязат в мача и така все едно играем с 1-2 души по-малко. Вчера беше прекрасен пример - на смяна влизат Нелсън и Адемар, които са изиграли много мачове като титуляри и с нищо не остъпват на някои от тези, които вчера започнаха мача, но пак се получи същият проблем...

Върни се в “Архив”