Левски - Локомотив Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Левски - Локомотив Пд

Мнениеот Кашчей » 06 ное 2011 20:38

blue avalanche написа:
sostenere написа:
blue avalanche написа:Понеже съм дилетант,а ти,явно,си спец,питам.Защо Лазаров,по твоята логика,не трясна последния фал 5м над вратата,а изсипа топката във вратарското поле?

Слагай малко по-малко запетай, че не ти се разбира много написаното. А въпроса ти е повече от абсурден... :lol:

Запетаите са колкото трябва,според българската граматика.
Задавам въпросът опростено:
Ако мачът е бил "уговорен" за 3-2,защо Лазаров не профука последния фал,а изсипа топката във вратарското поле пред Илиев?Сега въпросът разбираем ли стана?

Защо във Варна биха и изгониха от отбора играч на Спартак, вкарал на Беласица за 3:3?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 06 ное 2011 20:41

TB1957 написа:Херо обича да му мирише на футбол, но на мен тази вечер ми миришеше на нещо друго :oops:

Я провери да не си се наакал че явно е от годинките се опускаш в гащите ;)

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 06 ное 2011 20:42

Кашчей написа:Защо във Варна биха и изгониха от отбора играч на Спартак, вкарал на Беласица за 3:3?

Аха-а-а...Точно Лазаров не е бил в "играта".Разбрах.То било толкова елементарно,пък аз колко съм бил тъп!
За разлика от него,Г.Иванов беше в "играта" и затова не изравни,а остави Славия да падне. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ясно-о-о...

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 06 ное 2011 20:47

blue avalanche написа:
Кашчей написа:Защо във Варна биха и изгониха от отбора играч на Спартак, вкарал на Беласица за 3:3?

Аха-а-а...Точно Лазаров не е бил в "играта".Разбрах.То било толкова елементарно,пък аз колко съм бил тъп!
За разлика от него,Г.Иванов беше в "играта" и затова не изравни,а остави Славия да падне. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ясно-о-о...

Цъ, не си тъп и си защитаваш отбора, каквото и да стане, което е хубаво.
Може ли и аз да имам виждания по някои мачове на Левски, или не ми разрешаваш?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 06 ное 2011 21:18

да си кажа и аз мнението за мача. Като интрига, като емоция и движение на резултата беше добре замислено. Такива мачове, с такова постоянно прпоменяне на резултата в движение на мача са характерни за долните дивизии на Острова. С тази разлика, че там играчите играят с голямо сърце и на предела на физическите си възможности. Докато тук какво видях? Видях един все повече неузнаваемо слаб Левски, съставен от безумно слаби играчи, кой от кой по- некадърен. Да не знаят как да застанат при центриране, при срещане на съперников футболист, да спрат елементарна топка и да я подадат без излишно обработване- все неща, които се учат още в детските отбори. Само си припомнете колко пъти Електричката прави Видович да си "говори сам". Ами централните ни защитници докога ще бъдат част от отбора ни, както между впрочем и Йовов, и (без)Дарко, и Младенов? Ами хМариян за чиих х.уй още се подвизава в синия отбор? Това са все въпроси, чиито отговор трябва да получим най-късно до последната третина на Декември. Защото това, което виждаме и което с всяка изминала седмица става все по-жалка гледка и пародия, е крайно време да спре. За мен мача не беше читав. Лично мнение. Но беше изпипан от все по-усъвършенстващи се "режисьори" в такива натъкмени срещи. Няма логика да надиграваш тактически съперника си до към 65-та минута, а след това загадъчно да рухваш. Няма начин просто. Както и да е. Това си е сделка между Коко и Тото Батков. Стискам палци на Николай Костов от утре да започне да реанимира Левски, но имам лошото усещане, че това ще бъде мноооого продължителна процедура. Все пак този отбор от повече от 3 (ТРИ) години се носеше по течението на некадърността и себелюбието на един човек, който отрече всичко, сторено до този момент и се прие за крайна инстанция в ръководенето на любимия ми отбор. Така, че трябва да бъдем търпеливи и да се надяваме, че високо ерудирания спец от Пловдив, няма да се самозабравя и да изземва функциите на новото треньорско ръководство.
Единствено ми е кеф, че победихме, а два пъти повече- че онези от Панчаревското езеро се изяждат от злоба. Много ми е гот. Очертава се една позитивна седмица за синя България.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 06 ное 2011 21:35

когато Левски има ефикасен център нападател резултатите идват,като гледам на какво дередже са останалите отбори много ме е яд ,че Арс не е дори на половина резултатен колкото Дембеле тогава съм сугурен,че въпреки слабата защита и очевадно подкрепяният от БФС отбор на Лудогорец щяхме да сме на първо място .дано през зимната пауза се намерят 4-5 нови качествени футболисти и ако си вземем и трите оставащи мача до края пак ще имаме шансове за титлата
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 06 ное 2011 21:44

последиците от пребиваването на гонзо са необратими . това некадърно нарцисче трябва да се измете на секундата ...никой не е ощетил Левски както този . 3-точки и много , ама много нерви ...аз лично не съм гледал по комичен Левски от този "гонзовия" . Негативните емоции от този мач са доста в повече , та тия нашите за нищо не стават , локото центрират 4 пъти по един и същ начин топката , а защитата и при 4-те изкуцука здраво ...добре че първите три пъти беше свирено засада ....абе смех , халфовете не можаха да си подадат 3 пъти подред топката , както в много мачове досега ....абе няма кво да се пише повече за тва гонзово недоразумение със син и екипи .Незнам за вас , но тоя пловдивски пе*ал , мен лично ме изкарва извън нерви , дефакто не мога да го гледам ....е*ал съм му 15-те гола във вратата на цска , е*ал съм му "кървавата тиква" , е*ал съм му всичко ....да си хваща куфарите и да се пръждосва от герена . Срам , ...направи от Левски пътуващ цирк . АРЕ СТИГА ВЕЧЕ .
ТОДОРЕ МАХАЙ ГО .

П.С Сори за некадърното писане , но за пореден път след мач на Левски съм бесен на тоя пловдивски малоумник .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 06 ное 2011 21:47

"Левски" не е Гонзо, но дълго време ще страдаме от последиците на неговото пребиваване. Колкото по - скоро Батков му бие шута, толкова по - добре!
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 06 ное 2011 21:47

batmanlevski написа:когато Левски има ефикасен център нападател резултатите идват,като гледам на какво дередже са останалите отбори много ме е яд ,че Арс не е дори на половина резултатен колкото Дембеле тогава съм сугурен,че въпреки слабата защита и очевадно подкрепяният от БФС отбор на Лудогорец щяхме да сме на първо място .дано през зимната пауза се намерят 4-5 нови качествени футболисти и ако си вземем и трите оставащи мача до края пак ще имаме шансове за титлата

не е коректно да казваме, че този или онзи е подкрепян от БФС. Щом в преките ни двубои ние сме били по-слаби от тях и са ни побеждавали напълно заслужено. И нито Таско ни е виновен, че паднахме от Цска, нито БФС ни е попречил с нещо, че да ни победи и Лудогорец. Така, че е най-добре да си погледнем в нашата си къщичка и да се опитаме да си я "отремонтираме". Защото абсолютно никой не ни е виновен, че сме гола вода и кал по гърба.
и направил небето синьо!

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 06 ное 2011 21:50

daniel875 написа:"Левски" не е Гонзо, но дълго време ще страдаме от последиците на неговото пребиваване. Колкото по - скоро Батков му бие шута, толкова по - добре!

спокойно, след Нова година си заминават в комплект.
и направил небето синьо!

Върни се в “Архив”