Мнениеот santiliana » 06 ное 2011 21:18
да си кажа и аз мнението за мача. Като интрига, като емоция и движение на резултата беше добре замислено. Такива мачове, с такова постоянно прпоменяне на резултата в движение на мача са характерни за долните дивизии на Острова. С тази разлика, че там играчите играят с голямо сърце и на предела на физическите си възможности. Докато тук какво видях? Видях един все повече неузнаваемо слаб Левски, съставен от безумно слаби играчи, кой от кой по- некадърен. Да не знаят как да застанат при центриране, при срещане на съперников футболист, да спрат елементарна топка и да я подадат без излишно обработване- все неща, които се учат още в детските отбори. Само си припомнете колко пъти Електричката прави Видович да си "говори сам". Ами централните ни защитници докога ще бъдат част от отбора ни, както между впрочем и Йовов, и (без)Дарко, и Младенов? Ами хМариян за чиих х.уй още се подвизава в синия отбор? Това са все въпроси, чиито отговор трябва да получим най-късно до последната третина на Декември. Защото това, което виждаме и което с всяка изминала седмица става все по-жалка гледка и пародия, е крайно време да спре. За мен мача не беше читав. Лично мнение. Но беше изпипан от все по-усъвършенстващи се "режисьори" в такива натъкмени срещи. Няма логика да надиграваш тактически съперника си до към 65-та минута, а след това загадъчно да рухваш. Няма начин просто. Както и да е. Това си е сделка между Коко и Тото Батков. Стискам палци на Николай Костов от утре да започне да реанимира Левски, но имам лошото усещане, че това ще бъде мноооого продължителна процедура. Все пак този отбор от повече от 3 (ТРИ) години се носеше по течението на некадърността и себелюбието на един човек, който отрече всичко, сторено до този момент и се прие за крайна инстанция в ръководенето на любимия ми отбор. Така, че трябва да бъдем търпеливи и да се надяваме, че високо ерудирания спец от Пловдив, няма да се самозабравя и да изземва функциите на новото треньорско ръководство.
Единствено ми е кеф, че победихме, а два пъти повече- че онези от Панчаревското езеро се изяждат от злоба. Много ми е гот. Очертава се една позитивна седмица за синя България.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!NEVER BACK DOWN !