Николай Костов официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Съгласни ли сте с напускането на Николай Костов

Да
26
33%
Не
54
68%

Общо гласове: 80

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Николай Костов - Официална Тема

Мнениеот blue avalanche » 10 ное 2011 16:42

zlobul написа:и втория мишок изскочи , сега остана да се появи и синия шампион и ще станете светата троица , единствените във форума , които се въртят като фурнаджийски лопати и се извиняват за това , че не били "прогледнали" .....айде нщма нужда .
1-есенцията на всичко това , което каза костов след мача с локомотив е това -сещай се или всеки път трябва да ти се превежда . Спореше и за една пресконференция , ама като ти казах минутата и секундатат в която инженера намигва и шепне "ниско" се скри .
2-заради две-три "гугутки " , няма как да се изнеса от форума
3- станахте за та*ак ....един път гонзо бил правилния , после не .тара не бил правилния , ама без него неможело
Абе що не ходите си ..........,лицемери !

Точно на тебе ли ще ти се извинявам,бе?Смешник!Няма за какво и пред кого да се извинявам!Капиш?
1.Като ти гледам правописа и как говориш за "есенции" се чудя да се смея ли,да плача ли...
Нещо си се заблудил,че съм "спорил" с теб.Ама дълбоко си се заблудил!Това значи да падна на твоето ниво!И това,че не съм ти уйдисал на акъла(ако имаш такъв) за "прозренията" ти относно намигванията и шепотът на Г.Иванов НЕ ЗНАЧИ,че съм се скрил!Тука съм!
2.Нито,пък,някой ще се "изнесе" заради "орел" като тебе!Тъй,че...
3.Еми,няма да си ходим!И кво сега?

Потребителски аватар
b0b000
Контакти:

Мнениеот b0b000 » 10 ное 2011 16:43

zlobul, поздравления за изключителния ти избор на nickname ! Той напълно те описва ! Злоба и само злоба ... без капка градивна критика !
"Когато излизам на терена, обичам да поглеждам към пълните трибуни. Като ти ревне тази публика, как да не се хвърлиш!" Георги Аспарухов

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 ное 2011 16:45

zlobul написа:"блу" я ме светни , кое е стойностното за теб и какви трябва да са приоритетите на феновете на Левски ,
Батков и Гонзо -завинаги в ЛЕВСКИ ли ? , или таз година "Казанска криза" , а догодина -финансова .
Таз година "ратко " , догодина - " батко" .Таз година "търнава" , догодина " зад-търнава"

п.с Колко малко му трябва на един човек , особено човек-гугутка , една смяна на треньора и забравяме три годишения срам.
НА ПОСЛЕДНИТЕ ТРИМА .......ТОЛКОВА ВИ Е И ЛЕВСКАРЩИНАТА .ИМЕННО ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО ВАС , ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ТРЯБВА ДА ТЪРПИМ НЕКАДЪРНОСТ , ДВУЛИЧИЕ И ЛЪЖИ В ЛЕВСКИ . РАЗХОДЕТЕ СЕ МАЛКО И ПОПИТАЙТЕ ХОРАТА ИЗВЪН КРЪГА -ГУГУТКА-ГОНЗО-БАТКОВ , КАКВО МИСЛЯТ ДА ВИ ..........ЛИЦЕМЕРИ

"Батков и Гонзо -завинаги в ЛЕВСКИ ли ? "
Не-е-е...Очаквам с нетърпение мига,в който Митал и Томов ще ни "вземат"!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 ное 2011 16:48

b0b000 написа:zlobul, поздравления за изключителния ти избор на nickname ! Той напълно те описва ! Злоба и само злоба ... без капка градивна критика !

Изображение
А това му е аватара.

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 10 ное 2011 17:08

Щом , на безкомпромисността към продажници вече му викат -злоба , нека така да бъде . Аз ще продължа да бъда "злобен" , просто защото никога няма да простя "каззанската афера " , "бездушното лягане за 1-3" или пък да гледам как цска си назначават съдии, отлагат си мачове пред погледа на спортния директор и още куп абсурди .От друга страна е по–добре да съм на страната на "злобните" отколкото да падна толкова ниско , че да давам безкрайни кредити на доверие на доказани бездарници . Вчера един пич ви го каза .......ние "злобните" сме виновни за тва , че нито гонзо нито тара са в състояние да задоволят очакванията на синя България .

п.с Прости хора навсякъде .До онзи ден ви обясняваха , как Левски щял да играе различно , как президентът щял да подарява акциите си и накрая , нито едното нито другото. Единия уж ще подарява пък слага 10 м или 4,5 +49% за което и най-големия тъпанар , няма да се навие , а другия до такава степен научи отбора да играе , че го смениха , а заместникът му се хвана за главата докато ги гледаше срещу локо пловдив . Аре пейте пак и давайте кредити на доверие , защото вашата логика е , че заради това че гонзо бил страхотен футолист , ние сме длъжни да го траем цял живот в Левски тъй -като багажа му е толкова малък , че не му идва на акъла да си иде сам .
Последна промяна от zlobul на 10 ное 2011 17:17, променено общо 1 път.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 10 ное 2011 17:17

zlobul написа:НА ПОСЛЕДНИТЕ ТРИМА .......ТОЛКОВА ВИ Е И ЛЕВСКАРЩИНАТА .ИМЕННО ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО ВАС , ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ТРЯБВА ДА ТЪРПИМ НЕКАДЪРНОСТ , ДВУЛИЧИЕ И ЛЪЖИ В ЛЕВСКИ . РАЗХОДЕТЕ СЕ МАЛКО И ПОПИТАЙТЕ ХОРАТА ИЗВЪН КРЪГА -ГУГУТКА-ГОНЗО-БАТКОВ , КАКВО МИСЛЯТ ДА ВИ ..........ЛИЦЕМЕРИ

Добре че и мен не сложи в кюпа... :mrgreen: и че не съм един тези, заради които всички останали търпите "НЕКАДЪРНОСТ , ДВУЛИЧИЕ И ЛЪЖИ В ЛЕВСКИ"
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 ное 2011 17:20

zlobul написа:п.с Прости хора навсякъде .До онзи ден ви обясняваха , как Левски щял да играе различно , как президентът щял да подарява акциите си и накрая , нито едното нито другото. Единия уж ще подарява пък слага 10 м или 4,5 +49% за което и най-големия тъпанар , няма да се навие , а другия до такава степен научи отбора да играе , че го смениха , а заместникът му се хвана за главата докато ги гледаше срещу локо пловдив . Аре пейте пак и давайте кредити на доверие , защото вашата логика е , че заради това че гонзо бил страхотен футолист , ние сме длъжни да го траем цял живот в Левски тъй -като багажа му е толкова малък , че не му идва на акъла да си иде сам .

Ти си "направи" един клуб като Левски и след това го "подари".Да покажеш как се правят тия работи...
Въпрос за първа сигурна сума:
Ако ЦСКА струва 10-12млн.,колко,според теб,струва Левски?

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 10 ное 2011 17:36

20 м , но има едно голямо "НО" , ПРЕЗИДЕНТИТЕ НА ОНИЯ , НЕ СА СПОМЕНАВАЛИ , ЧЕ ЩЕ ПОДАРЯВАТ АКЦИИ .Нито пък са обявявали в ефир , че видите ли цска било -ВИСША ФОРМА НА БЛАГОТВОРИТЕНОСТ.
Да не говорим (пишем) , че ганьо нито е човекът който е създал Левски , нито досега е показал един документ в който чсно да се вижда , че той е закупил поне една акция на клуба .
Хайде занапред , преди да напишеш нещо , да земеш да помислиш малко .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 10 ное 2011 17:49

И за да се спре с всичкото това , ще задам няколко въпроса и към тримата , които си позволихте да ми дадете разни етикети заради факта , че не понасям нито тара нито гонзо .

1-Доволни ли сте от работата на ГИ в Левски , има ли място занапред в клуба и ако отговорът е -ДА , като какъв ?
2-Доволни ли сте от управлението на ТБ ? ....ако отговорът е -ДА , моля обяснете ми какво означава "казанска афера" и срещу кого беше насочена тя и кой имаше полза от нея ?
3-Доволни ли сте от резултатите на отбора , от играта , която ви представят играчите , очаквате ли с такава игра Левски да спечели нещо ? ....ако отговорът ви е -НЕ , моля посочете кои са виновниците, според вас .

Благодаря предварително .

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 10 ное 2011 18:11

Човече, чудя ти се, откъде я събираш таьи цялата негативна енергия и не спираш да плюеш. И как поне малко не ти е неудобно да пишеш толкова грозно срещу Гонзо... Някои неща явно цял живот няма да ги разбера...
Колкото до търпенето на двуличие, лъжи и тн и аз съм от тези, заради които трябва вие всички останали да търпите :)
Левски не се коментира! Левски се обича!
п.с. Извън кръга Баткоф-Гонзо-Гугутката съм... преди да си ме набедил...
Аз ще ти отговоря на векторинката:
1. По-скоро не. Има място като спортен директор.
2. ТБ е без коментар. От години си пеем една и съща песен, заедно с един друг съфоромец. Но и на батков ще му дойде момента да се махне...
3. Не. - ТБ с постоянните му експерименти и пестене на пари...

едит: Темата е за Ники Костов. За мен отличен вариант - новият Мъри на Герена. Дотук изглежда, че ще работи на спокойствие...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Върни се в “Архив”