zlobul написа:и втория мишок изскочи , сега остана да се появи и синия шампион и ще станете светата троица , единствените във форума , които се въртят като фурнаджийски лопати и се извиняват за това , че не били "прогледнали" .....айде нщма нужда .
1-есенцията на всичко това , което каза костов след мача с локомотив е това -сещай се или всеки път трябва да ти се превежда . Спореше и за една пресконференция , ама като ти казах минутата и секундатат в която инженера намигва и шепне "ниско" се скри .
2-заради две-три "гугутки " , няма как да се изнеса от форума
3- станахте за та*ак ....един път гонзо бил правилния , после не .тара не бил правилния , ама без него неможело
Абе що не ходите си ..........,лицемери !
Точно на тебе ли ще ти се извинявам,бе?Смешник!Няма за какво и пред кого да се извинявам!Капиш?
1.Като ти гледам правописа и как говориш за "есенции" се чудя да се смея ли,да плача ли...
Нещо си се заблудил,че съм "спорил" с теб.Ама дълбоко си се заблудил!Това значи да падна на твоето ниво!И това,че не съм ти уйдисал на акъла(ако имаш такъв) за "прозренията" ти относно намигванията и шепотът на Г.Иванов НЕ ЗНАЧИ,че съм се скрил!Тука съм!
2.Нито,пък,някой ще се "изнесе" заради "орел" като тебе!Тъй,че...
3.Еми,няма да си ходим!И кво сега?