Изборите разбира се че са манипулирани. Но това е нормално, те винаги са такива. От тази гледна точка, както сега ползата е за ГЕРБ, преди беше за други. Защо всеки реве за манипулацията само когато спечели партията, която не харесва? Освен това едва ли само ГЕРБ са купували гласове и на тези избори, другите сто на сто не са стояли със скръстени ръце. Това е нормален подход към 1 съвременни избори.
А все още съм свръх любопитен към 1 феномен: Който не харесва САЩ е обявяван за комунист.
Който не харесва противници на БСП, е обявяван за комунист.
Е аз не харесвам нито САЩ, нито ГЕРБ. Само че не харесвам и БСП (не че те са комунисти, такова животно - ИСТИНСКИ комунизъм не съществува).
И определено не съм комунист, защото това е утопия. Нито съм фен на тия, които се наричат комунисти - БСП и тям подобни. Наистина се чудя откъде дойде тая объркана логика, масово разпрестранена сред хората.
Избори 2011
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
BETCHUALENG
- Контакти:
Re: "Не е срамно да загубиш, срамно е да спечелиш така !"
Последна промяна от BETCHUALENG на 31 окт 2011 00:14, променено общо 1 път.
[center]
[/center]
[/center]Re: "Не е срамно да загубиш, срамно е да спечелиш така !"
Viktor4o_Rs написа:acmilan написа:Viktor4o_Rs написа:Има ли умрели от злоба симпатизанти на БСП, как е![]()
![]()
Колега,не знам защо се радваш чак толковаСин избирател си по принцип и в победата на ГЕРБ няма нищо прекрасно и страхотно,че да скачаме от радост.Да,радостно е,че Гоце и Доган излизат от Дондуков 2,но влизането на Г-н Пъмпкин там не е повод за гордост...Между другото,Сокола не е активизирал електората на ДПС днес.Съдейки по резултатите,разликата между Плевнелиев и Калфин,идва главно от неактивирания потенциал на турската партия.Съмненията за уреден мач между Боко и Доган започват малко по малко да се потвърждават.Иначе няма как нормално да си обясня изпуснатата реплика за порциите преди 2 години,както и ясно изразената на думи преди седмица,но неизпълнена днес подкрепа за Калфин.В комбинация със слугинажа на контролираните от Сокола медии към ГЕРБ,започва сериозно да мирише...
Всяка загуба за БСП е празник за менСин съм да, затова и послушах Костов и подкрепих Плевнелиев. Доколкото видях, повечето турци са гласували за Калфин, както и нискообразованите и тези от малките населени места, което ми говори достатъчно. Смятам, че Плевнелиев няма как да е по-лош президент от Първанов. Сега цялата отговорност е в ръцете на Бойко и ГЕРБ, така че място за оправдания с Тройната коалиция вече няма да има.
БСП да говори за демокрация и да реве от купуване на гласове е висш цинизъм, мисля че ще се съгласиш с мен.
Съжалявам само, че Искрен Веселинов загуби изборите в Русе от куката Пламен Стоилов ... Така че не съм гербаджия в никакъв случай, просто избрах по-малко лошият кандидат за президент, това е![]()
В Стара Загора смазваща победа на ГЕРБ, явно осветлението и вземането на Берое от ТЕЦ-а си казаха думата
Знам твоите позиции и се радвам,че имам съмишленици
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
acmilan написа:Каталунец,гледам,че се намерихте с рускияКъде видя да съм обидил Г-н Плевнелиев?От него не съм постигнал повече,защото разликата в годините ни е доста сериозна,но ще се постарая да не бъда гонен от Германия
![]()
Също така и няма да стана лице на една милиционерска партия,пълна с членове на БКП и агенти на ДС.Написал съм ясни и конкретни неща.Аз съм човек с достатъчно капацитет и възможности за разсъждение,поради което си позволявам да направя извод от изборните резултати,както и от медийната политика на Нова българска медийна група.Двамата с руския си бъдете овце,определено не сте сами
Да, може да си много голям капацитет и да си горд от това, че си в германия, предполагам че това че си там е заради "милиционерската партия". Прочетох ти и писанията за Иван Костов. Да аз съм овца, щом така ме наричаш и се боря в България. Нека ти кажа нещо простичко за Иван Костов, а сега положението е доста по различно. Да, аз не съм от мързеливите българи на които "Боко" нали така го наричате? им е виновен за това че с мързел не могат да се справят с живота. Мога да се похваля, че тук в България благодарение само на 1 година труд успявам да водя доста висок стандарт на живот, благодарение на моя труд, и труда на моите родители които са нямали нищо, както по управлението на сини така и на червени По неговото управление се стигна до там, че заплатата на моята майка за месец стигаше за два автобусни билета, много е простичко. Много ми е интересно партията на любимия ти И.К. от какви членове се е състояла? Сигурно са били извънземни? Много ми е интересно какво стои зад това твое "милиционерска партия" след като си в Германия? Какво точно имаш пред вид? Говори със факти.
Добре бе хора,погледнете социологическите проучвания и тогава говорете.
Гласоподаватели от 18 до 35 години:
60 % за Плевнелиев
40% за Калфин
Глсоподаватели от 35 до 60 години:
58 % за Плевнелиев
42% за Калфин
Глсоподаватели над 60 годишни:
40% за Плевнелиев
60% за Калфин
Гласоподаватели със висше образование:
60 % за Плевнелиев
40% за Калфин
Гласоподаватели със средно образование:
64% за Плевниелиев
36% за Калфин
Гласоподаватели със основно образование:
32 % за Плевнелиев
68 % за Калфин
Гласоподаватели български турци:
38% за Плевнелиев
62% за Калфин
Гласоподаватели на българи с ромски произход"
42 % за Плевнелиев
58 % за Калфин
Гласподаватели на българи от други малцинствени групи:
62 % за Плевнелиев
38 % за Калфин
Гласоподаватели от населени места над 100 хил души
68% за Плевнелиев
32% за Калфин
и т.н
Всеки да си прави изводи.
Не мога да повярвам че има хора без памет.Комунистите в борба за демокрацията хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха
Гласоподаватели от 18 до 35 години:
60 % за Плевнелиев
40% за Калфин
Глсоподаватели от 35 до 60 години:
58 % за Плевнелиев
42% за Калфин
Глсоподаватели над 60 годишни:
40% за Плевнелиев
60% за Калфин
Гласоподаватели със висше образование:
60 % за Плевнелиев
40% за Калфин
Гласоподаватели със средно образование:
64% за Плевниелиев
36% за Калфин
Гласоподаватели със основно образование:
32 % за Плевнелиев
68 % за Калфин
Гласоподаватели български турци:
38% за Плевнелиев
62% за Калфин
Гласоподаватели на българи с ромски произход"
42 % за Плевнелиев
58 % за Калфин
Гласподаватели на българи от други малцинствени групи:
62 % за Плевнелиев
38 % за Калфин
Гласоподаватели от населени места над 100 хил души
68% за Плевнелиев
32% за Калфин
и т.н
Всеки да си прави изводи.
Не мога да повярвам че има хора без памет.Комунистите в борба за демокрацията хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха
acmilan написа:Понеже ме питаха някои за алтернатива.Знам,че няма да сте съгласни с мен,но това не ме интересува.Аз съм човек,който държи на мнението си и нямам притеснение да го споделя.Аз съм бил привърженик и гласоподавател винаги на СДС,ДСБ,обединени в Синята коалиция в момента.Човекът,който е способен да управлява България се казва Иван Костов.Псувайте ме колкото искате и си избирайте Тиквата
тук не съм съгласен с теб- доказан мошеник и престъпник! Този е по-зле и от Бате Бойко!
MORSKI написа:acmilan написа:Понеже ме питаха някои за алтернатива.Знам,че няма да сте съгласни с мен,но това не ме интересува.Аз съм човек,който държи на мнението си и нямам притеснение да го споделя.Аз съм бил привърженик и гласоподавател винаги на СДС,ДСБ,обединени в Синята коалиция в момента.Човекът,който е способен да управлява България се казва Иван Костов.Псувайте ме колкото искате и си избирайте Тиквата
тук не съм съгласен с теб- доказан мошеник и престъпник! Този е по-зле и от Бате Бойко!
Знам ти мнението и няма как да съм съгласен с него
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
vaskonti написа:Бойко е бил охрана защото е работил като такъв. Не е охранявал Живков доброволно и защото така е искал. Плащат му, охранява. Всъщност, това какво общо има?
Питах те нещо, но отговора очевидно вече е ясен....
Да не ми се пише върл антикомунист тогава! Човек, който не понася комунситите никога няма да пази техния лидер! Стига сте били слепи... Чак ме отвращава как българина забравя...
Абе аз що не взема да стана един работиник на стадион "Спартак"? Да подържам техниката например... И да казвам колко много мразя Спартак например и да крещя на стадиона
Re: Избори 2011
Каталунец,за втори път ми приписваш думи,които не съм написал.Как разбра,че съм в Германия?Живея в България,откакто съм се родил и бих живял тук и занапред.Ти направи сравнение между мен и Плевнелиев.Нямам парите му,не съм бил комсомолски секретар,поради годините си,както и не са ме гонили от Германия,което не означава автоматично,че живея там.Думата тиква на английски беше насочена не към него,а към Него,към светлата Му личност,към лидера на нацията и на партията 
Искам да попитам феновете на Левски (предполагам има умни хора , разграничаващи се от вота на Сектор Б) не ви ли беше срам да гласувате за Калфин, потъпвайки призива "И преди и сега Левски значи Свобода" , заради 4-5 наркодилара ,Вие сте готови да потъпчете всички ценности и да си дадете задниците на комунягите!!
pumpo написа:Искам да попитам феновете на Левски (предполагам има умни хора , разграничаващи се от вота на Сектор Б) не ви ли беше срам да гласувате за Калфин, потъпвайки призива "И преди и сега Левски значи Свобода" , заради 4-5 наркодилара ,Вие сте готови да потъпчете всички ценности и да си дадете задниците на комунягите!!
За какво става въпрос?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!