Левски - Славия - 1:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Как ще завърши мача според вас ?

Анкетата завърши на 09 авг 2011 14:13

Победа за Левски
97
65%
равен
31
21%
Победа за Славия
21
14%

Общо гласове: 149

Потребителски аватар
CSKA ME
Контакти:

Re: Левски-Славия 1 кръг на А група

Мнениеот CSKA ME » 08 авг 2011 22:18

daniel875 написа:
CSKA ME написа:Не зная дали ние сме треперили снощи срещу локомотив, който е много по-класен отбор от славия, но в защита ще имате доста проблеми тоя сезон.

Нашият най - голям проблем е Гонзо и Батков. Футболистите ни ако имат треньор като хората, ще ви мачкаме.

Ами явно скоро няма да ни мачкате, тъй, като тия два проблема не знам, кога ще ви напуснат.
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт

''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн

Потребителски аватар
Sofiaatowern
Контакти:

Мнениеот Sofiaatowern » 08 авг 2011 22:19

Гаджев, като е толкова добър, защо всеки мач иска да направим равен или да паднем. Този човек няма акъл в кратуната. Ако наистина има хора, които харесват Владимир Гаджев, значи са много зле. Аз по - калпав играч за толкова години не съм виждал в Левски.

И мен Гаджев не ми се нрави. Нито има техника, нито класа, нито завършващ удар. Единственото, което успява са ударите от далеч, което е ЧУДО за български футболист (затова е ценен за Гонзьо тренера).

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 08 авг 2011 22:20

Не ми харесва играта. Ужасни сме! Докато не се подготви този отбор за цял мач, няма да бъде доволен. Позор! Цял мач не може да издържим. Това е отборът на "Левски"! Това, по - важното, е треньорът на "Левски", Боже мой!

Гонзо пак се оправдава с умората, пак приказва простотии. ОСТАВКА!
За какво Теплице говори по Канал 3? Този човек няма връзка с главния мозък.
Последна промяна от daniel875 на 08 авг 2011 22:21, променено общо 1 път.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Mickey Mauser

Мнениеот Mickey Mauser » 08 авг 2011 22:20

***cska*** написа:
Mickey Mauser написа:
***cska*** написа:А честито на чичо Венци,пак фиша му излезна печеливш! :lol:
Честит и нов-стар треньор на Левски!Да си го дондуркате поне още 10 години! :lol:

Не е нужно да си цесекар,за да си заобик7олен от капути. :mrgreen:

Това добре,ама на тебе олекна ли ти?Честно,с ръка на сърцето!

На мен ми е леко,но на теб може и да ти Олекне :mrgreen: [offtopic]много си елементарен[/offtopic]
[offtopic]Моля,хора в неравностойно умствено и психическо здраве да избягват контакти с мен[/offtopic]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 08 авг 2011 22:22

daniel875 написа:Не ми харесва играта. Ужасни сме! Докато не се подготви този отбор за цял мач, няма да бъде доволен. Позор! Цял мач не може да издържим. Това е отборът на "Левски"! Това, по - важното, е треньорът на "Левски", Боже мой!

Имам странното усещане,че това ''Оставка'', и да го напишеш 1 000 пъти, няма да свърши много работа...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 08 авг 2011 22:23

Перфектно първо полувреме,второто се поуморихме,а и с 10 души е нормално да приемем играта в своята половина.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 08 авг 2011 22:23

delqnski47 написа:
daniel875 написа:Не ми харесва играта. Ужасни сме! Докато не се подготви този отбор за цял мач, няма да бъде доволен. Позор! Цял мач не може да издържим. Това е отборът на "Левски"! Това, по - важното, е треньорът на "Левски", Боже мой!

Имам странното усещане,че това ''Оставка'', и да го напишеш 1 000 пъти, няма да свърши много работа...

Аз няма да отида да подкрепям отборът на Тара. Никога вече! Нанесе се огромен позор, петно върху тима. Поредното в последните няколко години. И какви са тези жестове на този тюфлек Гонзю? Какви са тези ръкомахания, пръсти? Той изобщо има ли хабер как се води спортен клуб? Не става въпрос за футболен само.
Последна промяна от daniel875 на 08 авг 2011 22:25, променено общо 1 път.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Gesha1986
Контакти:

Одобрявате ли постъпката на Гаджев срещу Райков?!

Мнениеот Gesha1986 » 08 авг 2011 22:24

моля модераторите да го сложат като анкета ако може...и отговорите да бъдат
1. ДА
2. НЕ
3. Не мога да преценя
Според мене голяма глупост направи днес капитана ни! Е как следващия мач това момче или някое от другите мади футболисти да играят спокойно като знаят че някои може да им се нахвърли към тях...много ми падна в очите с тази постъпка Гаджев ,а ако не се лъжа дори му тегли една на майка...идиот!
После да не викаме абе този Райков добре игра ама нещо му станА ....

Потребителски аватар
Sofiaatowern
Контакти:

Мнениеот Sofiaatowern » 08 авг 2011 22:25

П.П. Не е ли време да се обяви приз СТАРА ПЛАНИНА за този който контузи Ицето Йовов - Бижутерьо?

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 08 авг 2011 22:25

Тия от Славия защо ги беше страх да ритат към вратата :?:
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Върни се в “Архив”