Фен тема за Луис Суарес (Ливърпул)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

suareshampion

Re: Фен тема за Луис Суарес

Мнениеот suareshampion » 07 май 2014 11:29

http://liverpoolfc.com/news/latest-news ... rds-dinner
Големеца обра и вътрешните награди за сезон 2013/2014 .
Освен, най добър играч на сезона за играчите от ВЛ ....той взе и най добър играч на сезона за журналистите ...взе и за най добър играч от играчите на Ливърпул ....взе и за най добър играч от феновете на Ливърпул ...и за най красив гол ,срещу Норич ,където я шибна от халите ...а сега ще вземе и за голмайстор на сезона ! Да не говорим и всеки месец как обираше месечните награди . Тия цели 6 признания за моя любимец няма как да не ме радват .
Евала големец ,не спря да им затваряш устите на неразбиращите от футбол :)
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Dr. Phibesr
Контакти:

Мнениеот Dr. Phibesr » 08 май 2014 15:14

тоя големец от 4-5 мача насам не знае какво и как да го направи на терена.
В много лош момент му паднаха оборотите и то много рязко. Мал шанс. Иначе си е заслужил всяка една индивидуална награда този сезон. Без спор. Но последните мачове дори не е бледа сянка на това което свикнахме да виждаме от него.

john barnes

Мнениеот john barnes » 08 май 2014 20:17

Dr. Phibesr написа:тоя големец от 4-5 мача насам не знае какво и как да го направи на терена.
В много лош момент му паднаха оборотите и то много рязко. Мал шанс. Иначе си е заслужил всяка една индивидуална награда този сезон. Без спор. Но последните мачове дори не е бледа сянка на това което свикнахме да виждаме от него.

нормално,пази се за световното...това е причината.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 08 май 2014 20:21

john barnes написа:
Dr. Phibesr написа:тоя големец от 4-5 мача насам не знае какво и как да го направи на терена.

нормално,пази се за световното...това е причината.

После да не се цупи що не сме шампиони

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 08 май 2014 20:38

Да ,слаб е в последно време ,ся не мога да кажа на черното бяло ...но не мисля ,че това се отрази толкова на крайния развой на тия 4-5 мача .
Джони ,не мисля ,че се пази за световното ,това е абсурдно ,предвид залога ....просто му падна формата в един момент .Вижда се и известна умора ,още от мача с Норич. Но това е нормално ,не може през целия сезон да е във върхова форма.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Dr. Phibesr
Контакти:

Мнениеот Dr. Phibesr » 08 май 2014 21:03

suareshampion написа:

Да ,слаб е в последно време ,ся не мога да кажа на черното бяло ...но не мисля ,че това се отрази толкова на крайния развой на тия 4-5 мача .
Джони ,не мисля ,че се пази за световното ,това е абсурдно ,предвид залога ....просто му падна формата в един момент .Вижда се и известна умора ,още от мача с Норич. Но това е нормално ,не може през целия сезон да е във върхова форма.
За умората съм подчертано съгласен, срещу Палас се видя много ясно, че в един момент въздухът му беше малко. И аз не смятам, че се пази за Световното. Има и момент, че вече почнаха да го накачулват по 2-3 играчи като вземе топката, което не е лошо ако не се опитваше да ги врътне сам. Способен е да го направи, но просто не е във формата да го стори. Пак казвам - мал шанс е че така рязко му паднаха оборотите, както и на Стъридж, впрочем. Вижда се ясно от всички, че без да вкарват по 2-3 на мач сме за никъде.

john barnes

Мнениеот john barnes » 08 май 2014 21:14

ами затова ни трябваше трети нападател,когато на двамата ти титуляри им има нещо,все пак сезона беше дълъг...а че суарес се пази за световното,ще се уверите сами,това е типична черта за латиносите.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 08 май 2014 21:28

Dr. Phibesr написа:
suareshampion написа:

За умората съм подчертано съгласен, срещу Палас се видя много ясно, че в един момент въздухът му беше малко. И аз не смятам, че се пази за Световното. Има и момент, че вече почнаха да го накачулват по 2-3 играчи като вземе топката, което не е лошо ако не се опитваше да ги врътне сам. Способен е да го направи, но просто не е във формата да го стори. Пак казвам - мал шанс е че така рязко му паднаха оборотите, както и на Стъридж, впрочем. Вижда се ясно от всички, че без да вкарват по 2-3 на мач сме за никъде.

Не бе ок, уморен е Суарес от няколко мача насам и играе слабо , все пак е края на сезона а той беше несменяем от 6 кръг и това е нормално . Но аз не мисля,че тая слаба негова форма , оказа кой знае какво влияние на крайните изходи от мачовете ,за които говориш . А при Стъридж ,той просто се контузи и е нормално след контузия да ти трябват два три мача ,за да влезеш в час.
Проблема дойде от грешката на капитана ,няма какво да се лъжем .Ако не беше тая грешка ,аз не виждах как челси щяха да ни вкарат гол и 7дни поред да играем ? Тая грешка ни отне титлата . Това е . Ако бяхме завършили наравно поне ,след това щяхме да бием спокойно Палас ,убеден съм . Просто нямаше да търсим голова разлика в тоя мач ,защото нямаше смисъл и тактиката щеше да е корено различна .
Жалко ,много жалко ,че точно човека ,който най много искаше и заслужаваше титлата ,дефакто ни я отне. Просто прегоря .Нали ,нека не прибързваме ..все пак има още един мач ,но за мен на 90 % са ясни нещата . Тия 10 % надежда ,ги отдавам единствено на евентуална умора в играчите на манчестър сити ,предвид края на сезона и предвид така трите мача за една седмица .
Освен това ,аз изтъкнах като друга причина и неопитноста на момчетата . Под неопитност ,аз имам предвид ,факта ,че никой от нашите играчи не е печелил титлата и напрежението в тия мачове от завършващата фаза на сезона им дойде в повече . Единствен опитния Туре е печелил ,но пък Роджърс не го пускаше ?!
Пускаше Шкъртел и Джонсон ,които са доказали ,че имат психика на 15 годишни а и игровите им качества не са за отбор ,борещ се за титла.
Просто Роджърс ,прекалено много се довери на тия двамата и това беше една от малкото му грешки през сезона .

john barnes

Мнениеот john barnes » 08 май 2014 22:10

съгласен съм за джонсън,който е най-слабия ни защитник тоя сезон,но кой по дяволите да пусне-уиздъм под наем,робинсън също,кели трагичен,тоя енрике сякаш го отрязоха под кръста(ква беше тая контузия) и оставаше само сисоко,който учудващо не спечели доверието на лебеда...за шкъртел-прави грешки,но поне ги компенсира тоя сезон със 7-те си вкарани гола,които бяха все важни! агер беше тотално отписан,туре и той,въпреки че почна силно,но после и той влезе в блатото.вратаря също хич не ме кефи,ама хич...слаб и неуверен на центриранията,иначе има рефлекс.дано другия сезон се оправи,но при всички случаи му трябва конкуренция,но не и в лицето на безмисления брад джоунс.

Dr. Phibesr
Контакти:

Мнениеот Dr. Phibesr » 08 май 2014 23:15

Чакай бе, пич, аз да съм обвинил Суарес, че е виновен за нещо ? В сферата на фантазиите е ако беше във форма как е щял да повлияе на тия мачове, няма смисъл да си чешем езиците. Отбелязвам само, че като го видех с топката бях убеден, че атаката отива по-скоро към провал. Да, трябваше ни трети нападател и го имаме, друг е въпросът, че не тръгна добре, а след това не можеше да се дореди.За мен Аспас има качествата, но нямаше шанса.И други такива нападатели са минавали през нас, сещам се 2001/2002 за един такъв, както и за един друг през 2008/2009. Иронията май е в сезоните. :shock:
Колкото до капитана и грешката - всички бяха припряни в този мач, всички.
Като цяло по-скоро бих писал черна точка на Роджърс, че не им напомнил ,че краката трябва да са топли и главата студена, а не обратното. Като нямам предвид, че е трябвало да излезе "Со кротце, со благо" :!:

Върни се в “Архив”