Dr. Phibesr написа:suareshampion написа:Dr. Phibesr написа:тоя големец от 4-5 мача насам не знае какво и как да го направи на терена.
В много лош момент му паднаха оборотите и то много рязко. Мал шанс. Иначе си е заслужил всяка една индивидуална награда този сезон. Без спор. Но последните мачове дори не е бледа сянка на това което свикнахме да виждаме от него.
Да ,слаб е в последно време ,ся не мога да кажа на черното бяло ...но не мисля ,че това се отрази толкова на крайния развой на тия 4-5 мача .
Джони ,не мисля ,че се пази за световното ,това е абсурдно ,предвид залога ....просто му падна формата в един момент .Вижда се и известна умора ,още от мача с Норич. Но това е нормално ,не може през целия сезон да е във върхова форма.
За умората съм подчертано съгласен, срещу Палас се видя много ясно, че в един момент въздухът му беше малко. И аз не смятам, че се пази за Световното. Има и момент, че вече почнаха да го накачулват по 2-3 играчи като вземе топката, което не е лошо ако не се опитваше да ги врътне сам. Способен е да го направи, но просто не е във формата да го стори. Пак казвам - мал шанс е че така рязко му паднаха оборотите, както и на Стъридж, впрочем. Вижда се ясно от всички, че без да вкарват по 2-3 на мач сме за никъде.
Не бе ок, уморен е Суарес от няколко мача насам и играе слабо , все пак е края на сезона а той беше несменяем от 6 кръг и това е нормално . Но аз не мисля,че тая слаба негова форма , оказа кой знае какво влияние на крайните изходи от мачовете ,за които говориш . А при Стъридж ,той просто се контузи и е нормално след контузия да ти трябват два три мача ,за да влезеш в час.
Проблема дойде от грешката на капитана ,няма какво да се лъжем .Ако не беше тая грешка ,аз не виждах как челси щяха да ни вкарат гол и 7дни поред да играем ? Тая грешка ни отне титлата . Това е . Ако бяхме завършили наравно поне ,след това щяхме да бием спокойно Палас ,убеден съм . Просто нямаше да търсим голова разлика в тоя мач ,защото нямаше смисъл и тактиката щеше да е корено различна .
Жалко ,много жалко ,че точно човека ,който най много искаше и заслужаваше титлата ,дефакто ни я отне. Просто прегоря .Нали ,нека не прибързваме ..все пак има още един мач ,но за мен на 90 % са ясни нещата . Тия 10 % надежда ,ги отдавам единствено на евентуална умора в играчите на манчестър сити ,предвид края на сезона и предвид така трите мача за една седмица .
Освен това ,аз изтъкнах като друга причина и неопитноста на момчетата . Под неопитност ,аз имам предвид ,факта ,че никой от нашите играчи не е печелил титлата и напрежението в тия мачове от завършващата фаза на сезона им дойде в повече . Единствен опитния Туре е печелил ,но пък Роджърс не го пускаше ?!
Пускаше Шкъртел и Джонсон ,които са доказали ,че имат психика на 15 годишни а и игровите им качества не са за отбор ,борещ се за титла.
Просто Роджърс ,прекалено много се довери на тия двамата и това беше една от малкото му грешки през сезона .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.