Ясен Петров/Георги Иванов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

DaSyth
Контакти:

Re: Днес Батков изхвърля Ясен от Левски?

Мнениеот DaSyth » 28 фев 2011 13:39

Гошо,Тошо и Ясен- в Подуене завинаги!! :mrgreen: :mrgreen:

ss_killer
Контакти:

Мнениеот ss_killer » 28 фев 2011 13:40

/quote]
Нека Батков му сложи нормална цена, пък да видим дали наистина няма кой друг да го купи... иначе само говорим наизуст работи. А Батков е толкова грешник пред отбора и нас феновете, че се чудя как може да го защитавате... :roll:[/quote]
колега явно не си ме разбрал правилно, аз не защитавам Батков, аз обичам отбора си и не ме вълнува кой е начело на отбора. Защо когато дойде Мъри всички бяха готови да го линчуват заради загубата от беверен ако си спомняш и 2-3 години по-късно нямаше по-добър от него, защо Мъри си тръгна така позорно от ЛЕВСКИ като по негово време отбора игра знаменити мачове??? защо,защо??? дали когато изгониха Стоилов от сектор Б не се чуваха усвирквания и недоволсто от играта, нищо че се подмладяваше отбора. и последно да те питам как мислиш кой треньор в света ще може да направи много силен отбор за един полусезон без да са обиграни??
пп: не оправдавам играчите за бездушната игра срещу цска в тоя мач не трябва допълнително да те надъхват нито треньори, нито ръководители.
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта

сини богове
Контакти:

Мнениеот сини богове » 28 фев 2011 13:42

Аз съм за Херо. Човекът е Левскар и не е мишок.

DaSyth
Контакти:

Мнениеот DaSyth » 28 фев 2011 13:45

сини богове написа:Аз съм за Херо. Човекът е Левскар и не е мишок.

Херото също става! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

сини богове
Контакти:

Мнениеот сини богове » 28 фев 2011 13:48

DaSyth написа:
сини богове написа:Аз съм за Херо. Човекът е Левскар и не е мишок.

Херото също става! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

С Херо такъв срам нямаше да берем

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 28 фев 2011 13:52

Сега пък катаклизми в Левски.Ей тва медиите са си е**ли ма**та.И като има кой да приглася , става много лесно да се нажежава обстановката в отбора.Между другото, това е най-угодно за Г. Ганчев
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

smith12

Мнениеот smith12 » 28 фев 2011 13:53

върнете вили вуцов.поне при него ще сте сигурни,че като падате 0-3 няма да седи на скамейката и да си бърка в гъза :mrgreen:
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 28 фев 2011 13:54

Батков изгони треньор който стана шампион и нямаше загуба, така че колко му е да натири Ясен Петров.

След Станимир Стоилов, Левски не е имал по-добър треньор Кокала.
Изображение

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 28 фев 2011 13:55

Темата е боклук и е за ключ.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 28 фев 2011 13:55

от n0_FeArBG на 28 Фев 2011 14:20

Old_death написа:
Днес Батков изхвърля Ясен от Левски?
от chelseabg на 28 Фев 2011 13:45

Вие феновете на Левски и най-вече ръководството са ненормални
Една загуба и сте готови да уволните всеки,няма отбор в света който да не губи дори Барса и Реал,а какво остава за наще отбори които са с почти изравнени възможности
Няма как в едно слабо първенство да има тотален доминант който да бие с лекота всичко,нормално е 5-6 отбора да се борят и да се побеждават..

Абсолютно те подкрепям.Тази реакция е показателна за синия манталитет.Същия тоя дует бе качен в небесата есента,когато загубихме след гол,благодарение на затворените за нарушението на Дембеле преди това съдийски очи и страхливата игра на Левски.Сега след загубата от нас сте готови да ги разпънете на кръст!Лично моето мнение е,че нито единия става за ръководител,нито другия за треньор,но това си е ваш проблем!

Къв син манталитет бе,ненормалник?!Кой от лятото до края на есента смени 2-3 тренера,а?Големи забравани сте...ма като ти гледам и ника,не се учудвам,сигурно си дърт и не помниш!Мразя да се заяждам,но...тва твойто си е за заяждане!Много ми е чудно,защо тогава не ревяхте за нарушение...но да не се връщаме назад в миналото!

Пиленце,като те гледам ти липсват не първите 7 години,а първите 7 дена от възпитанието.Я първо отиди до тоалетната да онанираш и да изпуснеш напрежението,после прочети кой какво е написал,и ако си се успокоил,може да реагираш по някакъв начин ;) Виж реакциите ви след победата ви в предишния мач.Гонзо и Ясен бяха номер 1.Сега се извъртяхте като фурнаджийски лопати точно на обратно.Такива тато тебе са жалки!Ти не заслужаваш да носиш името фен!Лумпен ти приляга повече!Ще наричаш ненормалник баща си,ако не те е страх,че ще ти разбие главата,и то с право след това!А сега бягай да плачеш в полите на майка си,маляк недорасъл.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Върни се в “Архив”