Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
сини богове написа:Аз съм за Херо. Човекът е Левскар и не е мишок.
DaSyth написа:сини богове написа:Аз съм за Херо. Човекът е Левскар и не е мишок.
Херото също става!![]()
![]()
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
от n0_FeArBG на 28 Фев 2011 14:20
Old_death написа:
Днес Батков изхвърля Ясен от Левски?
от chelseabg на 28 Фев 2011 13:45
Вие феновете на Левски и най-вече ръководството са ненормални
Една загуба и сте готови да уволните всеки,няма отбор в света който да не губи дори Барса и Реал,а какво остава за наще отбори които са с почти изравнени възможности
Няма как в едно слабо първенство да има тотален доминант който да бие с лекота всичко,нормално е 5-6 отбора да се борят и да се побеждават..
Абсолютно те подкрепям.Тази реакция е показателна за синия манталитет.Същия тоя дует бе качен в небесата есента,когато загубихме след гол,благодарение на затворените за нарушението на Дембеле преди това съдийски очи и страхливата игра на Левски.Сега след загубата от нас сте готови да ги разпънете на кръст!Лично моето мнение е,че нито единия става за ръководител,нито другия за треньор,но това си е ваш проблем!
Къв син манталитет бе,ненормалник?!Кой от лятото до края на есента смени 2-3 тренера,а?Големи забравани сте...ма като ти гледам и ника,не се учудвам,сигурно си дърт и не помниш!Мразя да се заяждам,но...тва твойто си е за заяждане!Много ми е чудно,защо тогава не ревяхте за нарушение...но да не се връщаме назад в миналото!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта