Левски-Лил тема за мача.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tr1n17y
Контакти:

Re: Левски-Лил тема за мача.

Мнениеот Tr1n17y » 04 ное 2010 22:58

fire написа:Евала на левскарите,които бяха на стадиона днес! Така трябва да се държат публиките на всички отбори у нас! Най-вече се възхитих на факта,че Иво Иванов беше подкрепен силно и това ме развълнува много! Браво сини фенове! За пореден път се убедих,че в тая държава,освен публиката на любимия ми отбор Локомотив Пловдив има още една подобна и достойна за уважение публика и тя е на Левски! Поклон и признание!

То в България има 2 агитки - на Левски (София) и Локомотив (Пловдив)
всичко останало е пародия .. :!: :!: :!:
От мача на 25 октомври 2010г. между Литекс и Левски, играта с ръка във футбола нито ще се наказва, нито ще е забранена!!!

Потребителски аватар
TAFINSSON
Контакти:

Мнениеот TAFINSSON » 04 ное 2010 22:58

ralka_levskarka написа:Иво Иванов през сълзи: Това е най-тежкият ми период, благодаря на феновете

не го винете, жалко за момчето :cry:

Апсолютно! Аз се поставям на неговото място и си представям как бих се чувствал ... наистина е много неприятно! Но затова Левски е голям отбор защото има голяма публика която трябва да застане зад Иво сега и да го подкрепим! На всеки може да се случи.
Але, алеееееееееееееееее,
Горе всички ръце!
Хайде синьото море,
Хайде сините сърца,
Да спечелим таз война!

Потребителски аватар
Avenger
Контакти:

Мнениеот Avenger » 04 ное 2010 22:59

Не е виновен Иво, виновен е Ясен, че го пусна това е......пълна и само негова грешка!!!!!!!!
When you are good---->NO-ONE REMEMBERS WHEN YOU ARE BAD---->NO-ONE FORGETS!!!

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 04 ное 2010 22:59

В този момент трябва да застанем зад Иво Иванов и да му помогнем!!!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 04 ное 2010 23:00

Които е гледал мача на Спортинг да каже те хвърлиха ли се ? Защото аз мисля , че трябва да гоним 3 точки срещу ГЕНТ и 3 точки срещу СПортинг.Лошото е , че едното е тежаво гостуване а другото е тежаво домакинство.Накрая най - много да бием Спортинг и това да не ни стигне.. и въпреки победата на 16 Декември да си тръгнем леко тъжни от Герена.Обаче и както каза един колега по - горе - за какво се напиняме? За 2 мача напролет с Аякс или Марсилия или Лех Познан ( дето обявихме полския футбол за слаб , ама са първи в група с Ювентус и City.Които междодругото незнам , може и да са по слаби от ЛИЛ ). Та по - добре да се кефим , зимаме точки , некви пари влизат в клуба , па къде ше идат послее.. друг въпрос.Освен това да се надяваме , че ще задържат хората и ще гоним с тях и участие в групите на шампионската лига.Можеби някои защитник ще трябва да се вземе зимата или лятото... и напред.А БАтков би зглюпил ако продаде Гарата сега , само защото може лятото ( Евентуално ) да влезем в групите на шампионската лига и да земем към 7 милиона , и после при добро представяне , следващата зима може да се продаде Гарата за 3-4 - 5 милиона... Тая сметка щом тиган , като мен , може да си я направи , значи и Батков може.
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 04 ное 2010 23:01

Avenger написа:Не е виновен Иво, виновен е Ясен, че го пусна това е......пълна и само негова грешка!!!!!!!!

нека не казваме кой е виновен и кой не, ОТНОВО видяхме ЛЕВСКИ, който обичаме, те отново се вдигнаха и това, това е НАШИЯТ ЛЕВСКИ :!:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 04 ное 2010 23:02

Горд съм с Левски!!!!Мисля,че ни липсва класа и това е главния проблем ;)
Наистина съм съгласен,че не може да искаме да бием наред в Европа,но пък Динамо Загреб е от нашето ниво и черга и бият Брюж с 2-0 като гост ;)
Извода за мен е че истината е някъде по средата и може да постигнем повече ;)
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Halachew
Контакти:

Мнениеот Halachew » 04 ное 2010 23:02

liany написа:Падате 0-3 :lol:

Пак не уцели !

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 04 ное 2010 23:02

БРАВО :!: :!: :!: Поклон много голям мач стана. 100% подкрепа за Иво. Който плюе отбора след тоя мач е един форумен плужек !
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 04 ное 2010 23:04

За Сините фенове и тяхната подкрепа пиша вече повече от година...
За да е ФК Левски пак Левски , основна "вина" носим Ние , феновете на Левски , защото не го изоставихме миналата година в каръшкия му период (а чорбетата сега не стъпват на стадиона).

Върни се в “Архив”