Германия-Англия на 1/8 в неделя 17ч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Re: Германия-Англия на 1/8 в неделя 17ч.

Мнениеот Viktor4o_Rs » 27 юни 2010 19:09

SHAKOMINATORA написа:Вие спецовете не може да ги убедите как един гол може да направи разлика във футболен мач :lol: :lol: :lol:

Кой беше по-добрият отбор в този мач специалисте ? Какво психологическо предимство могат да имат английските олигофрени точно срещу Германия , би ли ми обяснил ? Защо бяхте направени смешни от момчета на по 23-24 години , нали сте голям отбор , защо не вкарахте друг гол , имахте цяло второ полувреме , нали сте много по-силни ? Айде отговаряй да те видя :lol: :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 27 юни 2010 19:09

rhaegar написа:Абе вие все едно България е била или паднала, така се карате. Голем зор англичани, германци, все едно пари ще ви дадат. Ще се изпотрепете още малко.

Ами някои може да са играли ЕВРОФУТБОЛ :lol: Аз също играх.... сеа ще прибера към 15 лева 8-)

Потребителски аватар
merdanski
Контакти:

Мнениеот merdanski » 27 юни 2010 19:09

Гол имаше,спор няма...НО...Братя английски фенове,отворете си очите-бяхме надиграни категорично.Отмененият гол трябваше да ни амбицира през второто полувреме,но след гола на Мюлер заспахме.Това не е Англия,това е Малеш Микрево :evil:
Изображение Съмтаймс уин,съмтаймс люн!

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 27 юни 2010 19:10

Аааа сега съдията виновен,че паляците в червено всяка контра е потенциален гол?Я да върнем лентата...как почна мача?Ами с картон за Коул,който едва не счупи краката на Мюлес с влизане с бутоните...но за топката било.Аз обаче искам да върна лентата към 1966 и онзи фатален гол направил дърварите Световни шампиони,онзи измислен гол дето го вкара Туфик Бахрамов.И днес е реванша на съдбата,жалкото е,че Маншафта е милостив и не игра както трябва,да нашиба не 4,а 8-9 гола на тези измислени "звезди" от Албиона.Но и 4:1 е добре,то си е жива подигравка с жалкото английско отборченце и псевдофутболистите ритащи там начело с най-големия измисляк Рууни.Бил като Меси?Като Кристиано Роналдо?Моляяя?Като Меси ли?Абе добре го е насолил Диего Милито,няма какво повече да кажа на футболситче зад челната 20-ца в момента в света и на нивото на нещо като Джърмейн Дефо или Роман Павлюченко.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 27 юни 2010 19:10

slavia_forever написа:
SHAKOMINATORA написа:Вие спецовете не може да ги убедите как един гол може да направи разлика във футболен мач :lol: :lol: :lol:

Говорим точно за този мач, а именно, че дори при 2:2 Англия нямаха ресурса да победят!

Какво означава, че нямаха ресурса да победят :?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Re: Камери

Мнениеот Alternative » 27 юни 2010 19:10

pompei написа:До кога ще се инатят ФИФА да прилагат камери на гол-линиите?
Чист гол за Англия.

Предполагам,че гола се е видял от трибуните.Само съдията не го видя.Жестоко ощетиха англичаните,но като цяло германците бяха по практични и заслужено победиха.
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 27 юни 2010 19:10

merdanski написа:Гол имаше,спор няма...НО...Братя английски фенове,отворете си очите-бяхме надиграни категорично.Отмененият гол трябваше да ни амбицира през второто полувреме,но след гола на Мюлер заспахме.Това не е Англия,това е Малеш Микрево :evil:

Поздрави за адекватното мнение , значи можело :)
Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 27 юни 2010 19:10

athom написа:
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

Е това си го слагам в подписа, за да виждат всички четящи във форума колко разбираш от футбол.

Първо ме обиди за умствения потенциал, след което продължаваш да ме обиждаш, какво мислиш, че ще последва? :?
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Botevist_1912
Контакти:

Мнениеот Botevist_1912 » 27 юни 2010 19:11

При всички положения такава съдийска грешка на мач от такова високо ниво е недопустима :!:
Не вярвах, че на ФИФА съдиите ще бъдат толкова слаби :!:
БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–СТАРИЯТ ФУТБОЛЕН КЛУБ В БЪЛГАРИЯ. БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–ВЕЛИКИЯТ ОТБОР.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 27 юни 2010 19:11

athom написа:
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

Е това си го слагам в подписа, за да виждат всички четящи във форума колко разбираш от футбол.

Има една приказка: "Немецът е победен, когато главата му е на 2м. от тялото " ;) Тя не е случайна, повярвай ми :)

Върни се в “Архив”