ЕМИЛ написа:Стига с това копиране на Ботев Пловдив...................Ние сме Левски.
![]()
![]()
Най- е лесно да се вика "Тва не, онова не!'А кажи ти кво да направим? И защо да е Ботев, може да копираме Аякс да речем? Или те в Пловдив са го измислили тва?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ЕМИЛ написа:Стига с това копиране на Ботев Пловдив...................Ние сме Левски.
![]()
![]()
Cesc Fabregas написа:mavi написа:Cesc Fabregas написа:Здравейте! Още в темата за протеста предложих който иска да си направим фланелки, със картинка срещу Батков, и може би някакъв надпис на гърба! Само 3-4ма човека казаха веднага "Добре, става!", другите или не искат, или не са видяли. Темата е точно за тях! Няма значение дали тениските ще са сини, бели или черни да речем, всичко е форма на протест!
Кажете какво мислите по въпроса!
П.П. Към модераторите: Трийте темата, ако смятате за чак толкова нужно, но според мен това трябва да се види от колкото може повече хора!
А дали някой ще поеме ангажимент да изпрати една в провинцията
Ако искаш, аз ще ти я изпратя, може по куриер!
Cesc Fabregas написа:mavi написа:Cesc Fabregas написа:Здравейте! Още в темата за протеста предложих който иска да си направим фланелки, със картинка срещу Батков, и може би някакъв надпис на гърба! Само 3-4ма човека казаха веднага "Добре, става!", другите или не искат, или не са видяли. Темата е точно за тях! Няма значение дали тениските ще са сини, бели или черни да речем, всичко е форма на протест!
П.П. Към модераторите: Трийте темата, ако смятате за чак толкова нужно, но според мен това трябва да се види от колкото може повече хора!
Ако искаш, аз ще ти я изпратя, може по куриер!
KIKO_ARMEETSA написа:[/list]Най- е лесно да се вика "Тва не, онова не!'А кажи ти кво да направим? И защо да е Ботев, може да копираме Аякс да речем? Или те в Пловдив са го измислили тва?Аз поне предлагам някакви неща и форми на протест, а не седя просто така
Остави ги бе човек те си го искат Батков.
Направи си сам такава тениска,има достатъчно сайтове...ще ти я донесат до вратата у домаmavi написа:Cesc Fabregas написа:Здравейте! Още в темата за протеста предложих който иска да си направим фланелки, със картинка срещу Батков, и може би някакъв надпис на гърба! Само 3-4ма човека казаха веднага "Добре, става!", другите или не искат, или не са видяли. Темата е точно за тях! Няма значение дали тениските ще са сини, бели или черни да речем, всичко е форма на протест!
omegga megadeath написа:Направи си сам такава тениска,има достатъчно сайтове...ще ти я донесат до вратата у домаmavi написа:Cesc Fabregas написа:Здравейте! Още в темата за протеста предложих който иска да си направим фланелки, със картинка срещу Батков, и може би някакъв надпис на гърба! Само 3-4ма човека казаха веднага "Добре, става!", другите или не искат, или не са видяли. Темата е точно за тях! Няма значение дали тениските ще са сини, бели или черни да речем, всичко е форма на протест!
А дали някой ще поеме ангажимент да изпрати една в провинцията[offtopic]www.teniski.be[/offtopic]
omegga megadeath написа:Направи си сам такава тениска,има достатъчно сайтове...ще ти я донесат до вратата у домаmavi написа:Cesc Fabregas написа:Здравейте! Още в темата за протеста предложих който иска да си направим фланелки, със картинка срещу Батков, и може би някакъв надпис на гърба! Само 3-4ма човека казаха веднага "Добре, става!", другите или не искат, или не са видяли. Темата е точно за тях! Няма значение дали тениските ще са сини, бели или черни да речем, всичко е форма на протест!
А дали някой ще поеме ангажимент да изпрати една в провинцията[offtopic]www.teniski.be[/offtopic]
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта