Лига Европа(официална тема)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CSKA ME
Контакти:

Re: Лига Европа(официална тема)

Мнениеот CSKA ME » 28 сеп 2009 09:52

Имате ли си представа колко доло-горе зрители ще бъдат на стадио Олимпико като цяло? Малко е рано, но това си е Лига Европа :) . А на Васил Левски колко ли ще се съберат ?> :mrgreen:
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт

''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 28 сеп 2009 10:24

CSKA ME написа:Имате ли си представа колко доло-горе зрители ще бъдат на стадио Олимпико като цяло? Малко е рано, но това си е Лига Европа :) . А на Васил Левски колко ли ще се съберат ?> :mrgreen:

ми ще си има хора определено.то само ние ще сме 4000 :)макарче с тия слаби игри на Рома напоследък, може и да няма много хора!Аз нямам търпения да видя нашите как излизат на Олимпико :)Винаги много съм се кефил на тоя стадион, и съм се кефил и на Рома де, обаче сега искам да ги смажем, което малко граничи с нереалността, ама защо да не си помечтаем преди мача :!: Искам само да играем добре, като нормален европейски клуб!Дори да загубиме , да играем добре!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
1948CSKA
Контакти:

Мнениеот 1948CSKA » 30 сеп 2009 11:07

POPCORN написа:
CSKA ME написа:Имате ли си представа колко доло-горе зрители ще бъдат на стадио Олимпико като цяло? Малко е рано, но това си е Лига Европа :) . А на Васил Левски колко ли ще се съберат ?> :mrgreen:

ми ще си има хора определено.то само ние ще сме 4000 :)макарче с тия слаби игри на Рома напоследък, може и да няма много хора!Аз нямам търпения да видя нашите как излизат на Олимпико :)Винаги много съм се кефил на тоя стадион, и съм се кефил и на Рома де, обаче сега искам да ги смажем, което малко граничи с нереалността, ама защо да не си помечтаем преди мача :!: Искам само да играем добре, като нормален европейски клуб!Дори да загубиме , да играем добре!

По тази информация не е толкова тредно да се предвиди по изпратените за Италия знамена и транспаранти да се пердвиди:

http://www.prosport.bg/news/8615-Smachk ... -CSKA.html

Потребителски аватар
zalozite
Контакти:

Мнениеот zalozite » 30 сеп 2009 14:09

смятам, че едно 1:1 е напълно реален резултат, искам ми се ЦСКА да бие , ама май ще е Х
http://zalozite.net футболни прогнози за деня

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 30 сеп 2009 18:24

zalozite написа:смятам, че едно 1:1 е напълно реален резултат, искам ми се ЦСКА да бие , ама май ще е Х

Същото мнение споделям и аз.
Все пак ако Рома реши да пази част от титулярите си за Калчото и приемем, че ЦСКА играят в ЕКТ малко по-добре като гости.... почвам да тая надежда за победа с резултат 0:2! ;) - Пожелавам ви я от сърце. :)
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

:lol: :lol: :lol:

05.05.1948
Контакти:

Fulham 1 - 0 Basel

Мнениеот 05.05.1948 » 02 окт 2009 00:33

Аз лично смятам, че при този резултат от мача шансовете на ЦСКА да продължи остават всичко минава през следващия мач в София, една победа и всичко е възможно ...

Потребителски аватар
love_hurts

Re: Fulham 1 - 0 Basel

Мнениеот love_hurts » 02 окт 2009 00:43

Победа и равен на Фулъм-Рома. Тогава нещата стават интересни. Само, че да гледаме по-реално на нещата ! И равен да им направим пак е добре !
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !

ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......

05.05.1948
Контакти:

Мнениеот 05.05.1948 » 02 окт 2009 00:49

love_hurts написа:Победа и равен на Фулъм-Рома. Тогава нещата стават интересни. Само, че да гледаме по-реално на нещата ! И равен да им направим пак е добре !

Ние трябва да победим пред пълен стадион, я това как ще завършат Рома и Фулъм, ще го мислим после и до всички който казваха, че Фулам са слаби, я помислете пак :?

beckhs23

Мнениеот beckhs23 » 02 окт 2009 00:50

цска са безумно слаби за какво минаване на групите говорите??????

05.05.1948
Контакти:

Мнениеот 05.05.1948 » 02 окт 2009 00:53

beckhs23 написа:цска са безумно слаби за какво минаване на групите говорите??????

Днес бяха слаби съгласен съм, Рома ни показа как се играе футбол, но въпроса е ЦСКА да видят грешките си в днешмия мач и да си изведат поуките, шансове има и не само теоритични след този резултат в Лондон, затова пуснах темата !!!

Върни се в “Архив”