Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
CSKA ME написа:Имате ли си представа колко доло-горе зрители ще бъдат на стадио Олимпико като цяло? Малко е рано, но това си е Лига Европа. А на Васил Левски колко ли ще се съберат ?>
POPCORN написа:CSKA ME написа:Имате ли си представа колко доло-горе зрители ще бъдат на стадио Олимпико като цяло? Малко е рано, но това си е Лига Европа. А на Васил Левски колко ли ще се съберат ?>
ми ще си има хора определено.то само ние ще сме 4000макарче с тия слаби игри на Рома напоследък, може и да няма много хора!Аз нямам търпения да видя нашите как излизат на Олимпико
Винаги много съм се кефил на тоя стадион, и съм се кефил и на Рома де, обаче сега искам да ги смажем, което малко граничи с нереалността, ама защо да не си помечтаем преди мача
Искам само да играем добре, като нормален европейски клуб!Дори да загубиме , да играем добре!
zalozite написа:смятам, че едно 1:1 е напълно реален резултат, искам ми се ЦСКА да бие , ама май ще е Х
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !
ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......
love_hurts написа:Победа и равен на Фулъм-Рома. Тогава нещата стават интересни. Само, че да гледаме по-реално на нещата ! И равен да им направим пак е добре !
beckhs23 написа:цска са безумно слаби за какво минаване на групите говорите??????
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта