pill написа:Иначе, ти хубаво ги критикуваш играчите едно време, но на тях действително са свирили крачки и са спазвали правилата. Особено ако върнеш 60-те години, там съдиите са били страшно стриктни. Това ти обаче няма как да го знаеш, иначе си голям тарикат и разбираш от всичко.
Съмняваме да си гледал и ти баскетбол през 60-те най-вероятно и ти не си бил роден тогава...
И как се правя на тарикат не ми е ясно, баскетболен форум обсъждат се баскетболни теми на това ако му викаш разбиране от всичко не знам какво търсиш в форум.
pill написа:Мхм, също така всеки 8 от 10 гарда в цялата лига прави крачки, "носи" топката и нищо от това не се свири. Нововъведението на Брадата "трипъл степ" го владеят също една солидна бройка играчи (Дончич, Къри и т.н.), а някои и "куадрупъл степ" умеят да правят.
Тука вече става интересно, не знам кой се прави че разбира от всичко ама първо се казва "stepback" не "трипъл степ" и второ съществува много преди Хардън той е от малкото които могат да го ползват, но го има от времето на MJ още, и той и Кобе може да видиш че са го ползвали доста.
pill написа:Едни 80% от редовния сезон са НЕгледаеми вече, защото играта е заприличала на пик ъп игрички в парка между приятели. Много рядко да се получи здрав мач. Иначе, ти хубаво ги критикуваш играчите едно време, но на тях действително са свирили крачки и са спазвали правилата.
Това можеш ли да го докажеш или са си някакви твои сметки без кръчмар един бърз чек в гугъл 1 минутка показва следното от 2021г.
INSTAGRAM FOLLOWERS TWITTER FOLLOWERS YOUTUBE SUBS
1. NBA: 57.1 million 1. NBA: 37.7 million 1. NBA 16.8 million
2. PL: 46.7 million 2. PL: 27 million 2. NFL: 7.68 million
3. NFL: 20.8 million 3. NFL: 26.7 million 3. MLB: 3.14 million
4. MLB: 7.8 million 4. MLB: 9 million 4. Premier League: 1.77 million
5. NHL: 4.7 million 5. NHL: 6.3 million 5: NHL: 1.63 million
тоест лигата си гърми и става все по-популярна глобално.
rhaegar написа:Според мен по-големият проблем е нежеланието на отборите да играят защита, не толкова правилата. Особено по-силните нямат никакъв интерес да се напъват и морят, когато могат да печелят с надвкарване. В плейофите се вижда, че когато искат-могат.
И Регъра е в дестеката, не трябва да се забравя че сезона е 82 мача, отборите си пазят козовете и най-доброто за плейофите.