2022 Playoffs
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: 2022 Playoffs
Милуоки нямат никакви проблеми с Чикаго засега. Сегашните Бикове са симпатичен отбор, но не уцелиха ваксата за плейофите.
Добър мач на Буги. Но при такъв процент от тройката трудно се печели срещу Голдън Стейт
Въпреки някои обстоятелства, които няма да коментирам, ГСУ измъкна трудна победа над Денвър. Йокич и Къри направиха по 30 точки, но Кольо пропусна да върне Денвър в мача след пропуск за 3, докато Къри направи почти всички, ако не и всички последни точки за ГСУ. Слабо представяне на Томпсън, Пул и Уигинс, страхотен мач за Казънс. Честито на ГСУ!!!
НЕма начин да нЕма начин!
Buck32 написа:Добър мач на Буги. Но при такъв процент от тройката трудно се печели срещу Голдън Стейт
И предният му беше добър. Много е нахъсан, дано другия сезон да вдигне нивото, има още хляб в него за 3/4 сезона!
Малкия Пейтън с ключова тройка. Йокич нямаше какво повече да направи. Денвър щяха да са сред претендентите с Мъри.
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”
https://youtu.be/6kARhdu_yqk
https://youtu.be/6kARhdu_yqk
Браво на Гари Пейтън (номер две) :), в последните минути вкара важни точки. Но наистина жалко за Денвър, гони ги голям карък откъм контузии.
Ей, като започнат тия съжаления – ама този бил контузен, иначе ако играел щяло да стане чудо... Знаем какво стана с ГСУ през 2018 г. Тогава всички ревяха в един глас, че титлата на Торонто е заслужена и никой не споменаваше за КД и КТ. Аз също признах титлата на Торонто за заслужена – съвсем нормално беше да се възползват от ситуацията и те го направиха. Крайно време е да престанем да търсим причини в отсъстващи играчи. Нали знаете приказката "Ако баба беше мъжка, щеше да има дръжка!". Ама не е…
НЕма начин да нЕма начин!
pan_Joro написа:Ей, като започнат тия съжаления – ама този бил контузен, иначе ако играел щяло да стане чудо... Знаем какво стана с ГСУ през 2018 г. Тогава всички ревяха в един глас, че титлата на Торонто е заслужена и никой не споменаваше за КД и КТ. Аз също признах титлата на Торонто за заслужена – съвсем нормално беше да се възползват от ситуацията и те го направих
Точно защото знаем какво стана с ГСУ през 2018 не е редно да го пишеш тук - контузи се Крис Пол и взеха серията с Хюстън в 7 мача. Аз като ти казвам, че с Майстора сте лика-прилика - оня фен на Гасол и го праща в Никс, ти тука жалиш за последната (засега) титла на Уориърс
Жоро, това твойто по-горе, като цензура звучи :) Ми явно Денвър на някои са по-симпатични от ГСУ.