"А" Футболна група - Сезон 2015/16
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- DrAvalanche
- Контакти:
Re: Най-добре е мачът Левски – Литекс да се преиграе
А да се преиграе ли и мача за купата? Щото тогава Левски бе ощетен, но Гонзо не извади отбора.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ

suni написа:gzagorov написа:ОК, съдията направи грешки - сбъркан картон на Минев и немаркирано нарушение на Гаджев в едната посока и немаркирано нарушение срещу Гаджев на границата на наказателното поле в другата посока. Краят на полувремето можеше да охлади страстите на футболистите, но не футболистите взеха решението да напуснат терена.
Между другото, неправилно отменен гол на Гаджев преди 6 дни, мисля че полуфиналът за Купата трябва да се преиграе. Ама без Асприля, че нали щял да напуска България.Стигаме до най-тънкият момент в мача. Бедоя наистина не докосна вратарят,но го провокира. Заради което ако бе получил жълт картон и бе отсъден фаул в полза ва Литекс играта щеше да продължи. Полувремето бе в своя край и почивката можеше да охлади страстите на футболистите от двата отбора. И нямаше да се стигне до последвалите инциденти.
И с какво го провокира, да не е пръднал накриво или заради лош дъх? Интересно как Бедоя провокира вратаря, обаче вратарят си продължава играта и тръгва да мята топката с ръце, а пък Перес, който уж не е провокиран, подгонва Бедоя и налита на саморазправа. Имаш ли няколко клетки в мозъка да забележиш противоречието?
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
- damyanov1963
suni написа:gzagorov написа:ОК, съдията направи грешки - сбъркан картон на Минев и немаркирано нарушение на Гаджев в едната посока и немаркирано нарушение срещу Гаджев на границата на наказателното поле в другата посока. Краят на полувремето можеше да охлади страстите на футболистите, но не футболистите взеха решението да напуснат терена.
Между другото, неправилно отменен гол на Гаджев преди 6 дни, мисля че полуфиналът за Купата трябва да се преиграе. Ама без Асприля, че нали щял да напуска България.Стигаме до най-тънкият момент в мача. Бедоя наистина не докосна вратарят,но го провокира. Заради което ако бе получил жълт картон и бе отсъден фаул в полза ва Литекс играта щеше да продължи. Полувремето бе в своя край и почивката можеше да охлади страстите на футболистите от двата отбора. И нямаше да се стигне до последвалите инциденти.
След, като Бедоя не докосна Вратаря, а той се строполи, като разстрелян, не трябваше ли да получи жълт картон за симулация? И с какво го провокира Бедоя, той просто влизаше на скорст и мина покрай него. Ако на вратаря не му изнася, да ходи в операта, да играе балет

Последна промяна от damyanov1963 на 14 дек 2015 18:17, променено общо 1 път.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
trokadero_ написа:ЕМИЛ написа:trokadero_ написа:Справедливо ще е , ама едва ли
Справедливо беше вас да ви изхвърлят от А група преди 4-5години , но ви търпяхме маймунджулъците
То какво ви се пече да не говорим . Ей го резултати пак йок![]()
Какво ни се пече ? Ще ни изхвърлят вместо Литекс ли ? Ако имаш инфо сподели

- trokadero_
- Контакти:
ЕМИЛ написа:trokadero_ написа:ЕМИЛ написа:trokadero_ написа:Справедливо ще е , ама едва ли
Справедливо беше вас да ви изхвърлят от А група преди 4-5години , но ви търпяхме маймунджулъците
Ми според мен нулева година , ама ти ще кажеш

DrAvalanche написа:А да се преиграе ли и мача за купата? Щото тогава Левски бе ощетен, но Гонзо не извади отбора.
Не .Нас тряв да ни пратят на полуфинала за ужас на червените

trokadero_ написа:ЕМИЛ написа:trokadero_ написа:ЕМИЛ написа:trokadero_ написа:Справедливо ще е , ама едва ли
Ми според мен нулева година , ама ти ще кажеш![]()
Оправданията не знам как ще ги измислят пак , а иначе шампиони иска ли да стават
Кои искат да стават шампиони?
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
trokadero_ написа:ЕМИЛ написа:trokadero_ написа:ЕМИЛ написа:trokadero_ написа:Справедливо ще е , ама едва ли
Ми според мен нулева година , ама ти ще кажеш![]()
Оправданията не знам как ще ги измислят пак , а иначе шампиони иска ли да стават
Целта ни е класиране в евротурнирите .
suni написа:PFC Litex написа:Кой е този Михаил Савов?
Какво тук значи някаква си личност?!.
И ти коментираш някакви писквили на някаква си личност, която и ти не знаеш, кой е, но нали така ти се иска лично на теб да се случи и си приел тази дрисня за нещо градивно.
Два дни се нагледах на адски зомбирани хора, които трезва преценка и мнение нямат.

damyanov1963 написа:suni написа:gzagorov написа:ОК, съдията направи грешки - сбъркан картон на Минев и немаркирано нарушение на Гаджев в едната посока и немаркирано нарушение срещу Гаджев на границата на наказателното поле в другата посока. Краят на полувремето можеше да охлади страстите на футболистите, но не футболистите взеха решението да напуснат терена.
След, като Бедоя не докосна Вратаря, а той се строполи, като разстрелян, не трябваше ли да получи жълт картон за симулация? И с какво го провокира Бедоя, той просто влизаше на скорсто и мина покрай него. Ако на вратаря не му изнася, да ходи в операта, да играе балет
Няма значение дали го е докоснал или не.Това си е ОПАСНА ИГРА, Бедоя тази топка се видя че няма как да играе с нея но продължи и влезе с крака напред.Това е.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...