[/center]
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
BadBoy написа:Тук има КТ, така че непишете свободни съчинения от типа аз знам.
Може да започне работа където си пожелае още утре.
Der Schmarotzer написа:BadBoy написа:Тук има КТ, така че непишете свободни съчинения от типа аз знам.
Всъщност ако има разлика между българския закон и европейския такъв, това зависи от допълнителните споразумения между европейските институции и българските такива. Ако няма такова споразумение, в което се съмнявам, действат българските зкони, ако обаче има такова споразумение, вече зависи как са уредени нещата там.
boabbb написа:Der Schmarotzer написа:BadBoy написа:Тук има КТ, така че непишете свободни съчинения от типа аз знам.
Всъщност ако има разлика между българския закон и европейския такъв, това зависи от допълнителните споразумения между европейските институции и българските такива. Ако няма такова споразумение, в което се съмнявам, действат българските зкони, ако обаче има такова споразумение, вече зависи как са уредени нещата там.
Важен е резултатът - Карачанаков не е играч на ЦСКАБерое или Литекс ще го вземат на 100%
dreben23 написа:Е той има ли право за една заплата, щото май минимума е две, но може да бъркам?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 26 госта