Висша лига - Сезон 2014/2015
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Манчестър Сити-Тотнъм
ГООООООООООЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ КУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУНННННННННННННННН

Даже не смее и да се зарадва
Вкара гол и всички наведоха главите 
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Трябваше още преди пет минути да свири края на мача 
Тотнъм са толкова бездарни в тактически план ,че и едни аматьори от 4-та дивизия ще им направят 2-3 гола без проблеми , толкова бос отбор не съм виждал ,а уж имат претенции за нещо повече ,а са гола вода , тактически , игрово .
milka написа:Тотнъм са толкова бездарни в тактически план ,че и едни аматьори от 4-та дивизия ще им направят 2-3 гола без проблеми , толкова бос отбор не съм виждал ,а уж имат претенции за нещо повече ,а са гола вода , тактически , игрово .
Факт.
CTAHKO написа:Трябваше още преди пет минути да свири края на мача
Тази драма и спектакъл не бива да се прекъсва в никакъв случай.Факт.
Гоооооооолллллллллллллл Кунннннннннннннннннннннннннн Кууууууууууууууннннннннннннннннннннннн
sandi74 написа:CTAHKO написа:Трябваше още преди пет минути да свири края на мача
Не бива, не бива, ама след такива мачове, съвестта ми проговаря и на преден план излиза пословичната ми съзидателност
CTAHKO написа:sandi74 написа:CTAHKO написа:Трябваше още преди пет минути да свири края на мача
Не бива, не бива, ама след такива мачове, съвестта ми проговаря и на преден план излиза пословичната ми съзидателностДо там съм стигнал в духовното си извисяване, че чак ми се иска да се бях родил евреин
Финикийските знаци,а?
Тотнъм можеше днес да получат 10 гола човек , Арабите изпуснаха дузпа , греда още няколко добри положения .