badboy95 написа:Човек като ви чете простотиите, ще реши, че си живеем страхотно в нашата мила родина и сме тръгнали да бележим някакъв прогрес... ах, как се залъгвате, на следващите избори друго ще има, ще дойде Барека, още някой, нов месия, пак 4 години мизерия, после ааайде пак Бесепето да "спасява" положението и така докато не измрат и пенсионерите, щото само те ще останат в България, за жалост...
Горе-долу е така. А кого мразите безплатно, си е ваш проблем. Аз обаче, за разлика от вас, имам една победа( пирова, но победа) на един 10 януари срещу тези, които мислите, че мразите. Имам си и спомен в коляното оттогава. Но от тази работа нищо не излезе-стана по-зле. Затова сега ви гледам сеира и чакам да видя как ще направите това, което направихме ние тогава. Като ги мразите-нахлувайте, бе , нали сте тарикати? От една палка в коляно и пукната кофа ли ви е страх?
Само с мразене не става. Нямате идея, нямате и смелост. Искате да викате УРА, ама друг да обира чеврастенето. Имате врякане и пенявене по форумите и фацебука. Толкоз. Приканяте и зовете за щурм, ама никой от вас няма да иде там. Сори, това е истината, нищо лично!
Онази щурмова група сме вече хора със семейства. Даже флагманът Кънчо, почти влязъл тогава в Парламента е друг човек. Седим и ви гледаме. И , да ти кажа, иронично се подсмихваме. Досещаш ли се защо?