Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Ще ходите ли днес на протест? (тема за коментари)

Мнениеот sin4ec » 15 юни 2013 13:28

Егати смешния протест. Не!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 15 юни 2013 13:28

grasiani написа:Знам че повечето хора с доходи особено в София където те са най-високи не ги вълнуват цени на тока пенсии,безработица,цени на храна, облекло,за тия хора тия неща не са приоритет а и никога не са били,то се доказа и на митингите през зимата като отначало там имаше съвсем мижави протести,а искрата беше запалена в по малките градове и чак после придоби някаква представителност и в София,просто София е друга България и хората които живеят там имат съвсем други приоритети различни отколкото в по малките градове

Специално за теб. Мнение на един от протестиращите вчера. След 15:06
http://play.novatv.bg/program/noviniten ... lnaemisiya
Ето какво казва човекът:
"Тук са работещи хора, които плащат данъци, това не са лумпени, това не е ГЕРБ, не е политическа сила. Вижте кой е в публиката, това са млади хора, всички от които работят. Аз никога не съм вярвал, а съм добре платен, никога не съм вярвал, че ще ме докарат до момента, когато ще изляза тук да протестирам."
- Вие очевидно нямате проблем със сметката за ток, какво ви доведе вас тук?
"Доведе ме проблемът, че в тази държава хората, които са на власт без да са избрани, решиха, че могат да си правят каквото си искат, а това няма да стане, народът е докаран до просешка тояга и след като хора като мен, които нямам проблем със сметката за ток излизат на улицата да си изразят гражданската позиция, защото имат дълг към това общество да плащат"

grasiani написа:Не няма ,да отида ,защото не считам че съм компетентен кой да се назначава за шеф на националната сигурност и по темата за сигурността изобщо,мога да протестирам по съвсем други теми които касаят мен и семейството а именно тези до които се стигна до протестите през февруари...

А това изобщо какво да се коментира-доктрина на егоизма. Аз да съм добре, а пък майната им на другите. Не се учудвам, че понятието гражданска позиция и отговорност е непознато за теб.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

urkoto

Мнениеот urkoto » 15 юни 2013 13:28

ПФК–ЛС–СФ1914 написа:Точно заради интелектоалните вождове на обществото сме на това дередже. Техните ИНТЕЛЕКТОАЛНИ забешки, мирни и хоманни мнения ни правят стадо а не нация! И хора които подкрепят с псевдоинтелектоалния си статос, медйините призиви подплатени от политическите партии, за мирно решение на проблемите. Ни водят до агонията, до подмяната на живота със съществуване и до мизерията в която живеем!

Мне, по-скоро заради такива философи като тебе сме на това дереже. Виж как си написал "интелетуална" и "хуманна" бе, Ганьо. Грешки стават и аз ще съм последния, който ще се заяде за подобно нещо, НО при положение, че сочиш някакви хора с пръст и ги наричаш идиоти и лумпени, на базата на какво го правиш? Така като гледам май не е на базата на висока култура и правопис... :roll:
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Levskar_forever

Мнениеот Levskar_forever » 15 юни 2013 13:29

Днес на протестите ще се скандира: Кой не скача и не пее той за Бойко не милее :lol:

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 15 юни 2013 13:32

Beck's написа:ББПП ССПП

А,брат им НСПП що не си го споменал,ще се разсърди! :mrgreen:

urkoto

Мнениеот urkoto » 15 юни 2013 13:33

Да не забравим и КСПП, този гнусен предателски плъх и подлога на Тиквата :evil: :evil: :evil: +
Плюя на него и на целия му проклет род :idea:
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Levskar_forever

Мнениеот Levskar_forever » 15 юни 2013 13:33

гражданин от село написа:
Beck's написа:ББПП ССПП

А,брат им НСПП що не си го споменал,ще се разсърди! :mrgreen:

Също и КСПП :lol:

Levskar_forever

Мнениеот Levskar_forever » 15 юни 2013 13:33

urkoto написа:Да не забравим и КСПП, този гнусен предателски плъх и подлога на Тиквата :evil: :evil: :evil: +
Плюя на него и на целия му проклет род :idea:

+1 Него го мрази цяла България Кюрда Стоичкофф ПП ПП :lol:

Levskar_forever

Мнениеот Levskar_forever » 15 юни 2013 13:35

Боко, Боко, ти си ангел мой,
Боко, Боко, Бог ли те изпрати,
да топлиш Боко майчино сърце,
да те обичам и да ти се радвам?!

Твоите нежни мънички ръце
все към мене Боко ги протягаш
и ще станеш силен някой ден
бащин дом и своя народ да грабиш !!!!!!!!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 15 юни 2013 13:37

Beck's написа:
dunavfc написа:
КНДР написа:
viali69 написа:НЕ ! Не желая да участвам в едни диражирани от ГЕРБ протести. Не искам да връщам на власт една антидемократична и антинародна мутро-милиционерска хунта.
Срещу какво протестирате ? Срещу Делян Пеевски ? Какво му е на Пеевски ? Защо не протестирахте, когато назначиха Бойко Борисов - прост пожарникар за Главен секретар на МВР ? Защо не скачахте, когато за 1 нощ го направиха генерал без абсолютно никакви заслуги ?
Срещу правителството ? Какво му е на правителството ? И аз имам забележки към някои от министрите, но по-добро няма да дойде. Пък и още не сме видяли на какво е способно това.
Да правим нови избори наесен ? Докога ? Кой ще ги плаща ? Какво очаквате да стане на тези избори ? Ще се явят същите партии и ще получат подобен брой гласове. Е, да ще влязат НФСБ и РЗС и ще си имаме друга тройна коалиция ГЕРБ-НФСБ-РЗС. От трън, та на глог ... и то по-висок ! :lol:
Айде нема нужда да протестирам, за да върна Тиквата и Цв.Цв. на власт !!! Видяхме ги 4 години какво могат. Хората не се самозапалваха по улиците от хубаво. Не излязоха хиляди през зимата по площадите от добър живот, който им е създал ГЕРБ.

Бойко Борисов всячески се опитва, да се върне във властта, но за народа той е бита карта.

Ами...бъркаш се 8-) Кой спечели изборите,че аз явно имам амнезия !?

Ти май си поклонник на Бойко фереджето ! ТОй постави рекорд за най-много фалирали малки и средни предприятия и остави всичко в големите такива, ама какво ти разбира главата, важното е Бойко да му се кланяте, ако искате и додуци може да му направите, защото тука в Банкя има едно кафе Ипон, което е негово и вчера бяха организирани всички от него + още 200човека от Банкя да ходят и викат........ Същото беше и за протестите в подкрепа на Боко , всички си бяха негови чада като ТЕБЕ. Кланяй те се , прост народ сте ......... ББПП ССПП

Смешко,ГЕРБ фалираха бизнеса,оставиха населението гладно и босо и ограбиха пенсионерите....БСП каза,ние ще поправим това,ще създадем 250 хил. работни места !!! И същевременно излиза това http://www.dnes.bg/obshtestvo/2013/06/1 ... ata.190885

И да ТОЙ е божество !

Върни се в “Архив”