Ботев Враца - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Re: Ботев Враца - Левски

Мнениеот Rivaldo10 » 11 май 2013 10:09

turbogena написа:Честита победа на всички Левскари! Сега предстои шампионския сблъсък с Лудогорец. :)
В сряда всички в Ловеч да взимаме Купата и после събота на Герена за титлата! :twisted:

Как да стане, едва 4 000 билета, че дори и в Ловеч ще ги продават. Очаквам гаф с тези билети накрая. :x
Иначе в този мач бяха важни трите точки и да няма наказани. ;)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 11 май 2013 10:26

Едно избиване пред гол-линията е разликата между:

- "Кви сте некадърни, неможете да биете Ботев Вр." ( ако домакините бяха изравнили при корнера в 93-та мин.)
И ... "Мачът беше уреден" ... След като бихме.

За левскимразците няма други цветове ... Всичко е в черни краски. :|

Опитвам се да се поставя на тяхно място, ама немога ... Явно много боли, а аз не съм мазохист. :mrgreen:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 11 май 2013 10:55

crazyforest74 написа:Истината е, левскари че каквото и да стане в шампионския мач, при нас няма да има драми ! А при вас, говоря за феновете , пак ще почнете - "как не можахме да бием тези, селяни, резаци....и тем подобни епитети", Батков ще обещае нов курс, Боримиров и Тонев ще обещават светло бъдеще.
При нас се работи правилно и вече втора година и се вижда, 1997 набор игра вече финал за купата, в елитната до 17 години сме на трето място (забележете пред ЦСКА и Литекс), децата бият по турнири . Въпрос на време е да почнат да излязат играчи и в първия отбор. и да заприличаме на Литекс , който много хвалиха тази година че налага юноши..
Ето въведе се система за качество, ходят на специализации треньорите в Ливърпул, в Испания,...
Пак ни викайте "селяни", "резаци"..ние виждаме какво се случва при нас..и сме много доволни от резултата !
Лудогорец е абсолютен социален феномен в града- трябва да видите колко деца, жени ходят на мачовете, бабите знаят за Шоко, като ходят по училищата футболистите малките пищят от възторг (лично съм гледал клипче с Шоко, Кишада и Мишо). може да ви се стори сладникаво, но това е факт, и докато това е факт не мисля че Домусичев ще се оттегли !
Не искаме да се мерим с вас, ние сме доволни и от това което сме в момента !
Но след като имаме възможност, организация (във футболния смисъл), защо да не ви бъркаме и сметките и да спечелим и тази година ,имаме достатъчно опитни играчи, май общо имат над 60 отличия (купи, титли, суперкупи) играчите ни !
Сори за спама...но исках да си кажа мнението, което предполагам споделят и много от нашите привърженици !!

Общо взето това ,което си написал е вярно има само едно голямо НО, ако не станете шампиони най-вероятно Домусчиеви ще сменят схемата. Ще поставят отбора на самоиздръжка, което безброй пъти съм писал това е единствения начин за развитие на един клуб. Дори и да станете шампиони ,ако не влезете в групите на ЕКТ отново ще стане същото. Просто бизнеса на Домусчиеви е в много тежка ситуация и те нямат възможност даа поддържат това темпо ,което са поддържали досега. Повярвай ,много добре знам какво пиша. Ако не вярваш виж,кой е първия чоовек в този форум споменал братята Домусчиеви и какво ще се получи след тяхната поява на сцената ;) . Уважавам това,което те правят в Разград също и поздравления за това,което правят за школата.(това ,което си написал е вярно само си забравил да споменеш , че юношите ви набор 97 загубиха финало точно от Левски, че юношите ви от елитната юношеска група са след Левски ;) ). Исктенно съжалявам ,че трябва да те разочаровам , но единствения шанс за клуба ви е да се самоиздържа. Не искам да ви обиждам и не го приемайте като заяждане но реалностите са такива,че бизнеса на Домусчиеви е в много по-тежка ситуация отколото преди 4-5 години. А и нещо май напоследък основните им бизнес интереси са насочени в района на Бургас ;) .

Потребителски аватар
brat domingo
Контакти:

Мнениеот brat domingo » 11 май 2013 11:18

honda написа:
crazyforest74 написа:Истината е, левскари че каквото и да стане в шампионския мач, при нас няма да има драми ! А при вас, говоря за феновете , пак ще почнете - "как не можахме да бием тези, селяни, резаци....и тем подобни епитети", Батков ще обещае нов курс, Боримиров и Тонев ще обещават светло бъдеще.
При нас се работи правилно и вече втора година и се вижда, 1997 набор игра вече финал за купата, в елитната до 17 години сме на трето място (забележете пред ЦСКА и Литекс), децата бият по турнири . Въпрос на време е да почнат да излязат играчи и в първия отбор. и да заприличаме на Литекс , който много хвалиха тази година че налага юноши..
Ето въведе се система за качество, ходят на специализации треньорите в Ливърпул, в Испания,...
Пак ни викайте "селяни", "резаци"..ние виждаме какво се случва при нас..и сме много доволни от резултата !
Лудогорец е абсолютен социален феномен в града- трябва да видите колко деца, жени ходят на мачовете, бабите знаят за Шоко, като ходят по училищата футболистите малките пищят от възторг (лично съм гледал клипче с Шоко, Кишада и Мишо). може да ви се стори сладникаво, но това е факт, и докато това е факт не мисля че Домусичев ще се оттегли !
Но след като имаме възможност, организация (във футболния смисъл), защо да не ви бъркаме и сметките и да спечелим и тази година ,имаме достатъчно опитни играчи, май общо имат над 60 отличия (купи, титли, суперкупи) играчите ни !
Сори за спама...но исках да си кажа мнението, което предполагам споделят и много от нашите привърженици !!

Общо взето това ,което си написал е вярно има само едно голямо НО, ако не станете шампиони най-вероятно Домусчиеви ще сменят схемата. Ще поставят отбора на самоиздръжка, което безброй пъти съм писал това е единствения начин за развитие на един клуб. Дори и да станете шампиони ,ако не влезете в групите на ЕКТ отново ще стане същото. Просто бизнеса на Домусчиеви е в много тежка ситуация и те нямат възможност даа поддържат това темпо ,което са поддържали досега. Повярвай ,много добре знам какво пиша. Ако не вярваш виж,кой е първия чоовек в този форум споменал братята Домусчиеви и какво ще се получи след тяхната поява на сцената ;) . Уважавам това,което те правят в Разград също и поздравления за това,което правят за школата.(това ,което си написал е вярно само си забравил да споменеш , че юношите ви набор 97 загубиха финало точно от Левски, че юношите ви от елитната юношеска група са след Левски ;) ). Исктенно съжалявам ,че трябва да те разочаровам , но единствения шанс за клуба ви е да се самоиздържа. Не искам да ви обиждам и не го приемайте като заяждане но реалностите са такива,че бизнеса на Домусчиеви е в много по-тежка ситуация отколото преди 4-5 години. А и нещо май напоследък основните им бизнес интереси са насочени в района на Бургас ;) .

Хонда наистина е прав. Рано или късно Домуса ще се оттегли - не поради друга причина, просто няма да може да си позволи да налива пари, които не се връщат. Радостта на хората е хубаво нещо, но цената и може доста да натежи. А децата от хубавата школа просто ще отидат там, където им дават повече пари.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 11 май 2013 11:24

santiliana написа:Прохазка, Милиев, Ели, Старокин, Михелич, Йорданов и черешката на тортата- Силва- това са 7 (СЕДЕМ) играчи, които нямат умения и за второразреден отбор от Буркина Фасо. Какъвто и да е резултата, тези футболисти не заслужават да стават шампиони. Не заслужават да носят този екип. Гола вода и кал по гърба.
ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ!

Уважавам мнението ти , знам че те боли и мен ме боли . Едва ли има фен на левски ,който да е доволен от от играта на отбора. макар че за за Силва и Ели не съм съгласен . Ели може да е всякакъв ,но с него и Д.Димов защитата ни е една идея по-стабилна отколкото беше в последните години. За Силва - момчето има много недостатъци - нито бързина ,нито техника, нито завършваш удар, но за мен е най-добрия централен нападател в нашата А група, ако мислиш че има по-добър би ли ме подсетил? Не трябва да пропускаме че на него играта на централния нападател му е ясна като 2+2. Просто много добри специалисти са работили с него. Правили ти впечатлени примерно как играе Гари Родригес ,когато на терена е Силва и как играе когато на терена е Карвальо. Когато Силва е на терена Гари е като развързан, а когато е Карвальо холандеца никакъв го няма. Просто с движението си без топка португалеца много помага на Гари и го оставя да играе един на един със защитник . докато Карвальо на пръв поглед е по-добрия централен нападател от Силва, но той не е свикнал да играе заедно с крилата и реално повече им пречи - много събира централните защитници и бековете на противниковия отбор и дори и нашия да спечели единоборството защитниците се подсигуряват ,докато Силва ги отдалечава и с Гари много често карат защитниците на другия отбор да играят с лице към собствената си врата- нещо ,което е много трудно за всяка защите и в такъв случай те не могат да си помагат и да се подсигуряват. Разбира се много бих се радвал да привлечем играч който има бързината, хъса и завършващия удара на Гарра Дембеле , умението да се пласира на Сьорд Арш, хищническия инстикт и умението да играе на ръба на засадата на Карвальо, интелекта и хладнокръвието на Ив.Цветков и физиката и тактическата подготовка на Силва, но уви такъв играч ние не може да си позволим. реално Силва е най-доброто което може да си позволим на този етап.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 11 май 2013 11:30

brat domingo написа:
honda написа:

Хонда наистина е прав. Рано или късно Домуса ще се оттегли - не поради друга причина, просто няма да може да си позволи да налива пари, които не се връщат. Радостта на хората е хубаво нещо, но цената и може доста да натежи. А децата от хубавата школа просто ще отидат там, където им дават повече пари.

Това важи не само за Лудогорец и не само за футболен клуб. Това е валидно за всяка една компания и в частност за футболен клуб. Просто ,ако приходите не са повече от разходите в един дългосрочен план , то краят е неизбежен. Любовта и радостта на хората е много хубаво нещо ,но с тях не може да си покриваш разходите по кредитите.Това първи го разбраха в Германия и в момента виждаме какво става.
Друг е въпроса ,че в България реално да се издържат от спонсори и тв права реално могат само два отбора.

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 11 май 2013 13:21

honda написа:
santiliana написа:Прохазка, Милиев, Ели, Старокин, Михелич, Йорданов и черешката на тортата- Силва- това са 7 (СЕДЕМ) играчи, които нямат умения и за второразреден отбор от Буркина Фасо. Какъвто и да е резултата, тези футболисти не заслужават да стават шампиони. Не заслужават да носят този екип. Гола вода и кал по гърба.
ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ!

За Силва - момчето има много недостатъци - нито бързина ,нито техника, нито завършваш удар, но за мен е най-добрия централен нападател в нашата А група, ако мислиш че има по-добър би ли ме подсетил?

аз също уважавам мнението ти, но в случая държа да отбележа, че Силва не е точния човек за отбор като Левски. Какво имам в предвид? Горепосочените от теб недостатъци, които притежава, сами по себе си говорят, че той е едно класическо недоразумение. Природата го е надарила с перфектната физика за централен нападател, но горкичкият няма почти никакъв талант и умения. Слушахме и преди време Илиан, а сега- Ники Митов, че Силва влагал много упоритост и старание в тренировките. Това е похвално, но се оказва, че изобщо не е достатъчно. Нямаш ли си го вродено, нямаш ли усета как да застанеш в конкретна ситуация и да насочиш точния пас или голов удар...значи просто не ставаш за тази работа. Мога да се подпиша с двете ръце, че ако Наско Курдов имаше неговия режим и упорство, щеше дори в Германия да се е утвърдил като топ играч. Но е лекенце, дано все пак му уври главата най-накрая. Честно казано, в А група почти всеки централен нападател, който избереш, ще е по-добър от Силва. И Платини, и Марселиньо, и Иса, и Венци Христов от Берое, че дори и Бибишков. Всичките тези положения, които му бяха създавани буквално на тепсия, щяха да бъдат отигравани резултатно от тези играчи. А те нито щяха да струват 360 хил. паунда, нито месечната им заплата щеше да е 15 хил. евро. Съжалявам, че не се даде шанс и на Тото Чаворски, който също щеше да се представи не по-зле от португалеца. Даже напротив.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 11 май 2013 13:33

Съгласен с Honda! Няма такъв нападател у нас, който да играе толкова добре без топка! Липсва му игрова практика, но с времето наваксва. Някой спомена, че вчера си изпросил гол-ако се вгледате, именно той овладя топката в нашето наказателно, той даде паса за Гари, и след това направи спринт 80 метра!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 11 май 2013 13:34

Честита победа на всички Левскари!
Мача не мога да го коментирам, защото вчера се правих "леш" и не съм го гледала :mrgreen:
Иначе съзрях инфарктната 90 минута :lol: :mrgreen:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 май 2013 14:05

santiliana написа:
honda написа:
ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ!

За Силва - момчето има много недостатъци - нито бързина ,нито техника, нито завършваш удар, но за мен е най-добрия централен нападател в нашата А група, ако мислиш че има по-добър би ли ме подсетил?

аз също уважавам мнението ти, но в случая държа да отбележа, че Силва не е точния човек за отбор като Левски. Какво имам в предвид? Горепосочените от теб недостатъци, които притежава, сами по себе си говорят, че той е едно класическо недоразумение. Природата го е надарила с перфектната физика за централен нападател, но горкичкият няма почти никакъв талант и умения. Слушахме и преди време Илиан, а сега- Ники Митов, че Силва влагал много упоритост и старание в тренировките. Това е похвално, но се оказва, че изобщо не е достатъчно. Нямаш ли си го вродено, нямаш ли усета как да застанеш в конкретна ситуация и да насочиш точния пас или голов удар...значи просто не ставаш за тази работа. Мога да се подпиша с двете ръце, че ако Наско Курдов имаше неговия режим и упорство, щеше дори в Германия да се е утвърдил като топ играч. Но е лекенце, дано все пак му уври главата най-накрая. Честно казано, в А група почти всеки централен нападател, който избереш, ще е по-добър от Силва. И Платини, и Марселиньо, и Иса, и Венци Христов от Берое, че дори и Бибишков. Всичките тези положения, които му бяха създавани буквално на тепсия, щяха да бъдат отигравани резултатно от тези играчи. А те нито щяха да струват 360 хил. паунда, нито месечната им заплата щеше да е 15 хил. евро. Съжалявам, че не се даде шанс и на Тото Чаворски, който също щеше да се представи не по-зле от португалеца. Даже напротив.

И как,според теб,това "класическо недоразумение" е стигнало до Евертън?А не Чаворски,например...Или "почти всеки нападател в Агрупа"...
Ще ти изброя някои от тях,за да избереш "по-добрия",дето да замести Силва от следващия сезон:Андр.Атанасов(вчерашния рогач),М.Антонов,Р.Абушев,Г.Божилов,Саидходжа,Пр.Йорданов,Ант.Павлов,Д.Илиев...

Върни се в “Архив”