Берое - ЛЕВСКИ 1:2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Re: Берое - ЛЕВСКИ /5 кръг, А група/ - 16 септември, 20:00

Мнениеот tevez » 16 сеп 2012 23:44

kreedz написа:Глупости,никой не си е тръгвал.Просто някои хора отиват и доизглеждат мача да изходите,защото после не можем 10 часа да напуснем стадиона.Просто много лошо е измислено,трябваш още изходи...

Aха,ясно.
А как приехте Илиан Илиев?А ти лично?

Потребителски аватар
kreedz
Контакти:

Мнениеот kreedz » 16 сеп 2012 23:48

tevez написа:
kreedz написа:Глупости,никой не си е тръгвал.Просто някои хора отиват и доизглеждат мача да изходите,защото после не можем 10 часа да напуснем стадиона.Просто много лошо е измислено,трябваш още изходи...

Aха,ясно.

Аплодирахме го,разбира се.Никога няма да забравим това,което направи за Берое.
[wrapimg=]http://images.ibox.bg/2007/04/27/dancho/460x307.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 16 сеп 2012 23:51

Red thunderstorm написа:"Кристовао Рамос подаде към Станислав Ангелов, който сервира на празна врата топката на Базил Де Карвальо, който не трепна и вкара за 2:1 в полза на гостите"
Добре, че не е трепнал - току виж изкарал някое рамо от трептенето!
Що тъй бе, беройци храбри, на Левски "здраво" стъпихте, тъй здраво, че безстрашният Базил на празна врата оставихте? Ама нейсе, Тошо Кьосето осигури на "едрият" от Варна каквото му се полага под липите да си го вземе! Тъй де, липов цвят на всеки е нужен!

ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Мнениеот Red thunderstorm » 16 сеп 2012 23:55

flo написа:
TristaNNN написа:Пет победи от пет мача, голова разлика 12-2 ... и по-зле сме почвали, но затова, разбира се, са виновни "Ганьо, Тоньо и Доньо" :lol: :lol: :lol:

Няма по-голям кеф от това да гледам ,пикня от гас се излива от Панчарево :twisted:

Не гас, направо гасссссссссссссссс :? :shock: :? В Подуене след трети клас ли е средното образование? :lol:

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 16 сеп 2012 23:55

kreedz написа:
tevez написа:

Aха,ясно.

Аплодирахме го,разбира се.Никога няма да забравим това,което направи за Берое.

;)

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Мнениеот Red thunderstorm » 17 сеп 2012 00:01

blue avalanche написа:
Red thunderstorm написа:"Кристовао Рамос подаде към Станислав Ангелов, който сервира на празна врата топката на Базил Де Карвальо, който не трепна и вкара за 2:1 в полза на гостите"
Добре, че не е трепнал - току виж изкарал някое рамо от трептенето!
Що тъй бе, беройци храбри, на Левски "здраво" стъпихте, тъй здраво, че безстрашният Базил на празна врата оставихте? Ама нейсе, Тошо Кьосето осигури на "едрият" от Варна каквото му се полага под липите да си го вземе! Тъй де, липов цвят на всеки е нужен!

ИзображениеИзображение

Тези са за сектор "Бье", а по - специално ето това [offtopic]Изображение[/offtopic] :)
Последна промяна от Red thunderstorm на 17 сеп 2012 00:39, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 17 сеп 2012 00:01

Тия победи са пирови, докато Тоньо мазния е на Герена шампиони няма да бъдем, а в Европа ще се излагаме. Тоньо ВЪН ! Недейте да летите в облаците, миналия сезон и червените първите 8-10 кръга имаха само победи, но накрая обраха калъфката. Не знам Тоньо какви врътки прави, но знам че накрая ще сме потърпевши от този некадърник :(
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 17 сеп 2012 00:02

Levskar_90 написа:Тия победи са пирови, докато Тоньо мазния е на Герена шампиони няма да бъдем, а в Европа ще се излагаме. Тоньо ВЪН ! Недейте да летите в облаците, миналия сезон и червените първите 8-10 кръга имаха само победи, но накрая обраха калъфката. Не знам Тоньо какви врътки прави, но знам че накрая ще сме потърпевши от този некадърник :(

Изображение

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 17 сеп 2012 00:07

Levskar_90 написа:Тия победи са пирови, докато Тоньо мазния е на Герена шампиони няма да бъдем, а в Европа ще се излагаме. Тоньо ВЪН ! Недейте да летите в облаците, миналия сезон и червените първите 8-10 кръга имаха само победи, но накрая обраха калъфката. Не знам Тоньо какви врътки прави, но знам че накрая ще сме потърпевши от този некадърник :(

Заразяващ оптимизъм :lol: :lol: :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Blue Mind
Контакти:

Мнениеот Blue Mind » 17 сеп 2012 00:11

Браво ,показахме характер ,отдавна не бях виждал ''Левски'' да обръща резултат ,че чак и на гостуване ! 8-)
Изображение
Изображение
Изображение

Върни се в “Архив”