Мнениеот Udoji90 » 21 ное 2012 11:12
Шахтьор напълно заслужено продължват напред - до момента изглеждат като най-солидния отбор в тази група и е най-логично да завършват първи. Жалко, че мачът им вчера се разви по толкова грозен начин - за първия гол на Луис Адриано говоря разбира се. Юве изнесоха лекция на Челси, но хич не са сигурни за следващата фаза, защото ще бъде много трудно да не паднат в Донецк.
Много храбро представяне на Валенсия срещу Байерн - дори с човек по-малко се опитахме да спечелим мача. Специални поздравления за Фегули. Разбира се имаше и видимо подценяване от страна на Байерн - необяснимо за мен отношение от германски отбор. На БАТЕ пожелавам успех в ЛЕ - имат шансове за добро представяне.
Бенфика и Селтик са в здрав двубой за второто място в своята група - португалците са с едни гърди напред заради преките двубои, но пък Селтик имат по-лесен мач в последния кръг. (Разбира се Барса може да са с резервите срещу Бенфика, но това не значи, че непременно ще паднат - преди няколко сезона така с резервите биха Рубин в един мач без значение.) И двата тима са ми много симпатични, тъй че който и да продължи, все ще съм доволен.
Същата ситуация е с Галатасарай и Клуж. Сякаш леко предпочитам румънците, но трудно ще вземат точки на "Олд Трафърд", пък макар Ман Юн да излязат с резервите. Неочаквано слабо представяне на Брага - при жребия ми изглеждаха фаворит за второто място, а кръг преди края дори за ЛЕ нямат шанс.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...