Champions League 2012-2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: Champions League 2012-2013

Мнениеот megan fox » 21 ное 2012 03:31

A/N/C написа:Егати отборите се очертават за ЛЕ - Атлетико, Интер, Ливърпул, Челси ( или в краен случай Ювентус ), Шити ( ако се класират за ЛЕ, което изобщо не е сигурно ), Милан нищо чудно и те да се присъединят, а като знам какво представляват Арсенал в момента и те може да заиграят в четвъртък от пролетта ))

Тъкмо ще се вдигне интереса и престижа и на тоя трофей. :) Иначе за ШЛ пак ще спорят обичайните заподозрени, но тая година едва ли ще има изнанеда в надпреварата.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 21 ное 2012 10:23

Челси нищо не играят, тази седмица седнах да им изгледам 2 мача (УБА и Ювентус) и мога да кажа че
са трагични в момента. Не знам дали са извън форма ама като им гледам и играчите май няма и да влезнат във форма.
2-ката Кейхил - Луис сигурно е най-слабата 2-ка централни защитници играли за Челси в близките 15 години.
Д.Луис за мен е по-голям трансферен провал и от Ф.Торес, просто ужасен, бавен, закъснели влизания, груби фаулове, постоянни
грешки при разиграване на топката, общо взето да го прибират на пейката за резервен нападател дето да влиза в края
да обръща резултат при корнери за друго не става. Оби Микел няма смисъл от коментар няма и капка футбол в този футболист
които играе на пост полузащитник. Иванович играе много под нивото си от миналата година. Е.Азар голя вода за пореден път
просто се губи и нищо не успява да направи с/у читави играчи които играят с/у него. Мисля ще за снощния мач
няма да минат и извиненията от типа, мача не е важен, за Челси е по-важна ВЛ където имат мач със Стоук примерно и т.н.т.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 21 ное 2012 11:12

Шахтьор напълно заслужено продължват напред - до момента изглеждат като най-солидния отбор в тази група и е най-логично да завършват първи. Жалко, че мачът им вчера се разви по толкова грозен начин - за първия гол на Луис Адриано говоря разбира се. Юве изнесоха лекция на Челси, но хич не са сигурни за следващата фаза, защото ще бъде много трудно да не паднат в Донецк.
Много храбро представяне на Валенсия срещу Байерн - дори с човек по-малко се опитахме да спечелим мача. Специални поздравления за Фегули. Разбира се имаше и видимо подценяване от страна на Байерн - необяснимо за мен отношение от германски отбор. На БАТЕ пожелавам успех в ЛЕ - имат шансове за добро представяне.
Бенфика и Селтик са в здрав двубой за второто място в своята група - португалците са с едни гърди напред заради преките двубои, но пък Селтик имат по-лесен мач в последния кръг. (Разбира се Барса може да са с резервите срещу Бенфика, но това не значи, че непременно ще паднат - преди няколко сезона така с резервите биха Рубин в един мач без значение.) И двата тима са ми много симпатични, тъй че който и да продължи, все ще съм доволен.
Същата ситуация е с Галатасарай и Клуж. Сякаш леко предпочитам румънците, но трудно ще вземат точки на "Олд Трафърд", пък макар Ман Юн да излязат с резервите. Неочаквано слабо представяне на Брага - при жребия ми изглеждаха фаворит за второто място, а кръг преди края дори за ЛЕ нямат шанс.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 21 ное 2012 12:12

Udoji90 написа:Шахтьор напълно заслужено продължват напред - до момента изглеждат като най-солидния отбор в тази група и е най-логично да завършват първи. Жалко, че мачът им вчера се разви по толкова грозен начин - за първия гол на Луис Адриано говоря разбира се. Юве изнесоха лекция на Челси, но хич не са сигурни за следващата фаза, защото ще бъде много трудно да не паднат в Донецк.
Много храбро представяне на Валенсия срещу Байерн - дори с човек по-малко се опитахме да спечелим мача. Специални поздравления за Фегули. Разбира се имаше и видимо подценяване от страна на Байерн - необяснимо за мен отношение от германски отбор. На БАТЕ пожелавам успех в ЛЕ - имат шансове за добро представяне.
Бенфика и Селтик са в здрав двубой за второто място в своята група - португалците са с едни гърди напред заради преките двубои, но пък Селтик имат по-лесен мач в последния кръг. (Разбира се Барса може да са с резервите срещу Бенфика, но това не значи, че непременно ще паднат - преди няколко сезона така с резервите биха Рубин в един мач без значение.) И двата тима са ми много симпатични, тъй че който и да продължи, все ще съм доволен.
Същата ситуация е с Галатасарай и Клуж. Сякаш леко предпочитам румънците, но трудно ще вземат точки на "Олд Трафърд", пък макар Ман Юн да излязат с резервите. Неочаквано слабо представяне на Брага - при жребия ми изглеждаха фаворит за второто място, а кръг преди края дори за ЛЕ нямат шанс.

Голяма тъпотия от страна на Байерн. До червеният картон си беше тотално надиграване от тяхна страна. После явно решиха, че мачът е спечелен и можеха хептен да се наакат. Голямо браво за Валенсия в този мач.
В ЛЕ съм за БАТЕ!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 21 ное 2012 12:19

MCMXIII написа:Голяма тъпотия от страна на Байерн. До червеният картон си беше тотално надиграване от тяхна страна. После явно решиха, че мачът е спечелен и можеха хептен да се наакат. Голямо браво за Валенсия в този мач.
В ЛЕ съм за БАТЕ!

Мда, и аз точно това пропуснах да кажа. То ние с 11 на 11 стояхме доста по-зле, отколкото с човек по-малко. Особено след издънката с Нюрнберг очаквах Байерн да играят мотивирано във вчерашния мач, пък точно обратното се получи. С такава ужасна защита беше чудо, че допуснахме само 1 гол - очевидно причината до голяма степен си беше точно в съперника.

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 21 ное 2012 12:24

Udoji90 написа:
MCMXIII написа:Голяма тъпотия от страна на Байерн. До червеният картон си беше тотално надиграване от тяхна страна. После явно решиха, че мачът е спечелен и можеха хептен да се наакат. Голямо браво за Валенсия в този мач.
В ЛЕ съм за БАТЕ!

Мда, и аз точно това пропуснах да кажа. То ние с 11 на 11 стояхме доста по-зле, отколкото с човек по-малко. Особено след издънката с Нюрнберг очаквах Байерн да играят мотивирано във вчерашния мач, пък точно обратното се получи. С такава ужасна защита беше чудо, че допуснахме само 1 гол - очевидно причината до голяма степен си беше точно в съперника.

Излязохме за равен и си го постигнахме. Ако играхме целия мач като след гола, резултатът да беше поне 3-4 на 0-1 за нас. Въпросът е защо Валенсия игра за равен (равният беше равносилен на загуба), видя се че при някои по-опасни атаки на противника и ние имахме някои затруднения в отбрана.
Последна промяна от doktora25 на 21 ное 2012 12:35, променено общо 1 път.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 21 ное 2012 12:34

Тази вечер интересни мачове се задават. Най-заплетено е в 3 и 4 група (на Милан и на Дортмунд). Много ми се иска Шалке и Дортмунд да мачкат тази вечер, въпреки че едно класиране на Аякс за ЛЕ и едно класиране на Олимпиакос в следващата фаза за сметка на Арсенал много ще ми харесат, но това може да се случи след сложни и не особено вероятни поредици от резултати. За Милан какво да кажа, не съм особено голям оптимист за мача срещу Андерлехт, принципно в групата бях за Милан и Зенит, но се видя че Малага заслужено са лидер. Иска ми се видя силен и боеспособен Милан, от който да се страхуват всички грандове, ако на пролет това няма как да се случи, по-добре да отпаднат сега и да отстъпят второто място на Зенит, които трябва да пишат история и да дърпат руския футбол нагоре.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 21 ное 2012 12:46

Докторе, какъв боеспособен Милан :shock: Та този отбор е проклятието на Байерн. Нека си ходят, че паднат ли се на баварците, става страшно.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 21 ное 2012 12:49

doktora25 написа:
Udoji90 написа:
В ЛЕ съм за БАТЕ!

Излязохме за равен и си го постигнахме. Ако играхме целия мач като след гола, резултатът да беше поне 3-4 на 0-1 за нас. Въпросът е защо Валенсия игра за равен (равният беше равносилен на загуба), видя се че при някои по-опасни атаки на противника и ние имахме някои затруднения в отбрана.

Не бих казал, че сме играли за равен - просто толкова си могат сегашните играчи. ;) Наистина първоначалният състав беше леко по-дефанзивен от обикновено, но след изгонването на Барраган не беше пуснат нов защитник, а Фегули покриваше целия десен фланг. В края на мача влязоха Жонас и Валдес - като прибавим Солдадо и Фегули, това си е доста офанзивна постройка... особено за отбор с човек по-малко.
Последна промяна от Udoji90 на 21 ное 2012 13:51, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 21 ное 2012 13:39

Валенсия си игра супер и заслужаваше да бие! Лигавенето на Байерн трябваше да бъде наказано!

Върни се в “Архив”