Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
I.A
Контакти:

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот I.A » 01 юни 2012 13:46

Дано да мине медицински прегледи франсето.Млад играч, играл през миналия сезон, какво повече може да искаме? :mrgreen:
Останалото ще го видим като почнат мачовете.Дано да остави следа като последните двама французи.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 юни 2012 13:53

Честит празник, деца!
Обнадежден съм и аз за французина. Втората лига на Франция е много силно първенство и още повече е действащ футболист, а не пенсионер.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 01 юни 2012 13:53

I.A написа:Дано да мине медицински прегледи франсето.Млад играч, играл през миналия сезон, какво повече може да искаме? :mrgreen:
Останалото ще го видим като почнат мачовете.Дано да остави следа като последните двама французи.

Като единствените(двамата) французи в Левски. :lol:

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 01 юни 2012 14:43

http://livesport.bg/V-momenta--Zashtitn ... A%29-64230

Интересно кой ли ще е този...

lazio1997
Контакти:

Мнениеот lazio1997 » 01 юни 2012 14:54

blue avalanche написа:Всеки път,когато топката стига до Диамант,съм в прединфарктно състояние!Дали няма да я изтърве,дали няма да сбърка паса,дали няма да изкара на някой от другите ЧК,защото си е изтървал човека.Айде нема нужда...
Нека всеки,с ръка на сърцето да каже дали не е изпитал същото.И тогава да плаче за Диамутен...

Браво братле...по-добро описание за чувствата и у мен, когато Диамутен беше с топка в крака не мога да направя...
ЛЕВСКИ до гроб !
Изображение

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 01 юни 2012 14:56

Я, значи и други силно стресирани от Диамутен има, не съм била единствена. :lol:
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 01 юни 2012 14:57

Laetitia написа:Я, значи и други силно стресирани от Диамутен има, не съм била единствена. :lol:

Едва ли има левскар които да не се е стряскал от него и да е сънувал кошмари :lol:

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 01 юни 2012 14:57

Двама нови футболисти пристигнаха на „Герена" днес.

В офисите на Левски заедно с президента на клуба Тодор Батков и изпълнителния директор Иво Тонев пристигнаха двама нови състезатели, единият от които е французинът Кевин Бру.

На излизане от офисите на стадион „Георги Аспаругов" Тодор Батков коментира пред Livesport.bg, че се надява селекцията на тима да приключи максимално бързо. Адвокатът разчита, че всички трансфери ще са осъществени в рамките на две седмици. Батков подчерта пред репортер на Livesport.bg, че новите попълнения ще наброяват 7-8, като само двама от тях ще са българи. Единият от тях е вече подписалият Станислав Ангелов.

„Преговаряме с френския футболист (Кевин Бру), очакваме да подпишем с него. За другия играч, който също е горе, не мога да ви кажа повече, съжалявам не си спомням името му", заяви Батков.

Батков също така обясни колко близо фактически е Цветан Генков до Левски и дали се очаква нападателят на Висла Краков да подпише със „сините"

„По-скоро не", коментира лаконично собственикът на клуба.

„Надявам се до 13 юни всички трансфери да се приключили, за да можем да започнем подготовка с новите".

„Новите играчи ще бъдат 7-8 като двама от тях ще са българи, останалите чужденци".

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 01 юни 2012 15:04

Theos написа:
Laetitia написа:Я, значи и други силно стресирани от Диамутен има, не съм била единствена. :lol:

Едва ли има левскар които да не се е стряскал от него и да е сънувал кошмари :lol:
Хах, подобна страхова невроза имам, когато Йовов влиза и когато Иво Иванов чисти. :lol:
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 01 юни 2012 15:07

Всъщност най-важното е, че Господин Батков е коментирал трансферите, което само показва колко болезнено близо е все още той до клуба. :x Май ни изпързаляха и нас много яко с нови собственици, банки и т.н. Все едно 2-3 млн лева, дето ги дали ВТБ са много пари във футбола

Върни се в “Архив”