Тема за Нджонго Присо

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

tikvarova
Контакти:

Re: Прокуратурата: Присо е невинен!

Мнениеот tikvarova » 06 апр 2012 18:31

Teo написа:Писна ми да коментираме едни и същи неща по 100 пъти, всички знаем и на всички им е ясно, че БФС иска да няма ЦСКА, не го ли разбрах те това :?:

Е значи вашето ръководство успешно ви изманипулира!

Честито, можеш да се считаш за част от голЕмото семейство на манипулираните :)

ПП. Лично аз винаги съм бил за това да Ви има. Не мога да си обясня защо се филмирате така яко. Проблемите Ви започнаха поради малоумието на вашите ръководители! Всъщност грешка не е малоумие - това е техния начин на работа (измекярски). Поради това, всички Ви намразиха, дори и най-червения бастион в държавата - Благоевград. Ако не вярваш попитай Дучето.
Последна промяна от tikvarova на 06 апр 2012 18:34, променено общо 1 път.

gorbi
Контакти:

Мнениеот gorbi » 06 апр 2012 18:32

dibo написа:
gorbi написа:Не съм адвокат на Присо,но когато се съставя акт за установяване на административно нарушение,няма данни за извършено престъпление.Според всички закони в Република България за едно административно нарушение не могат да се налагат повече от едно наказание.

То има едно наказание - 5 мача. Другите 2 са автоматично за червения картон, колкото има и другия получил такъв - Даксон.

наказанието е акт за установяване на административно нарушение, както се казва в рещението на прокуратурата

Потребителски аватар
MaCuMo
Контакти:

Мнениеот MaCuMo » 06 апр 2012 18:35

Погледнете случая на Суарез - нямаше доказателства за съда но си го наказаха жестоко, случая на Присо ми напомня за него.

П.П. Ако това наистина е официален документ от Български съд е много много жалко - криви редове и азбзаци, грозна работа.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 06 апр 2012 18:38

Пичове вие съвсем се побъркахте. От постановлението на прокуратурата става ясно само, че Присо няма да бъде даден на съд, а за извършеното от него нарушение на реда ще му бъде съставен акт за нарушение от началника на Пето РУП. Всичко това съвсем не означава, че Присо е невинен, тъй като на невинните не им съставят актове за нарушение. Би било добре от ЦСКА да публикуват не само началото и края на прокурорското постановление, а цялото му съдържание за да видим какво всъщност е установил прокурорът и защо е взел решение за налагане на административна санкция.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

gorbi
Контакти:

Мнениеот gorbi » 06 апр 2012 18:39

MaCuMo написа:Погледнете случая на Суарез - нямаше доказателства за съда но си го наказаха жестоко, случая на Присо ми напомня за него.

П.П. Ако това наистина е официален документ от Български съд е много много жалко - криви редове и азбзаци, грозна работа.

там май ставаше въпрос за расизъм

tikvarova
Контакти:

Мнениеот tikvarova » 06 апр 2012 18:39

Всъщност огромния проблем са медиите!

Омръзна ми да чета някаква "ексклЮзивна" новина, която като се разровиш се оказва, че напислият статията е пълен некадърник, но хлапетиите се връзват и скачат веднага.

Големият проблем е, че така ще нагнетят обстановката, някоя то фракциите ще направи зулум, след което ще последва изваждане на даден отбор от турнирите за една две години. Тогава ще ги видя какво ще правят!

Потребителски аватар
MaCuMo
Контакти:

Мнениеот MaCuMo » 06 апр 2012 18:42

gorbi написа:
MaCuMo написа:Погледнете случая на Суарез - нямаше доказателства за съда но си го наказаха жестоко, случая на Присо ми напомня за него.

там май ставаше въпрос за расизъм

Е и? Расизма също е престъпление, както и нападение над полицай.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

dibo
Контакти:

Мнениеот dibo » 06 апр 2012 18:44

gorbi написа:
dibo написа:
gorbi написа:Не съм адвокат на Присо,но когато се съставя акт за установяване на административно нарушение,няма данни за извършено престъпление.Според всички закони в Република България за едно административно нарушение не могат да се налагат повече от едно наказание.

То има едно наказание - 5 мача. Другите 2 са автоматично за червения картон, колкото има и другия получил такъв - Даксон.

наказанието е акт за установяване на административно нарушение, както се казва в рещението на прокуратурата

Точно - това ще му бъде наказанието като гражданин. А наказанието му като футболист по случая е наложеното му от БФС по Дисциплинарния правилник.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 06 апр 2012 18:44

И тъй като примера за ученика и даскала е точно по моята тема по една случайност наказанието ще е следното- учителският съвет ще гласува най-тежкото възможно административно наказание в училищата в момента, а именно преместване в друго училище до края на настоящата учебна година, което си е нещо като престъпник с условна присъда и няколко дребни детайли, които не ви влизат в работата, според зависи. [offtopic]Няма лъжа, няма измама! Давам ви информация от извора, която може да ви е полезна. Първо се наказва със забележка, после с предупреждение за преместване (за отсъствия) и накрая му бием шута съвсем административно (ако е набил някого, без значение даскал или самия директор. :mrgreen: ;)[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 06 апр 2012 18:46

gentlemanxxx написа:
vpnikolov написа:
gentlemanxxx написа:Защо наказаха борците ни с по 2 години заради допниг а Тошко янчев и другите от Актавис за 3 месеца?!

Това какво общо има с Присо ? :lol: :shock: Сбъркал си темата.

Не съм сбъркал нищо,нали обвинявате БФС, че се опитва да съсипе стабилния и изряден отбор на ЦСКА..Аз питам и онова решение ли беше някаква директива?А относно Присо за такова нещо Пепе от Реал беше наказан 10 мача..А даже нямаше намеса на полиция,прокуратура и т.н.

Пепе за какво е бил наказан за 10 мача
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Върни се в “Архив”