Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Вариантите пред ЦСКА според Гриша Ганчев

Мнениеот Кашчей » 08 юни 2013 00:34

redhooligan написа:
Кашчей написа:На БА кой прави тревното покритие, козирката и осветлението.. извънземните ли?

Не са извънземните. Слави Трифонов е! Сега като знаеш може да идеш да си лягаш,защото утре няма да имаш сили да идеш на паша!

Поредният головодник, който си мисли, че е много оригинален, като не дава отговор на въпроса, а се прави на извънземен :mrgreen: :mrgreen:

ПП-Естествената му реакция, породена от извънземен интелект, е да определи всеки нецесакар за говедо :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

mdt
Контакти:

Re: Понеделник среща на феновете с Гриша Ганчев

Мнениеот mdt » 08 юни 2013 00:35

Да бяха взели лиценза на Черноморец Бургас - София :)) , сега ще гледаме как един човек си прави каквото иска
в държавата и футбола, доколкото го има. Взима един отбор и си го изпраща в която група си иска, но този отбор все пак е на един град, там също има фенове, не мога да разбера каква е тази идиотщина в тази държава, клубовете да са частни, преди Ганчев клуба е бил общински, а дали още не е? И сега феновете на ЦСКА защо толкова се радват, човека казва - това е бизнес за него, чуйте му думите днес по Гонг, ще прави футболисти,
ще продава, може и мачове също, тук става на въпрос за бизнес, не за кауза !!!!
Аз това чух, Ганчев каза Търговско дружество. Нещо не разбирам феновете на ЦСКА,
или аз греша... искат ли ЦСКА да прилича на Търговско дружество Литекс ??

Потребителски аватар
redhooligan
Контакти:

Мнениеот redhooligan » 08 юни 2013 00:41

Кашчей написа:
redhooligan написа:
Кашчей написа:На БА кой прави тревното покритие, козирката и осветлението.. извънземните ли?

Не са извънземните. Слави Трифонов е! Сега като знаеш може да идеш да си лягаш,защото утре няма да имаш сили да идеш на паша!

Поредният головодник, който си мисли, че е много оригинален, като не дава отговор на въпроса, а се прави на извънземен :mrgreen: :mrgreen:

ПП-Естествената му реакция, породена от извънземен интелект, е да определи всеки нецесакар за говедо :mrgreen:

Добре де може и ти да си извънземно,а не говедо. Ще ме извиниш за това,но пък и говедо не съм ти казал. Поне според мен има и други животни които пасът :) Армията е направена от комунисти и герена е направен от комунисти. И сега се прави от комунисти и така ще е во веки веков.
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 08 юни 2013 00:49

Кашчей написа:
za nas e toj religiq написа:
Ти кой съд искаш в Брюксел ли :lol: И след като ме убеди че не можеш да четеш , мисля че няма какво друго да ти кажа :lol:

Радвам се, че ти можеш да четеш... с мисленето нещата стоят по друг начин, но ти си канар-значи си над подробностите 8-)

И върху кое трябваше да мисля че не разбрах :mrgreen:

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 08 юни 2013 00:50

Ако Гришата не ни вземе боклуците ще ни фалират така, или иначе в най-скоро време, но само ще стане по-лошо. Историята и титлите ще си останат за ЦСКА! Защото по същата логика, Динамо-Спартак-Витоша АД от 2000 година на Грашнов не знам колко титли и каква история ще има.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
donDiego

Re: Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Мнениеот donDiego » 08 юни 2013 00:52

Трябва да имаме достойнство и ако това означава В група,значи там отиваме.Достойно ще е ,ако не позволим да затрият успешен клуб(фирма) ,като Литекс,само за да съществува ЦСКА.Респект към Гришата,към желанието му да помогне на ЦСКА,но ако това ще е с цената на полуунищожението на друг отбор...Не,благодаря.Ние не сме пфк левски.Гадното е,че ЦСКА загуби тази дългогодишна борба за оцеляване,но в крайна сметка,което не ни убива,ни прави по-силни..Докато фигурираме някъде в групите,значи ни има.
[offtopic]Какво би станало,ако ЦСКА,купи задълженията на Нефтохимик,лиценза им за А група и пропусне една година ЕКТ.Те и без това нямат пари да започнат в А група...фалират този ЦСКА,вземат лиценза и си запазваме история и всичко,но ще започнем на чисто в А група.Не съм наясно с тези гимнастики,но ми се върти някаква такава мисъл и ако е възможно и има желанието на страните...защо не.А Вълка,Гришата ,Антон Божков..могат да помогнат за този вариант[/offtopic]
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

urkoto

Мнениеот urkoto » 08 юни 2013 00:53

Captain Stottlemeyer написа:
urkoto написа:...Пак ще повторя такова нещо като патент върху емблема няма и не може да има. Моля ви престанете с тия мнения, направо ми бъркате в душицата по тоя начин :|

Можеш дори да го потретиш - само ще докажеш за n-ти път собствената си неграмотност и това, че освен да бълваш тъпизми във форума на "Левски", за друго не ставаш. :lol: Емблемата на един клуб е запазена марка, която се регистрира в Патентното ведомство на Република България. Такава запазена марка е, например, емблемата на ПФК "Левски" АД и тя е под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права като обект на интелектуална собственост. Разбирам, че с оглед на ограничената ти интелигентност и ниско образование се изразявам малко сложно, но това четиво е предназначено за по-грамотните от теб потребители във форума. Лека нощ. :)

Ганьо, тъп си като гъба, каза 100 простотии, които ще оборя една по една без да навлизам в детайли поради вече изказаното съображение - именно че си тъп като гъба

За да бъде нещо "патентно" то трябва да се защитава от Закона за патентите и регистрацията на полезни модели. Изобретения и полезни модели са свързани с технически решения които отговарят на определени критерии за "патентноспособност" - нещо, което е невъзможно на футболен клуб
Второ, търговска марка действително се регистрира в Патентно ведомство, но се регистрира именно като такава, а не като патент. Но пак си прост като гъба, Ганьо. Казваш, че емблемата била моля ти се закриляна от Закона за авторското право и сродните му права като по-рано пък казваш, че се регистрирала в Патентно ведомство като търговска марка. Всъщност пак ще спомена, че си прост като гъба. ИЗОБРАЖЕНИЕТО се защитава по силата на Закона за авторските и сродни права, а самата емблема, която е част от търговската марка, която в случая представлява ЕМБЛЕМАТА + ИМЕТО на отбора - тя се защитава от Закона за марките и географските означения

И след като беше тотално и безвъзвратно обезчестен и оборен с най-елементарни аргументи, известни на всеки един човек който някога е отварял какъвто и да е учебник/сайт/конвенция/закон свързан с интелектуалната собственост, най-вече в частта свързана с индустриалната собственост, се надявам да замлъкнеш веднъж завинаги в жалките си опити да злепоставиш Уреца, защото по този начин будиш единствено смях и съчувствие у хората дето малко от малко знаят за какво говорят :| :roll:
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 08 юни 2013 01:05

Добре де. Аз да попитам нещо. На никой от цесекарите тук ли не му е странно взаимните федерки,които си правят ГГ и Титаните в момента? ГГ обяснява,как за последните няколко години "хората" били изляли 50-60 мил в ЦСКА (?!?!?!) ,но въпреки това сега отборът дължи 30 мил. (така му били казали "хората",дето иначе твърдяха,че нямат дългове?!)? Тук въпроса за лиценза няма да го отварям. В същото време Титаните се свалят и нямат против ФК ГГ да погълне отборът,който (пак според информации) им дължи доста пари от вътрешно-фирмени кредити. Не виждате ли нещо смущаващо в това? Кой се отказва така лесно от пари? Какви са тия суми,дето джуджето ги приказва? Защо така четка титаните? Мислите ли,че този човек,който отсега явно върти далавери с тях ще ви донесе хубаво бъдеще? Да не се окаже,че тия дългове не са 30 мил,ами 3 мил. ,обаче на ГГ и тях не му се дават. Та сега само раздуват цифри и Литекс ще ви погълне и ще ви вкара във фолклора.. Колко глупави трябва да са титаните за да вземат ЦСКА преди 5 години с такива дългове? Или те за 5 години изляха 60 милиона и направиха дългове за още 30? Защо лъже Гриша Ганчев и кого лъже всъщност? В еуфорията си забравяте да попитате някои много важни въпроси.
110 години любов!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 юни 2013 01:20

Red Warrior написа: Ако Гришата не ни вземе боклуците ще ни фалират така, или иначе в най-скоро време, но само ще стане по-лошо. Историята и титлите ще си останат за ЦСКА! Защото по същата логика, Динамо-Спартак-Витоша АД от 2000 година на Грашнов не знам колко титли и каква история ще има.

Гришата няма никакво намерение да ни взима. Той просто иска да докара Литекс в София.

Да ни вземе, това значи да вземе и дълговете ни, нещо, което явно не иска. Целта му е да закрие ЦСКА и да прекръсти Литекс на ...... ЦСКА.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 08 юни 2013 01:23

Май си легна... :)

[offtopic]А защо като е защитена със Закон прословутата им емблема, 17 отбора са се гаврили с тая емблема 17 пъти, някой може ли да ми отговори на въпроса? :)[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “Архив”