ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Beladona

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Beladona » 09 юни 2016 15:59

CSKA 78 написа:
Beladona написа: Божков ще киха 20 млн

Божков може да киха, но само защото е настинал! Иначе той обича да лапа, а не да киха! :lol: :lol: :lol:

Е, тоя път ше му се наложи да киха , няма как !!! като я добутаха работата до фалит други хора, сега ще кихне некой лев ....

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 09 юни 2016 16:01

Teo написа:Добре е, спри се да му гледаш само от едната страна, а виж и другата.
Крадял ДДС... ти, ако беше на неговото място нямаше ли да крадеш като можеш?
Не ми казвай НЕ, защото ще ме излъжеш.
Родната картинка ми е ясна... :!:

Ебати мисленето ...... разбирам само, че си пиша с бъдещ крадец ..... ако има възможност, разбира се. :lol: :lol: :lol: :lol:

Не, Тео, нямаше да крада. И, не, не лъжа, ако щеш ми вярвай.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Beladona

Мнениеот Beladona » 09 юни 2016 16:01

Teo написа:
1982 написа:
Teo написа:
1982 написа:
Teo написа:@ Ловеч? Че тия там нямат фенове за какво ги питам. Той направи от нищо-нещо в тоя град, а те даже не оцениха труда му като ходят по 250 човека на мач.

Направил е грънци, има огромен принос в съсипването на целия регион .... богатееше на гърба на мизерията на хората.

А, ако визираш евтиния ламаринен стадион, момчето от Литекс, което не пише вече тук, каза че половината е платен от общината.

Ама 1982, ГГ едвали в България има друг човек като ГГ които да дава за спорт повече от него. Той не поддържа само футбола... :idea:

Какво дава, бе, Тео, дава парите на майка ти и баща ти ..... разбирам да говорим за човек, като Игнат Кънев, цял живот трепал се да направи бизнес империя, честно, не да рекетира, граби и обира, да му теглим евала за всяка стотинка ..... ама да се кефим на разни мутри, дето ни обират, че част от обраното го дали за спорт ....

Добре е, спри се да му гледаш само от едната страна, а виж и другата.

Значи, ако почне да убива да почваме и ние , а ?! :) Егати примера ...хахаххахаха ! фен на Ганчев , нищо чудно ....

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 09 юни 2016 16:02

1982 написа:
Teo написа:Добре е, спри се да му гледаш само от едната страна, а виж и другата.

Ебати мисленето ...... разбирам само, че си пиша с бъдещ крадец ..... ако има възможност, разбира се. :lol: :lol: :lol: :lol:

ХАХАХА... нямаше ли да крадеш? ООООоооо вервам ти! :lol:

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 09 юни 2016 16:02

Beladona написа:
CSKA 78 написа:
Beladona написа: Божков ще киха 20 млн

Божков може да киха, но само защото е настинал! Иначе той обича да лапа, а не да киха! :lol: :lol: :lol:

Е, тоя път ше му се наложи да киха , няма как !!! като я добутаха работата до фалит други хора, сега ще кихне некой лев ....

Ще , ще , то и тате каза , че ще ми купи колело ,ама .... друг път ;) :mrgreen:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 09 юни 2016 16:03

Teo написа:
1982 написа:

Тео, научи се, че светът е шарен, хора всякакви. Ако ти и Ганчев обичате да крадете, може би не всички са като вас. ;) ;)

Не съди за другите по себе си.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 09 юни 2016 16:03

bobonikolov написа: ......Юридически в нашия случай има получаване на чисто ново дружество, а слетите престават да съществуват.

Колега я ми покажи "новото" дружество и как слетите са престанали да съществуват, защото сутринта като гледах в ТР "Чавдар" (преименуван на ЦСКА 1948) и "Литекс" (преименуван на ЦСКА София) са си в там, разликата е, че едното е станало едноличен собственик на другото!?!?!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 09 юни 2016 16:05

1982 написа:
Teo написа:
1982 написа:

Тео, научи се, че светът е шарен, хора всякакви. Ако ти и Ганчев обичате да крадете, може би не всички са като вас. ;) ;)

Няма такова нещо като почтено "натрупани" пари в България :idea:
@ Явно ти живееш в друг свят. А това, че нямаше да опитваш, ако можеше е най-голямата лъжа, която съм чувал! :lol:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 09 юни 2016 16:07

eMs1 написа:
bobonikolov написа: ......Юридически в нашия случай има получаване на чисто ново дружество, а слетите престават да съществуват.

Колега я ми покажи "новото" дружество и как слетите са престанали да съществуват, защото сутринта като гледах в ТР "Чавдар" (преименуван на ЦСКА 1948) и "Литекс" (преименуван на ЦСКА София) са си в там, разликата е, че едното е станало едноличен собственик на другото!?!?!

Пич, аз съм лаик, учил съм съвсем сбито и в общи линии търговско право, не съм юрист, но отдавна забелязвам, че Бобо, който уж е юрист, пише пълни нелепици.

Наистина, недоумявам как този човек чете и тълкува законите, като дори лаик като мен го хваща тук непрекъснато в грешки.

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Мнениеот River Plate » 09 юни 2016 16:07

1982 написа:

Те олицетворяват тоя тип хора - хитреци на дребно, схема, далаверка, да минем метър-два и т.н. Паралелно олицетворение на двата основни типажа българин - проевропейски настроения (дето иска да живее в държава с правила и ред) и евразийстващия (да си живее като скот и да има кой да се грижи за него, иначе е православен, ама не знае как да се прекръсти).
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]

[center]
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)
[/center]

Върни се в “Архив”