Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Жоазиньо-Защо не е още национал на България
Аве автора ти си КРЕТЕН отвсякъде ... Нас не ни боли че играч на "сините" е в националния .. БОЛИ НИ ЧЕ Е НЕГЪР!!! Неможе НЕГЪР ДА ИГРАЕ В БЪЛГАРСКИЯ НАЦИОНАЛЕН ОТБОР!!! НЕМОЖЕ! НЕМОЖЕ! НЕМОЖЕ!!! БЪДЕТЕ МАЛКО БЪЛГАРИ ВЕ ... как не те е срам да пуснеш такава тема ве ??? Сигурен съм че има и ваши фенове дето имат мозък в главата и НЕИСКАТ ДА ГЛЕДАТ НЕГРИ , СЪРБИ , ТУРЦИ и на майка им пичката чужди футболисти в БЪЛГАРСКИЯ НАЦИОНАЛЕН ОТБОР!!! ВЪН ЧУЖДЕНЦИТЕ ОТ НАЦИОНАЛНИЯ! Мислете трезво ЧУЖДОПОКЛОННИЦИ ...
Заповядайте в CSKA Sofia is life - http://www.facebook.com/pages/CSKA-Sofi ... 979?ref=ts
-
Thunder написа:Аве автора ти си КРЕТЕН отвсякъде ... Нас не ни боли че играч на "сините" е в националния .. БОЛИ НИ ЧЕ Е НЕГЪР!!! Неможе НЕГЪР ДА ИГРАЕ В БЪЛГАРСКИЯ НАЦИОНАЛЕН ОТБОР!!! НЕМОЖЕ! НЕМОЖЕ! НЕМОЖЕ!!! БЪДЕТЕ МАЛКО БЪЛГАРИ ВЕ ... как не те е срам да пуснеш такава тема ве ??? Сигурен съм че има и ваши фенове дето имат мозък в главата и НЕИСКАТ ДА ГЛЕДАТ НЕГРИ , СЪРБИ , ТУРЦИ и на майка им пичката чужди футболисти в БЪЛГАРСКИЯ НАЦИОНАЛЕН ОТБОР!!! ВЪН ЧУЖДЕНЦИТЕ ОТ НАЦИОНАЛНИЯ! Мислете трезво ЧУЖДОПОКЛОННИЦИ ...
Съгласен!!! БГ националния - за българи. Но не натурализирани! Имаме си и изявени и млади момчета, които само чакат, за да се докажат. Но с тези натурализирани и набедени футболисти им орязват крилата. Като са толкова добри, да си играят за техните нац.отбори!!!
Re: Компилация на Христо Йовов
уникално малоумен клип
говорим.. за развитие на бг футбола.. искаме налагане на млади момчета от бг школите... а същевременно говорим кои чужденци да викат за А отбора.... !!! Твърдо против!!! Нямам против негър да игра е за А отбора... стига да си е роден тук.. и да знае че България му е родина..
а не Боцвана или Буркина Фасо!!!!
а не Боцвана или Буркина Фасо!!!!
ПЕРФЕКТЕН ТЕРЕН СНОЩИ НА ГЕРЕНА!
СНОЩИ КАТО ВИДЯХ ТЕРЕНА на ГЕОРГИ АСПАРУХОВ се почуствах много горд нямаше една снежинка дори извън пистата направо се изкефих.БРАВО едно ГОЛЯМО БРАВО.Остава да пооправим малко и играта на отбора ни и всичко ще е ок.
Левски завинаги в моето сърце.
Аре свалете сините очила и после коментирайте качествата на Жо (ако има такива).
Направи 5 мача добри и айде вече национал да го направим.Защо допреди 4 месеца се скъсвахте да го псувате а сега НАЦИОНАЛ.В национала на Мартин бутонките ли ще лъска,или сигорно е по добър от Ивелин Попов или Здравко Лазаров
.
Това че един футболист се откроява от другите в клубния си отбор не означава че трябва непременно да е национал.
Направи 5 мача добри и айде вече национал да го направим.Защо допреди 4 месеца се скъсвахте да го псувате а сега НАЦИОНАЛ.В национала на Мартин бутонките ли ще лъска,или сигорно е по добър от Ивелин Попов или Здравко Лазаров

Това че един футболист се откроява от другите в клубния си отбор не означава че трябва непременно да е национал.
Последна промяна от kiko3 на 23 мар 2009 17:10, променено общо 1 път.
[rimg]http://i.imgur.com/HEQSaT5.jpg[/rimg]
[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/998827_10151661794992860_969718475_n.jpg[/rimg]
[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/998827_10151661794992860_969718475_n.jpg[/rimg]
Заклет левскар съм , но съм твърдо против чуждензи в национала!!! Имаме уникални футболисти , няма кой да ги нареди да играят ... нищо против Мъри нямам , но в момента няма да български траньор, който да може да се справи като хората с тая задача. Чуждестранни футболисти не ни трябват , трябва ни чуждестранен, КЛАСЕН траньор.
Re: ПЕРФЕКТЕН ТЕРЕН СНОЩИ НА ГЕРЕНА!
Така си беше.
Но ми направи лошо впечатление един чим, който се беше извади при прекия свободен в края на мача.
Можеше да стане изненада.
Но ми направи лошо впечатление един чим, който се беше извади при прекия свободен в края на мача.
Можеше да стане изненада.